31

Анонимен

преди 1 година

Този млад човек е много прав, всеки един човек трябва да знае какво да прави, ако се наложи да се евакуира. Не просто заради земетресение , а каквото и да било катаклизъм, война и тн. С надеждата, че никога няма да я ползва тази раница, принципно идеята е много добра, дори не е лошо на децата в училище да се преподава нещо такова отново с надежда, да не се налага никога. НО ето че в страни от днешния век се налага...Дори да си в най-сигурната страна, гаранция няма

30

До Гъсс

преди 1 година

То едното върви с другото. В зависимост от магнитута и обхвата може много лесно да се превърне в апокалипсис и сървайвър на живо в стил "Лудия макс". Кредитната карта ще е нещо от миналото, като в добрия случай ще може да отвори врата с разбита ключалка.

29

Гъсс

преди 1 година

Никаква раница не трябва!!! Една банкова карта с пари за година напред е предостатъчна. Важното е да останеш жив по време на земетресението. После е лесно. Магистрали, гари, летища, всеки знае за себе си. Все пак става дума за земетресение, а не за ядрена война или зомби апокалипсис.

28

Амеба

преди 1 година

Аз чакам Мъск да колонизира Марс и да емигрирам натам с еднопосочен билет. Не се чувствам добре нито в третия свят, нито в демократичния.

27

Анонимен

преди 1 година

В раницата е хубаво да имаме и пр3зервативи и дамски превръзки и тампони, ако се наложи.

26

Анонимен

преди 1 година

А не е ли по-лесно хората просто да им се дават стимули за да се изместят в по-стабилни части на страната като Видин и Бургас? Според картата там най-малко земетресения стават и се усещат по-леко. А иначе винаги може човек да емигрира в страна, която не е сеизмично активна, но там пък има много наводнения.

25

До черен метал

преди 1 година

Ми Русия е агресор, палляк

24

Анонимен

преди 1 година

За да си забравим раничката при спешния случей.

23

Владо

преди 1 година

Ако бяха написали и кой раздава/продава такива раници, щеше да си е чиста реклама. Пък така е леко встрани. Настроение саркастично!

22

Обработката

преди 1 година

Обработката тече с пълна сила! Днес малко страх, утре добавяме паника и смело към скотобойната.

21

Сата НАТО

преди 1 година

Просия Е агресор. Така стоят нещата.

20

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

При такова земетресение нямаш шанс да напуснеш сградата, камо ли раница да вземаш.Иначе правила лесно се пишат: 1) спете с дрехите и обувките; 2) Подготвената раница оставете в коридора; Не заключвайте входната врата (или направо я оставете отворена за да не блокира в касата при деформация на сградата); 4) тренирайте евакуация 3 пъти седмично.... Все едно, разлолагате с 30-40 секунди да стигнете от осмия етаж до точка отдалечена на 20 м от всички околни сгради

19

Black Metal

преди 1 година

Е, просто няма начин, в една статия за вещи за първа необходимост в подобни ситуации, да не набутате и че Русия е агресор и да си въртите едни и същи локуми. Видов ден ще дойде и тогава ще ви видим. Колкото до раницата с вещи за първа необходимост при бедствия- едно време имаше предмет НВО -начално военно обучение. Ние, по-големите, знаем за тези неща. Днес, понеже малките са евродемократични, знаят само ФБ, ТикТок и да гледат поR.но. Учете тях. Едва ли ще ви разберат.

18

SS

преди 1 година

Бай ви SS е старо куче на войната и знае какво приказва и какво прави . Бъдете живи и здрави всички .И се всушвайте от време на време в съветите му . Който иска де .Останалите да боднът в Х.Но утре да не реват .

17

Дзивко

преди 1 година

Ич ми не е, ако пада всичко, да съм отдолу, да свършва бързо, виж хората с деца са длъжни да мислят за всичко, хубаво е и държавата да помогне, малко обучение, може и да раздава някакви пакети за оцеляване

16

SS

преди 1 година

Това ,че всеки трябва да има раница за оцеляване го писах миналата седмица . Обаче никой не обърна внимание на бай ви SS . Сега някой го пише официално . А иначе какво да съдържа раницата няма да пиша защото плагиати много.

15

До 14-ти

преди 1 година

Тоя от интервюто ли ще носи пистолет и мачете? Ахахахахах!

14

Анонимен

преди 1 година

До Как да се сдобием - към раницата си върви и мачете и пищов, та внимавай с шамарите, душо

13

Как да се сдобием

преди 1 година

с такава раница? Много лесно - бием един шамар на първия срещнат, такъв *** и готово! Имаме пълна раница!

12

Анонимен

преди 1 година

Приготвяйте запаси от храна, понеже криза е неизбежна. Макарони, ориз, консерви, брашно, захар, сол и тн. Насила и нарочно организират глобален глад, затварят ферми, спират употреба на изкуствени торове, унищожават животновъдството, избиват кокошките. Подгответе се да не плачете. Така или иначе леко няма да мине.