179

Анонимен

преди 1 година

Много алчни тия пишлемета бе ! 2500 кинта - пфф !

178

Star

преди 1 година

Вие точно на какви хора децата имате в предвид?

177

Анонимен

преди 1 година

Имам две деца и не ги лишавам от нищо, даже постоянно ходят на допълнителни занимания и тази статия е абсурдна и е написана с цел да негативизира раждаемостта.

176

gg

преди 1 година

хубаво пишете, ама те частните дг не ги интересува и ще си вдигат ли вдигат :)Механизма е следния - финансиране и изграждане на достатъчен брой държавни дг! тогава частнитеците ще умрат(всеки, които използва децата, за да разорява хората е ***!) : )))

175

до 183

преди 1 година

До бах,прав си,писна ми от преувеличения,всичко в този сайт е така,как трябвало минималната да е 5000 евро и прочие,глупости,слезте на земята

174

бах

преди 1 година

тва дете!!! всеки месец с нов телефон ли е? Като започнат такива публикации, обикновено ви кроят някакав номер и ви подготвят

173

Родител 1

преди 1 година

Ще го храним с насекоми и ще пестим от ток, защото няма да имаме АЕЦ, който да прави карбонови отпечатъци на планетата.Всичко е наред. Децата няма да притежават нищо и ще са щастливи.

172

Анонимен

преди 1 година

Колко са 2500 лв, ако е милионерско отроче. Подобни в дискотеки и вертепи за една вечер ей тъй като на шега харчат десет, че и двадесетгодишната ми пенсия. Нали им построих държава от Ревящите ширини. След като се пенсионират някоя НОИ фъ.Шкия и сие има да разправят колко голям принос имат. Аз работех по 12 , че и повече часа шест месеца в екстремни условия, а те по 24 часа само шмъркат. Принос бате.

171

един

преди 1 година

Дамата пише за две деца разходите са 2500 лв. Не разбирам, или журналята не могат да смятат, или тя не се е изразила ясно. Но 2 х 2500 на дете ми се струват силно нереални.

170

Анонимен

преди 1 година

на Ким Чен Ун щерката яде по-малко посмалите малко гуцета ли ще отглеждате?

169

Пен

преди 1 година

Спирайте им белото на тези деца! :))

168

Анонимен

преди 1 година

До 156, 157 и.т.н. когато вържеш едно магаре в Харвард и отидеш след пет години то си е още магаре! Какво искам да кажа, зависи от магарето т.е. човека! По точно - париите винаги раждат парии и никога аристократи! Вижте си околността в която вегетирате Environment Umfeld и си помислете върху това което пишете! Ако ще Майбах на квадрат да карате го карате по улици с дупки, нощем се заключвате да не ви оберат/изнасилят и т.н.! Аз намерих моето място на духовно спокойствие, разбира се не България!

167

ПроСоТо

преди 1 година

"Щерева" изглежда е от "Голямото добрутро"...Още не е разбрала,че парите САМО разглезват човека и водят неизбежно до деградацията му..Свикнеш ли малчугана да живее като принц,пускаш го по наклонена плоскост,на която не може да се спре..

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонименхахаха 10 езика и куп технологии може да преподаваш, но не може да му помогнеш за основните неща по български и математика??? Няма проблем, пилей си парите, то от изказа ти си личи, каква арогантна к.оза си, типична БГ-мама, дето се видяла с малко повече пари. Дано детето ти не стане надуто парче като тебе

165

Анонимен

преди 1 година

До Щерева"Да се влезе в университет от бръшляновата лига в USA със стипендия е много трудна задача, но и задължителна за изпълнение." -А ХАХАХ ... коза. Познавам доста от "бршляяяновата лигааа (дето ти тече лига по устата)" - 90% са пълни снобари, неотличаващи се с нищо от ВСИЧКИ останали. Другите 10%, са си обичйаните 10%, които са по-напред с материала.

164

Анонимен

преди 1 година

С какво го храните това дете, бе?

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 161, очевадно мога да си го позволя. Не ме интересува какво мислите :) Очевадно! Мога и преподавам 4 западни езика и 3 езика за програмиране+един куп технологии! Български език не мога да преподавам по начина, по който го прави професионалист! Същото е с математиката! Очевадно не мислите! И още по-очевадно нямате опит в преподаването => е добре да замълчите и да не давате непоискано мнение! Още повече за чужди деца! Хайде обратно в дупката! Егаси арогантния тип!

162

Анонимен

преди 1 година

68 майтапиш се нали , къде ги дават тези запати ?

161

анонимен

преди 1 година

а колко струва издръжката на едно семейство от украйна

160

Анонимен

преди 1 година

После реват че няма работна ръка, е как да има като цените ги надуват а заплатите не мърдат.