74

1234

преди 1 година

Ех Люк, и ти се оказа ***!

73

ясно

преди 1 година

стария клоун е суга на младия клоун

72

Анонимен

преди 1 година

Военната пропаганда на НАТО е същата, като амнайстия брой на Междузвездни войни и като пропагандата за експерименталки по време на пландемията - плащат се някакви пари на някакви по-извествни хамериканци - предимно залезли актьори и певачки, да прокламират продукта. Само дето на такива реклами се ловят наивните западняри и по-младите неопитни българчета. Останалите сме се нагледали на подобни изтъркани номера.

71

До bl

преди 1 година

"Обаче тук цензурата е страховита. Не ли е незаконно да се премахва коментар, който не нарушава законите, правилата на форума и добрия тон?" - - - Незаконно е и в нарушение на ЕКПЧ, но пропагандата тук е изцяло незаконна, а и блюстителите на реда, които трябваше да следят за нарушения на основните човешки права, сами почнаха да ги нарушават, та вече нищо не е такова, каквото следва да бъде.

70

Анонимен

преди 1 година

Голямо филмиране с тая пропаганда. Стана най-евтиния и смехотворен натовски сериал. То неи бяха призрази на Киев, то не бяха извънземни, то тайни влакове, за които знаят всички, то са чудеса! Абе да идват извънземните, че да спасяват тоя свят най-накрая! На първо място от треторазрядната пропаганда на нашенските медии.

69

Момент, момент!

преди 1 година

"Английската версия на приложението"... какво приложение, и за кого е? За не говорящите украински украинци ли? "Плакатите ще пристигнат в Киев", абе Марк, ти какво искаш да кажеш, бе? Ще продадеш плакати на украинците и с парите ще купиш дронове за ВСУ? Имай в предвид, че украинците вече се опариха от подобни "спасители". В предвид политическата ориентация на Хамил, ми се струва странно, че не е изиграл Дарт Вейдър... но пък от друга страна, Люк е син на Вейдър, тъй че идват си място нещата.

68

L.

преди 1 година

Тия неща дето Марка Хамил ги приказва, не ми се чинат много като за читав акъл. Да не му има там нещо?

67

bl

преди 1 година

Обаче тук цензурата е страховита. Не ли е незаконно да се премахва коментар, който не нарушава законите, правилата на форума и добрия тон?

66

Дааам

преди 1 година

Какво го спира?Да върви в окопите.Това не му е снимачната площадка, или пред медиите мъжки иначе НВС(негоден за военна служба).Да си вземе повечко памперси и да отива.

65

Първо се унизи

преди 1 година

като участва в новата трилогия, а сега се унижава като застава на страната на фашугите... тоя актьор кара доста унизителни старини.

64

Анонимен

преди 1 година

Че да ходи в окопите на Бахмут, кой го спира? Или пред медиите се правим на яки мъже, но топки да отиде на фронта няма. Също като нашите недоразумения от ДБ...

63

666

преди 1 година

Излишно е да го обсъждаме.Той сам си признава - "аз съм придворвн шут" !!!

62

Анонимен

преди 1 година

Начи ... тоз нито ми харесваше като актьор, нито му направи чест да плюе по сценаристите на новите серии, след като си изигра пак ролята и си взе парите, сега почнал да се прави на много умен и да ги разбира нещата.

61

бг

преди 1 година

империята на злото ще бъде победена и дарт пундин съден в хага

60

Принцеса Лея

преди 1 година

И аз искам да се включа на партито.

59

До Йода

преди 1 година

На д ърти години задният мускул се отпуща повече . Ако не ми вярваш питай светлинният ми меч как арно и м азно уляза и излаза от там.

58

ДОБРО УТРО, БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

"Войнолюбец!", би казал наш Рундя...

57

Име

преди 1 година

Де да беше всичко черно-бяло. Източна Европа е все още бедна. Не знам, може да са добре, но в България - не сме.

56

ля ля

преди 1 година

за следващо продължение предлагам Люк да извади меча си и да го даде на един истински бъдещ джедай - Зеленски! той ще поведе Чобака и кораба към Сомалийските пирати в Индийския океан!

55

пришълеца

преди 1 година

Този път империята и звездата на смъртта е победи явно:))) ситските лордове отново са в позиция:)))