28

Tsvetan s7406087068

преди 1 година

Kraliat e spasenieto poviarvaite na patilo

27

Анонимен

преди 1 година

Няма как да имаш добро здраве опазване с все повече възрастни хора, които живеят все повече години, а в същото време лекарите да бягат в чужбина за по висока заплата.

26

Някой

преди 1 година

До Ядрен Вампир. Живея в Испания отдавна. Такова нещо не ми се е случвало. Вземам си час за доктора за утре или най-много за след седмица. Ако бързаш отиваш на спешното. Да, чака се 2-3 часа, но минаваш. Ако си осигурен здравно не се плаща нищо, а над 60 години са безплатни и лекарствата. Единствения ми разход е 2 литра нафта да ида дотам. Това е за Валенсия, за другите провинции не знам.

25

Анонимен

преди 1 година

Наскоро една дама-професор от Осло написа, че съгласно новите евроатлантически ценности, състраданието няма място в здравната система.

24

MIKE

преди 1 година

Отговор на повечето въпроси по-долу: Защо голяма част от западният свят върви към масов Комунизъм? Защото по-голямата част от западният свят никога не е живял в комунизъм и постулатите от Давос-"Да не притежаваш нищо и да си щастлив" им се струват като райски полъх от началото на 20-и век. Основен двигател и спонсор в цял свят на тази доктрина е Сорос. Бедна Ви е фантазията какви магарий прави в Северна Америка, не само в Европа.

23

Анонимен

преди 1 година

Ние също имахме прекрасно здравеопазване някога, но откакто превърнаха докторите в търговци всичко рухна. Вместо партиите да получават тези милиони е по добре субсидиите да бъде за болниците. Хората нямат файда от политиците а вземат нашите пари, всеки привърженик да си плаща членски внос.

22

Идеалист

преди 1 година

САЩ с поредица насочени действия разрушиха ЕС!

21

Анонимен

преди 1 година

Бачкайте на 2 места,за да имате пари за лекарите!

20

Анонимен

преди 1 година

А в България до няколко години няма да има лични лекари освен всички останали недостатъци на здравеопазването. И никой не го забелязва.

19

Ядрен Вампир Z

преди 1 година

Отивам при испанеца и си взимам час за лекар.Дават ми дата след 3 месеца.Отивам и трима доктори ме гледат и ми викат еми нищо ти няма.Да така е.Имаше ми преди 3 месеца.Вече се оправих.Минашото лято паднах и един кокал или нещо си там около глезена изчи навън и крака ми се поду.Отиващм на снимка и оная ми вика нищо няма на снимката.Абе жена.Кокала ще те удари в челото бе.Да виждам ми вика ама на снимката няма нищо.Бягай да почиваш и ще се оправи.Еми не се оправя.Толкос за испанското здравеопазва

18

Анонимен

преди 1 година

"здравен работник" - много пролетарски термин.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12. То и у нас не протестират. В демокрация ли сме или в концлагер.

16

Анонимен

преди 1 година

Като гледам, пенсионната възраст у нас е по-висока от тази във Франция, здравната ни система е по-зле от тази в Испания, другите народи си търсят правата у нас никой не стачкува.

15

Скоро

преди 1 година

Ме викат - не искат

14

Скоро

преди 1 година

Края на Европа вече не може да бъде скрит! Милионни протести тресат Испания, Германия, особено жестока е ситуацията във Великобритания и Франция, ужаси в Белгия и Холандия, севера се ограбва доста бързо и зловещо от частни американски компании, които демократично се грижат за здравето и образованието им. Лъжите за "супер живот" на запад с цел набиране на евтина работна ръка за ягоди, къпини, малини, маслини и т.н. вече не сработват... И кучетата вече ме викат на запад!

13

Анонимен

преди 1 година

Пореден провал социализма. Хората не се научиха че общите работи не работят. Всички социални системи в Европа отдавна са фалирали и трупат все големи дългове. Няма как да поддържаш работеща социална, пенсионна и здравна система в условията на демографска катастрофа. Тия системи трябваше да бъдат закрити още преди 20 години когато се видя че Европа тръгва надолу. Сега много ***-й-му-нки са на клона и ще стане страшно.

12

Анонимен

преди 1 година

Протестират защото имат право и има демокрация. В Русия не протестират, защото ако излязат на протест и ги вкарват в концлагер.

11

Здравна каца

преди 1 година

След ковид измамата не може въобще да се говори за някакво нормално обществено здравеопазване. Щом някой може да си измисли "световна пандемия", да я промотира по всички медии и да си продава "безплатните" и задължителни ваксини по 15 дозата.

10

Анонимен

преди 1 година

американофенчета що така протестират на запад,нали са им високи заплатите и всичко им е наред?

9

Д-р Северина

преди 1 година

И в Северна Европа започна и тече погром на здравната система заради местни частни интереси и и глобално-либерални повели и извращения!!! Процеса е в цяла Европа и не е случаен!