24

Анонимен

преди 1 година

До 17. И това добре ли говори за държавата ни?

23

Изнервен

преди 1 година

Да бе, и вселената ще се разпадне. Деййба и нахалника, поредният опиянен от себе си кютук, който мисли, че всичко започва и свършва с него.

22

Анонимен

преди 1 година

Тоя пък много насериозно се взе! Чунким е първия сменен шеф на сметната палата!? Да не го е избирал народа на избори - избраха го едни шарлани!

21

Майора

преди 1 година

Сметната палата е едно , но това не значи че шефа и е несменяем и ако има нарушения трябва да бъде отстранен! Ако има нещо нередно има органи които ще преценят , но щом НС го е освободило значи има защо!

20

Анонимен

преди 1 година

Сметната палата е едно , шефът й е друго -- не може да бъде несменяем ако не си върши работата. Същото се отнася и до прокуратурата и гл. прокурор.

19

Анонимен

преди 1 година

Дарението е от цру за диверсантите от дб, и когато номерът не мина, хоп тук имаше статийка интервю с директора на българо-американската банка, където той размаха пръст и обвини българската държава в някаква несправедливост към тази фирма. Ха-ха, хи-хи ! Сами се разкриха по най-елементарен начин кой кого финансира и се намесва където не му е работа.

18

Анонимен

преди 1 година

Още един комунист отлъчен от хранилката опищя орталъка!! Не си вечно на тоя пост. Крайно време е да ви разкараме вас *** от софрата на която сте селнали удобно.

17

До 16

преди 1 година

Щом *** беше 12г.главна мутра в държавата значи всичко може...

16

Анонимен

преди 1 година

Щом Кирил Петков може да стане министър в нарушение на конституцията.

15

Анонимен

преди 1 година

Вижте му само хитрите нагли очи на тоя ***.

14

Коалиция NEXO

преди 1 година

Една калинка на Кирил Петков по-малко ще смуче от българите!

13

Анонимен

преди 1 година

ходи в пенсия гербо

12

Гошо

преди 1 година

Еиии Брюксел скокна Цветко да брани

11

Анонимен

преди 1 година

Чл. 91. (1) Народното събрание избира Сметна палата, която осъществява контрол за изпълнението на бюджета. (2) Организацията, правомощията и редът за дейност на Сметната палата се уреждат със закон. КАК ТОЧНО Е НАРУШЕНА КОНСТИТУЦИЯТА ?!! АКО ИМА НАРУШЕНИЕ,ТО ТОВА НЕ Е НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА,А НА ДРУГ ЗАКОН. МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ НИ,ЧЕ НЕ СМЕ КОНСТИТУЦИОНАЛИСТИ И ЮРИСТИ... ИНАЧЕ ИЗВЪРШВАТЕ ВИД ИЗМАМА!!!

10

Обективно

преди 1 година

СЛУЧАЯТ НЕКСО НЕ Е РАБОТА ЗА СМЕТНАТА ПАЛАТА, А ПО- СКОРО НА ДАНС. СМЕТНАТА ПАЛАТА НЯМА РАЗСЛЕДВАЩИ ФУНКЦИИ. ВСЕКИ ОТДЕЛЕН ЧОВЕК, НЕ ФИРМА, ИМА ПРАВО НА ЗАКОННИ ЛИЧНИ ДАРЕНИЯ! ТЕ МОЖЕ ДОРИ ДА НЕ СА ОТ ЗАПЛАТА. ТОЗИ ЧОВЕК ПАДНА ЖЕРТВА НА ИЗИГРАНАТА ЗАКОННОСТ, ПРОСТО НЕКСО Я ЗАОБИКОЛИ ЗАКОННО.

9

Стефан

преди 1 година

Хартиената коалиция махна човека, защото не се огъна на глупостите за Нексо. Как не ги е срам? Светът минава все повече в електронния и дигиталния свят. Нещо повече, ние бяхме минали на машинно гласуване, но партията, която го въведе - БСП, го махна заедно с ГЕРБ и ДПС. Ние вече трябваше да имаме и електронно гласуване, но не.

8

Анонимен

преди 1 година

Понятие като "независим" има само в изкуствен свят. В природата няма нищо и никой независим, основният закон на природата е законът за всеобщата връзка. В някои държави има недосегаеми, които на практика "ги досягат', като ги ликвидират.

7

смешник

преди 1 година

още един дето си е повярвал че без него България няма да я има :)

6

от село

преди 1 година

Преди няколко години разговарях с Господин Цветков. Обадиха ми се по телефона, говорих ме дълго. Основанието за разговаря беше, че служители на Сметната палата бяха направили одит на всичко което е свързано с биологичното производство, като бяха стигнали до всички проблеми. Невероятно, но това е факт! За мен, от моята гледна точка като един биологичен производител на земеделска продукция това е един много добър слуга на Държавата.

5

Анонимен

преди 1 година

Това е грешката на почти всички наши политици и висше стоящи лица.Т. Е. МИСЛЯТ се за НЕЗАМЕНИМИ.Нямат и капка достойнство та да кажат...-.,,Виновни сме бре джанъм..."