263

Веселяк

преди 1 година

Е,по руските медии явно не показват украински тренировъчни лагери заедно с новите машини. Спокойно,има още.Сигурно и за бунта на тувинци,които отказват да се бият без артерийска подкрепа,не са ви казали. Ама го има.

262

Анонимен

преди 1 година

До Веселяк 283. Той Пригожин доста камиони с груз 200 изпрати на Зеленски от Соледар, сега ще започне и от Артьомовск да изпраща.

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 286. Само дето украинската армия се привърши, не руската. Зеленски вече няма кого да мобилизира.

260

Веселяк

преди 1 година

Кви територии завзема? Бахмут го заливат с трупове от август месец.И какво стана с "помагаме на населението,бием фашистите"?Превръщат плодородна земя в пустиня,а градовете в развалини. Десетилетия след това ще разминират.

259

Анонимен

преди 1 година

В Донбас руснака строи спешно няколко крематориума които трябва да са готови до края на месеца предвид планираното руско настъпление. Изгаряш трупа и солдата е безследно изчезнал, Путин не дължи нищо на вдовицата и децата на убития нещаcтник. Абе руснака го е измислил.

258

Генерал смърт

преди 1 година

Пехотни вълни срещу миномети къртечници и окопи Нищо чудно и повече да са като добавим и традиционо калпавото руско командване

257

Генерал смърт

преди 1 година

поредната жалка загуба на руската армия Бог ги е създал за да има и нещо по слабо ат Италиянската

256

Веселяк

преди 1 година

За последните месеци са създадени 8 нови гробища в Донбас. Едното даже Пригожин посети - има филм.Проблемът е,че Вагнер и редовния аскер са в лоши отношения. А труповозки има само армията. Затова в момента е изгоден бизнес. Ако искаш да прибереш останките на близкия си,плащаш 80 000 рубли на фирма.Преди месец засекретиха информацията коя земя се отделя за гробищен парк.

255

Веселяк

преди 1 година

Пример за руската искреност: от потъналия крейсер "Москва", от военното министерство са признали само един загинал. Останалите се водят безследно изчезнали.От загиналите на суша - само 5000 души.Обаче раздават палта на майките и съпругите на невърналите се.

254

Анонимен

преди 1 година

пример за западното пропагандно двуличиеСредната стойност на жертвите през последните седем дни е 824 души на ден, се казва в доклада, което над четири пъти повече от отчетеното през юни-юли. "Украйна също продължава да страда от висок процент на изтощение", допълва документът.че нали укрите са васали що не давате точния им брой жертви хахаха

253

Факт

преди 1 година

Русия загуби и тази война.

252

запдняк натовец

преди 1 година

Това са добри новини, колкото повече толкова по-добре

251

Веселяк

преди 1 година

Театърът в Мариупол,го заляха с цимент,барабар със загиналите в подземията. Даже се хвалят,че ще го възстановяват. Сега зрителите,освен на спектакъла, ще се наслаждават на ароматите. Толкова добре ще пасва на дълбоката руска душевност.

250

Анонимен

преди 1 година

350 хиляди руски военни вече в Украйна, поне според ABC news ...

249

Веселяк

преди 1 година

Щурмувайки Мариупол, ордата обстрелваше жилищни райони. На-малко 50 000 загинали. Изваждането на трупове,в последствие,е забранено.С трактори разбиват отломките и с този строителен материал,пълен с гниещо месо,кости,дрехи,ще използват за основа на пътища.Така че пътят на ордата ще минава по трупове

248

Анонимен

преди 1 година

Дори руските пропагандисти са бесни и признават за над 1000 убити руски фашисти за ден само под Угледар.Воят над московските блата е смразяващ.

247

Българка

преди 1 година

Господ да пази братския украински народ от вероломния и жесток завоевател!

246

Веселяк

преди 1 година

Всеки ходил в казарма знае,че атакуващия има многократно по-големи загуби. Едните са в укрития,артилерията е простреляла пътищата, хаймърсите са с минимално отклонение. Едните са в окоп,а другите в голата степ. И минни полета навсякъде. Кой губи повече хора?

245

Веселяк

преди 1 година

По руска телевизия даваха как вкарват композиция с Т34 внесени от Лаос. Много се радваха,че са запазени и на собствен ход са се качили на влака.:)

244

Анонимен

преди 1 година

Ако жертвите на Русия са огромни, на Украйна са ужасяващи. Ама това сайтче има задачка да плюе по Русия.