29

Малко за историята

преди 1 година

До Birlik: Откъде ти дойде тази идея, че турците са ни пазили 500 години? България тук, където е и сега, е съществувала 700 години преди османците да стъпят на Балканският полуостров. И е оцеляла във войни със силната по това време Византия. Заради османското владичество сме изостанали от останалата част на Европа с векове. Чети историята. ............................................................ А колкото до земестресението, трабва да помагаме и го правим според възможностите си.

28

съмнителен

преди 1 година

тази пътепка на ръба не е од ден - два газене! това си е било там. турците се чудят от кой камънак да измъкнат от туристите лири .....

27

Birlik

преди 1 година

До 17:::Не ни пука за турчаците!!! Не го ли разбрахте_-----------------------------------------Не се притеснявай и не се радвай много.Ние ще направим всичко каквото е нужно.Ще дадем каквото и колкото трябва.Само знай че ако 500 години не ви пазеха до сега нямаше да ви има.Учиха ви да мразите Турция и турците.Този комунистически фашистки манталитет беше през времето лисицата живков и от и отчасти продължава.Тогава всичко се диктуваше от Брежнев.Цялата история и учебниците

26

Анонимен

преди 1 година

До 20 Анонимен Ти да не си ***? Явно за Кървавото хора в Бояджик, Баташкото клане ... не си чувал. Все комунистите са ви виновни, а не виждате какви неграмотници се въдят по нашите ширини. Младите правят секс маратони за по 50 лв. Страшни сме, няма що.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 25 Турция не са на балканите за да са най-силни на балканите. Най-силни са в анадола примерно. Най-големите балкански държави по територия са България и Гърция (без острови)почти равни, Сърбия и Босна са наполовина на бг, а Албания, РСМ, Хърватия са 25 % на бг. Турция с 3-4 % държи по-малко и от Румъния със северна Добружа.

24

Последно колко е

преди 1 година

Разлома,някоя мисирка да го премери?!

23

Анонимен

преди 1 година

Това е работа на руснаците, те са активирали земетръса, никой друг не би могъл да направил взрив в чужда държава.

22

Анонимен

преди 1 година

То няма значение колко процента са на Балканите. Важното е, че на Балканите са най-силни. Особено ако не им пречат.

21

Анонимен

преди 1 година

"азиаЦка" държава били. И това нещо има самочувствие да пише коментари. Ха Ха Ха!

20

Анонимен

преди 1 година

най-силната държава в региона на Балканите Турция държи едва 4 % от Балканите. Те са азиацка държава.

19

Анонимен

преди 1 година

В Сирия бомбеха терористите, а не кюрдите.

18

Анонимен

преди 1 година

В Истанбул постоянно копат за газ и бетон и земята се свлича и напуква. В Сирия бомбеха кюрдите но им се връща сега.

17

Анонимен

преди 1 година

"Тия са клали българи 500 години" -- Toва са измислици на хора с фашистко възпитание. Едно време след войната е трябвалокомунистите да се подмажат на руснаците и са им угаждали да пренаписват учебниците по история с глупости които да накарат населението на България да започне изключително силно да обича руснаците и да им буде благодарно. В същото време да мрази най-силната държава в региона на Балканите, за да не се отдалечава от любовта си към Русия и България да бъде руска колона на Балканите.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18 Винаги се увеличава към стоежите защото натежават.

15

Анонимен

преди 1 година

Чyкaйтe на дърво, да не чуе дявол! Това е страшно. Дано не се случва занапред, защото не се знае къде може да се появи такъв разлом. Когато е в полето, ***-дойди. Но не дай Боже да се случи в населено място.

14

Анонимен

преди 1 година

Не ни пука за турчаците!!! Не го ли разбрахте?! Тия са клали българи 500 години а сега ми ги пробутват за милостиня!! Зарежи това ами и сега един резан читак дето му редат Амед Доган суче от България като невидял.

13

Анонимен

преди 1 година

САЩ им пуснаха бомбата със сондаж от базата Инжерлик

12

Анонимен

преди 1 година

САЩ са взривили ядрена бомба подземен взрив. на голяма дълбочина

11

Анонимен

преди 1 година

Ами природа, какво да се прави, тя си има свои планове кое как ще бъде.

10

Бонус 200

преди 1 година

Разширява се територията на Турция площта и също стават все по-близо до Европа.