130

Глупав народ

преди 1 година

Бях там, момчето с неговата група гаменчета се збиха с студенти в дискотеката. Изгонват ги и същата група почва да се бие с охраната извън дискотеката. В същото време полицаи минават, виждат случващото и се опитват да помогнат на охраната. Едно от гаменчетата удря един от полицаите, и естествено, полицаите отвръщат. Според мен доста леко се е отървал, та като гледам е и вече изписан от болницата. Баща му се е вкарал в някви филми, и кво като плаща данъци?

129

Банкеръ

преди 1 година

Е то,като идат на дискотека започват да си ги мерят.Все за нещо е я за някой куросмук,за дрога или просто ги е гледал страшно.То по принцип на дискотека ходят комплекасари и празноглавци.Там няма метълисти,рок музиканти и хора с акъл.Дано се оправи бой и секс връщане нямат.

128

Чичко МИМО

преди 1 година

До ВАЛЯ и всички, които мислят бащата за мошеник!!!Щом наричате мошеник човек, който дава хляб на сума ти и хора, като им осигурява работа....ЕЕЕЕЕЕ... значи сте вече неизлечимо деградирали! Преди да наплюете някого, първо се запитайте, кой е той и дали го заслужава!

127

Аре бе глобичка

преди 1 година

113 дисциплинарно ако са виновни и са реагирали несъразмерно на действията на момчето. Арест някой друг месец затвор обезщетение за жертвата и да ходят да работят според знанията и уменията им демек работа на ниско ниво.

126

До кога

преди 1 година

Търпиме 33г. полицаи психопати да ни убиват , тормозят бият и съсипват живота ни. Българите сме най-доното племе. Мъже сме на маса и на чашка една революция не можем да вдигнем и да изметем държават. Е за това ще ни мачката. Полицията е най-голямата организирана престъпна група в БГ. Добре въоръжена, разполагащи със всички средства, законови, финансови, физически спонсорирана от нашите пари. Жалко за държавата.

125

Това

преди 1 година

Протежетата на плевенския прокурор с име на луканка и визия на Абдул от Кабул. По поръчка на Йоси от местното МВР.

124

Коко

преди 1 година

Слаба ракия сте в БГ! Бият ви като кучета и не може да се защитите. Ако бяхте нормална държава, оръжието щеше са е разрешено и нямаше да има такива престъпления. Не случайно още по турско време не сте имали право и нож да носите-за да сте беззащитни робиGod Bless America!

123

Анонимен

преди 1 година

Сигурно са го пребили щото е много грозен.

122

Анонимен

преди 1 година

хайде да си каже бития вътре в кръчмата как им се е отварял на ченгетата, няма случайни работи

121

Анонимен

преди 1 година

Момчето е било против герб и мутрите са му налели "акъл" .

120

Видял

преди 1 година

Този убавец не изглежда да е светец.

119

София

преди 1 година

Дано да се разбере кои са и да си понесат последствията

118

Анонимен

преди 1 година

Какво може да направи дете на 19год

117

ха

преди 1 година

дали пък не е имало защо , дали не се е направил на тарикат , ,,,, така без нищо едва ли ше ти скочат четирима да те бият .

116

София

преди 1 година

Само съд за полицията много си позволяват

115

Анонимен

преди 1 година

Пълни ***

114

Пенчо питанката

преди 1 година

Аз да питам, защо аджеба веднъж не се сбиха пред библиотеката, пред изложбената зала или пред операта ами все пред дискотеките? Изводите оставям на вас!

113

Валя

преди 1 година

Я стига приказки за балъци.Зночи викаш син ти си излиза кротко от дискотеката и изведнъж полицаите го нападат и започват да го млатят?!Я стига, Я се разкарайте мошеници, направили сте си децата на нищо,да смятат,че всичко им е разрешено,че имат само права и никакви задължения.Направили сте ги същите като вас ,нагли мошеници,безотговорни ,да правят безнаказано всякакви безобразия и все държавата,полицията да са виновни.Я се разкарайте и се превъзпитавайте и родители и датата ви

112

Петър

преди 1 година

"Бой както се бие куче." Винаги съм се чудил на това сравнение.

111

3737

преди 1 година

Ако истина да бъдат съдени. За такива две години обществено полезен труд. Всеки ден да метат улиците в Плевен по 10 часа без право да работят друго. Като *** и децата им гладни две години ще се научат.