238

ББ

преди 1 година

ЕС е прояден от руски зависимости,водят Народите си към робство,разчитащи че за пореден път САЩ ще жертват децата си,този път сбъркахте,САЩ може без ЕС,няма да ни е лесно,Китай и русия ще ви третират като роби...те го правят предходните 30 г,каквито и самозаблуди да си вменявахте!Справедлив и Свободен Свят!!!

237

:)

преди 1 година

След като унищожи България, Боко се зае да унищожава партията си, накрая сам ще се самоунищожи като черна дупка и ще избухне вътре в себе си.

236

ГЕРБ СЕ РАЗПАДА?

преди 1 година

КОЛОСАЛЕН ГЕРБАДЖИЙСКИ СКАНДАЛ, НАДРОБЕН ОТ БОКО ТИКВАТА.

235

Нека изясним

преди 1 година

Идат избори и трябва да сме наясно. Ние държава ли сме или колония?

234

ами тогава

преди 1 година

бг и ес да си създадат закон "usa responsibility" и да ги санкционират за действия в ущурб на европа като приток на бежанци от сирия, ирак, афганистан, урк

233

Анонимен

преди 1 година

Виновният да докаже, че не е виновен.

232

Анонимен

преди 1 година

В Бг който и да дойде на власт , НИЩО НЯМА ДА ЗАВИСИ ОТ НЕГО ,... има ОГРОМНО чуждо влияние .Така че не се разкарвайте до урните ,... ВЕЧЕ !

231

Анонимен

преди 1 година

За съжаление , колониите нямат права , да не говорим за елементарна ''дума'' . тия яНки надушат ли някъде пари , веднага сътворяват номер за да ги присвоят .

230

Анонимен

преди 1 година

Ограбването на Европа от , еди КОЙ си , продължава . Нали ВСИЧКИТЕ ПАРИ ТРЯБВА ДА ОТИВАТ --САМО ТАМ , ПРЕЗ ОКЕАНъ!

229

Анонимен

преди 1 година

ЕС не можел да ги съди,а ние българите за какво сме.Оставили сме се да ни ограбват и чакаме някой да дойде да ни спаси.

228

КУКЛА НА КОНЦИ

преди 1 година

Сега става още по-ясно защо през последната година Б.Б. (Бойко Борисов) стана най-върлия либерал-демократ, защитник на "атлантическите ценности" и застъпник на Американските интереси в България. АМИ ЗАЩОТО ИНАК Б.Б. ЩЕШЕ ДА Е РЕДОМ ДО В. ГОРАНОВ В СПИСЪКА МАГНИТСКИ. А тогава и ГЕРБ отива в историята. А сега си имаме партя ГЕРБ, която е КУКЛА НА КОНЦИ.

227

пояснение

преди 1 година

ГЕРБ няма да са първи. Не е ясно дали ще съществуват до 2-ри април.

226

Анонимен

преди 1 година

До анонимен - изкарай си ПП и ДБ от миризливата ГЕРБ-аджийска уста и се огледай къде се намираш - ГЕРБ вече сте качени на Магнитски за КОЛОСАЛНА КОРУПЦИЯ. Нямай съмнение, че ако ПП и ДБ получат подобни обвинения, избирателите им ще се отречем от тях. Това с NEXO и Джемкорп са гербаджийски кьорфишеци, които не доведоха до абсолютно нищо. Ако имаше нещо, Гешев щеше да ги е окаушил всичките към момента. Така че дърпай у лево и си гледай твоята партия как се е обатачила, че е световно чудо...

225

анонимен

преди 1 година

Понеже ГЕРБ ще са първи, според последните проучвания и според обикновените хора, САЩ отново искат да ни уредят с Кирчо и Кокорчо-2! Ето защо, ще гласувам за ГЕРБ!

224

Анонимен

преди 1 година

Не мисля,че американците си затварят очите.Вярно е,че в България много се краде,но най вероятно споменатите лица са най големите проводници на злото.

223

анонимен

преди 1 година

Да бе, плачете само срещу ГЕРБ, а защо мълчите за Кирчо и Кокорчо?! Много бързо забравихте за Нексо, за Джемкорп, и газовите далавери, само за 6 месеца! Нашата прокуратура, васална ли е на американската? Откъде-накъде, САЩ ще ни диктува за определени хора, а за други ще си затваря очите?!

222

Анонимен

преди 1 година

Това,което американците ни казаха в прав текст е ужасяващо.Тези хора,които са поставени на ключови позиции ,за да се грижат за своя народ и държава са го ограбвали безмилостно ,за да вегетатират на на негов гръб изсмуквайки го безмилостно.Какво повече от това.Глупави ли сме,наивни ли сме ,за да се хващаме на въдицата им И без това за тези хора обикновения български гражданин е нищо,от когото нищо не зависи.

221

айде в бай ставри

преди 1 година

На владко сега ще му пръснат гъ3ъ в кауша.

220

dmx

преди 1 година

ЕС намери за прагматично да се съюзи с мафията срещу обществото, вместо с обществото срещу мафията. И това не е от вчера

219

Започна се.

преди 1 година

Започна се. Свидетели сме на "Началото на краят на ГЕРБ"