78

Анонимен

преди 1 година

И тук ги има плъзнали са като *** навсякъде разбираемо е в путинсия рай куче да вържеш няма да стой

77

Крим не е руски

преди 1 година

а в България влизат бременни руски мъже да получат българско гражданство. Утре щели да си правят руска република на българска територия.

76

Анонимен

преди 1 година

Където се появят руснаци, започват и проблемите. Ето, сега аржентинците имат проблем, че силата на паспорта им ще пострада. Руснаците успяха и тях да въвлекат в игричките си.

75

понеже

преди 1 година

там се е преродил Хитлер, като акушерка

74

Анонимен

преди 1 година

До Мартин Борман Аржентина Колумбия Уругвай, Бразилия, Мексико са гета на наркомафията. Печелят от наркотици че изнасят за САЩ Англия и ЕС.

73

Мартин Борман

преди 1 година

След двадесетина години новите аржентинци може да решат да денацифицират и демилитаризират Уругвай. И да захванат някоя нова ,,специална военна операция"...

72

Алекс

преди 1 година

Безвизов режим за руснаци??? Аржентина да се събуди и час по-скоро да въведе визи.Ако не го направи,ще има големи проблеми с тази напаст.

71

Анонимен

преди 1 година

Аржентина са държава от емигранти и краднат от Европа население.

70

Анонимен

преди 1 година

Не се уточнява обаче откъде са тръгнали тези рускини за Аржентина. Да не би са са от онези, избрали преди 4-5 месеца Западната "свобода". И като са видели каква е хубостия, са хукнали децата си поне да направят аржентинци. Това, което човек си направи сам, цяло село не може да му го направи.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 Ще гледаш бели жени само на снимка. Сички са станали ромки вече в ЕС.

68

Анонимен

преди 1 година

Куртееев,Куртев!Ти май си заседнал в блатото от времето на правешкия чобанин!Тогава нали бяхте идеализирали тезата-легенда,че всички рускини,полякини и чехкини идват в бг Черноморие заради ,,супермените на света"-бг мьжете! Пропускаш факта,че това беше единствения вариант да избегнат студеното Балтийско море.Ее,вече имат избор и турската Ривиера гьмжи от тях!Колко красиви бебенца с черни косички и очички виждам напоследьк из цяла Полска!!!!

67

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН А при капиталистическа демокрация измират и не може да се лекуват ако са бедни и но са без виза за оня свят..

66

Канадеца

преди 1 година

Иначе в Русия живота е прекрасен,само дето хората бягат от там.В Аржентина е достатъчно само да влезеш,не важат да,те депортирани,защото нямат закон за депортацията.

65

Хаха

преди 1 година

Те дори и коп'литата на Вова от онази отблъскваща масстия Кабаева са раждани в чужбина. Дядото от бункера, както го наричат сънародниците му, се води за пазител на семейните ценности. Заряза жената, която го е подкрепяла в най-трудните му моменти, за да мърсува пергишът с долнопробната Кабаева. Това е примерът, който малкия вова иска да даде на света като семейни ценнности. На света на малкопишковченцетата.

64

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 богати са имат по 15 хиляди $ което са олигарси. 15 хиляди $ за пасопорт имаш ли идеш до Аржентина.

63

Анонимен

преди 1 година

Бреммени в напреднала бременност рискуват живота си да летят 26 часа само и само да вземат паспорт, различен от руски!

62

Анонимен

преди 1 година

Безвизово си е като с виза. На границата ти снимат паспорта нищо че си без виза. Единствено не чакаш седмица за виза преди това но другото си е платено и после хотел и престой излиза солено, Ако имаш 5000 $ ще си платиш винаги и само 50 $ за виза.

61

Анонимен

преди 1 година

Нищо чудно щом е паспортен туризъм. И двете пичелят. Накрая тия 170 държави ще сложат визи и за аржентинци.

60

Анонимен

преди 1 година

В Аржентина са бягали всички военнопрестъпници, нацисти, диктатори, Путин също има план да бяга натам ако стане напечено при върховете. Най-цивилизованата държава в Южна Америка. Донякъде ги разбирам руснаците, сега са като прокажена нация, отхвърлени от цял свят, аз бих се оженил са някоя хубава рускиня, опитвам се да се свържа във фейса ама там е пълно с коpвети, трудно се разпознават свестните.

59

Анонимен

преди 1 година

До 71 Проверих. Самолетите излитат от Москва и са чисти рускини. Някои даже са си взели еднопосочен билет,че не им се живее в руския катун