34

Анонимен

преди 1 година

Огромна трагедия е това.Господ да дава сили на оживелите...

33

Хм....

преди 1 година

Някъде се споменаваха 11 000 срутени сгради. Ако е вярно то бройката на загиналите ще е колосална и тези 20-30 000 са самокато увод. Дано не е вярно, но не виждам как може да има в сграда по 3-4 човека и то посред нощ.

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ХАРП В РЪЦЕТЕ НА КРАВАРИТЕ Е ВСЕ ДНО ДА ДАДЕШ НА ЛУД КАРТЕЧНИЦА.

31

Жиката

преди 1 година

Рай уно съобщи за 45 000 жертви.

30

Алекс

преди 1 година

28 191 жертви на строителната мафия и корупцията в контролните органи.Корупцията буквално убива.

29

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32 НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ МИСЪЛТА НА ВЕЛИКИЯТ КРАВАР ПРАВИЛНО. ПРОЧЕТЕТЕ Я ПО-ВНИМАТЕЛНО.

28

Анонимен

преди 1 година

Като знам как построиха блокчетата за Люлинската БИЛА (с тънки колони, с рехава арматура и итонг...), мисля, че навсякъде е така новото строителство и при земетресение и тук ще бъде ЛЕШШШШШШШ!!!!!!!!

27

вярно е

преди 1 година

ердоган купува руско оръжие и хаарп от сащ не прощава.....................

26

Анонимен

преди 1 година

до 33 " Остава най- великата държава САЩ" ??? То бива да си мaлoумeн кравар, но чак пък толкова...Господи, слез и си прибери краваря.

25

Анонимен

преди 1 година

ОЩЕ СЛЕД ПЪРВИТЕ 1-2 ДНИ СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО БЕШЕ ЯСНО, ЧЕ ЖЕРТВИТЕ ЩЕ БЪДАТ МНОГО. НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ДОСТИГНАТ 50 000-60 000.

24

Анонимен

преди 1 година

Бавно и полека, умишлено или не, но Европа я очаква поредния труден период след ВСВ. И се чудя, кой има интерес от колапс на континента? Русия не е, защото и тя търпи сериозни загуби. Китай ще изгуби пазара си... Остава най- великата държава САЩ. След като намериха купища причини да съборят индиректно европейската икономика не без помоща на верните и неподкупни евролидери сега са ни протегнали свита в юмрук ръка и лекичко ни почесват по увесените носове! Важно е да сме демократични и свободни...

23

Не отричам

преди 1 година

Добре им се получава.

22

Анонимен

преди 1 година

Е Сирия е така след като НАТО им помогна със Америка и няма камък върху камък

21

Анонимен

преди 1 година

Природата наказва тези българоубийци !

20

Анонимен

преди 1 година

9-та степен трябваше да е и не 40 секунди, а към 4 минути, че природата да си свърши работата като хората, но и така бива. Бива бива!

19

Анонимен

преди 1 година

На фона на изкланите от тях милиони по Балканите и Армения и триста хиляди са нищо. Нека пробват как е от другата страна. И така 500 години.

18

Анонимен

преди 1 година

Май подготвят на Турция гражданска война по модел на Сирия и Украйна...след като чак на нас ни пишат пропаганда против Ердо трябва да внимават.Съжалявам ги.Откриха наскоро газ и айде....В Сирия въоражиха главорези,за да им измъкнат петрола.В Украйна преди Майдана са намерили газ.Ние добре,че сме бедна държава и нямаме ни петрол,ни газ.

17

Анонимен

преди 1 година

До 22:Това ли ти наредиха да ни пишеш от СеРеУ?!Много сте зле...Ердо ли ги строи?!Да не би да е комунизъм там и държавата да ги строи тези жилища?!Виновни са архитектите.А е възможно в оцелелите сгради да е имало чисти душички(ангелчета) и Бог да ги е пазил.

16

Анонимен

преди 1 година

турците са изклали милиони християни и невинни хора, а ръцете им са кървави до раменете. Един милион са само арменците, доказани и признати от целия свят. Дали е случайност, че се случва там? Надявам се да е случайност.

15

Анонимен

преди 1 година

Съществена причина е калпавото строителство. А то е такова, защото властити не са упражнявали контрол - диктаторът се е занимавал само опонентите си, за да остане на власт. А знаят, че са в сеизмична зона, знаят и какво може да стане, защото имаха вече опустошително земетресетие с много загинали. Който е ходил в Турция на пазар, знае какъв хаос е на пътя - никой не спазва правилата за шофиране, даже кръговите им са със светофари, което напълно ги обезсмисля. Тоя ги върна в 19 век.