23

Нищо им няма

преди 1 година

Щом мигат да избиват кюрди и арменци, значи са добре.

22

Щерю

преди 1 година

На практика силният трус им отне всичко! Горките хорица!

21

Анонимен

преди 1 година

До 34:Не е вярно!Вие от укро пропагандата бяхте против пращането на помощи в Сирия!Казахте Русия да си се оправя!Вие сте демони!Сигурно ви е яд сега,че няма да имат достатъчно да ви пращат за оръжие.

20

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна е,защото Зелето всъвсем целенасочено е нарушавал Минските споразумения,за да предизвика Русия и да се пробва да си върне Крим.Той няколко пъти отказа мирни преговори!По всяко време може да спре войната,но не иска.Друго си е да взима под масата милиардите...На пострадалите от земетресението трябва да се помага,защото никой човек не може да спре земетресение.А война с оръжия не се спира!Удължава се!!!

19

Само малоумници

преди 1 година

може да твърдят, че хората симпатизиращи на пострадалите от агресията на руския башибозук в Украйна, който разрушава и градовете им... злословят срещу бедствието в Турция... За разлика от земетресението..... войната срещу братския, украински народ я започна един кървав диктатор в Кремъл...

18

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 30 Как може половината ти изречение да е вярно , а другата половина лъжа. Имаш дарба. Да се чуди човек какъв знак да ти сложи на коментара.

17

Анонимен

преди 1 година

30, 31, малчи уе, турски ъмбреаж!

16

Врачанин

преди 1 година

Да не коментираме строителството в Турция , а да се замислим какво би станало у нас ,при едно такова земетресение.Половината сградов фонд ще рухне. Панелките на Живков и половината ново строителство .Това за алчността на строителите важи и за нас. Ще останат старите фашистки блокове от преди 9-ти с стени по 1 метър , в които са се настанили бащите на сегашните големи комунисти. Панелките за социалистическия труженик.

15

Анонимен

преди 1 година

Тези, които злорадстват за нещастието в Турция са същите яростни ваксинатори, соито също така и подкрепят Украйна и се възхищават на Зеления гном. А на бас, че са едни и същи. А също слушат само чалга и за тях руските композитори са тера инкогнита и никога не биха ги слушали. За руската литература и дума не може да става.

14

Я па ти..

преди 1 година

До 24 Хайде спри се. Австралия е най гадното място за живеене. Отвратителен климат и липса на пътища. Богата държава,а земни пътища между големи градове. И много крокодили. Сладководни , соленоводни и всякакви отровни змии.Да не смееш да излезеш от градовете.

13

Така е ..

преди 1 година

Забелязвате ли как разрушенията в Турция и Украйна са приличат. И докато в Турция и Сирия е природно бедствие ,срещу което човека е безсилен , то в Украйна е човешко бедствие , предизвикано от безотговорен , психично болен човек.

12

преди 1 година

П0мните ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 5.4 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

11

преди 1 година

Не знам за теб, но Аз си живея тук в Сидни добре. И съм много щастлив от живота ми. И здравето ми е добре. И всички около мен са щастливи и здрави. Абе колкото по далеч от Панелистаан толкова по хубав става живота, не знам що ама факт. Не събирам капачки. Няма война по пътищата. Не чистя БГ за 1 ден и др. мал0умщини да ме облъчват. Не дишам гуми и дрехи. Не си прекарвам живота в задръствания. Никога не съм виждал винетка наживо, само по телевизията. Не ми крадът данъците, пенсията, бъдещет

10

Анонимен

преди 1 година

Не ми пука колко са жертвите!! Колкото и да са все им е малко. ДПС съсипва България а те са си чисти ТУРЦИ освен ако Ахмед и Гюнай не са станали български имена. И второ, защо да ми пука че някакви турски тарикати-предприемачи са крали пати от строителство и сега блоковете изпопадаха?!Защо да ми пука, БЕ ?!?!

9

Анонимен

преди 1 година

За 500 г. дето са тъпкали българската земя какво са построили, нищо. Едни джамии са правили. Арабите са направили пътищата в Испания и доста сгради които и до ден днешен са там. Явно не им се отдава на комшиите. Те са по алъжвериша.

8

Анонимен

преди 1 година

Света е със занижени критерии на качество, единствената цел е печалби и това е за всичко не само в строителството. Алчноста е достигнала нечувани върхове сякаш като натрупат богатства и ще живеят 1000 години. Всеки пише на документ, че всичко е по изискванията, а всъщност не е така, дори и храната.

7

От Япония

преди 1 година

Живях дълги години в Япония ,чудя се защо тези азиатци правят всичко точно а тези до нас и една врата не могат като хората да направят .

6

Анонимен

преди 1 година

Но там е Азия и се чудя на тукашните разбирачи .Нормално е в Китай люля в Япония при 8 няма паднала сграда ,но в тези до нас ум няма и няма да има

5

Анонимен

преди 1 година

Всеки уважаващ себе си колега конструктор ще си свърши работата както трябва , от там насетне - инвеститор , строител...всеки със собствената си отговорност.

4

Анонимен

преди 1 година

Алчността ще погуби земята .Лека им пръст.