51

Анонимен

преди 1 година

Все пак за Турция говорим и то дълбоката провинция на границата със Сирия. И пари да ми дават, не отивам там. Някой умуват защо нямало спасителни екипи и за Сирия. И кой ще е този лудия, който ще отиде доброволец там. Дори и да има сигурно ще се броят на пръстите на едната ми ръка.

50

до 46

преди 1 година

До Анонимен "Ако туркия си позволи да нападне България или Гърция, то ще последва съдбата на Русия в Украйна. Катастрофа!!" ...И защо Турция да ни напада? Да не би да изтребваме турското население у нас????? Освен това за каква "катастрофа" на Русия в Украйна говориш? Нещо да не съм пропуснал???

49

Само питам

преди 1 година

Какви са тия опасни "турски групировки"??? Забранено ли ви е да пишете за тях??

48

Анонимен

преди 1 година

Анадолски особености

47

Анонимен

преди 1 година

ИЗБЕГАЛЕ ЩОТО КАТО ПОЧНАЛИ ДА ОТВАРЯТ ПРАТКИТЕ ПОМОЩИ ОТ ЕС И ОТ САЩ ВАДИЛИ НАПЪЛНО НЕНУЖНИ РАБОТИ. ПАРФЮМИ, ОДЕКОЛОНИ, ДРЕХИ СКЪСАНИ, НЯКАКВИ ПОДОБИЯ НА ИНСТРУМЕНТИ, ХРАНА СЪС ИЗТЕКЪЛ СРОК НА ГОДНОСТ И ДР.ВИКАЛИ ЧЕ СА ИЗСИПАЛИ КОФИТЕ ЗА СМЕТ И ГИ ПРАТИ ЛИ ЗА ПОМОЩИ. ТИЕ СЕ ЗАСРАМИЛИ ОТ НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ПОДИГРАВКИ ПО АДРЕС НА ЕС И ИЗБЯГАЛИ.

46

Неразбиращ

преди 1 година

Аллах смирява горделивите.

45

Христо Христов

преди 1 година

Най-вероятно са провокирали и създавали терористични клетки! Да не забравяме, че германия е единствената европейска държава, която в 21 век извърши терористичен акт срещу цивилен обект в Европа, а Австрия даде подслон на ислямисткия терорист Ахмет Чатаев. Това са факти.

44

немец

преди 1 година

До реалистНа туркопитеците не може да се помогне... Трябва по друг начин, по систематично... но сме в грешната епоха

43

Анонимен

преди 1 година

46 - АМА верно, както Русия си взе Крим, Донбас, така и турците ще си вземат Кърджали и Разградско.

42

Анонимен

преди 1 година

А УКРИЯ ГОРИ ОТВСЯКЪДЕ. ЗАТОВА ТЕЯ ИЗБЯГАХА ОТ ТУРЦИЯ, ОПИТВАТ СЕ ДА СПАСЯВАТ НАЦИЗМА, АМА ПАРАШУТА НЕ СЕ ОТВАРЯ.

41

Анонимен

преди 1 година

45 - ти Левски за къв го имаш.

40

реалист

преди 1 година

Чакай ти на фа.шисти да ти помогат

39

До майна

преди 1 година

Аз също гледах Холандския сеизмолог ,той беше казал и затова земетресение на 2 февруари,но никой не му е повярвал ,сега вещае ново

38

Анонимен

преди 1 година

Ако туркия си позволи да нападне България или Гърция, то ще последва съдбата на Русия в Украйна. Катастрофа!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Тук един rqzan chitak си позволява да пише за Апостола. Ейй, смешен, вие турците за хиляда години не сте родили нито един мъж от ранга на Левски. Нито един!

36

конспирация????

преди 1 година

казват и написаха статии че използването на ХААРП от сащ за земетресението било небивалици и врели некипели и който мислел това не си пиел хапчетата и не е добре с главата...нооооо изниква един въпрос...такова силно земетресение турция е с втората в света армия по численост!!!някой някъде по медии по репортажи да видя турските военни да са се включили с машини и в помощ на населението????...има ли кой да даде адекватен отговор

35

Анонимен

преди 1 година

Мародерите се появиха.

34

Анонимен

преди 1 година

Сега гледах по телевизията как мародери отиват да събират злато и пари от разрушените сгради. Ама турската полиция се опитва да ги хваща.

33

Анонимен

преди 1 година

Защо се оттеглят от Турция, защо като не помагат на Турция, не помогнат на Сирия, там не живеят ли хора! В такъв момент има ли значение кой какъв е, НЕ! Хубаво, ама те прибраха с отворени обятия не мирно население, а яки, здрави, млади мъжаги, искащи всичко на готово!

32

Къде е бе

преди 1 година

Къде е "великата и силна" турска държава ?!