95

Анонимен

преди 1 година

Нинова, стига лъга за истанбулската конвенция, че легализирала 3тия пол, защото тя легализира преди всичко криминализирането на насилието във всичките му форми! С отказа ти да приемеш тази конвенция в България, ти обричаш на смърт десетки жени и деца, които едва след като бъдат убити, се признава за престъпление. Адекватни закони срещу насилието в БГ така и не бяха приети! Неокомунисти като теб с ретроградно мислене, нямат място в управлението!

94

Анонимен

преди 1 година

Какъв стопанин е държавата ? Обещахте ефтините дърва от горските стопанства когато бехте на власт.Къде са дървата? в частните складове и в Гърция ли, че хората още немат дърва посред зима, некои са платили преди 3-4 месеца? а идват и избори..... и кой ще ви гласува.

93

скъпа Нинова

преди 1 година

Вие сте вечно на власт, дали 45 години или и до сега все тая. БСП или БКП и това не дава значение как ще се преименувате. Може утре да сте партията на каубоите, нищо чудно, важното е келипир да има, както е казал един много известен български литературен герой. Тук оръжие за Украина, там други далавери... ех , кеф да ти е. Отърване от всички ви няма и затова много българи си грабнаха багажа и беж да ги няма. Не че не обичат родната си страна, а не обичат тези, които ги ограбиха, заробиха

92

хаххахахаа

преди 1 година

тези няма да влязат в парламента.

91

Анонимен

преди 1 година

ЗАБРАНА НА БСП

90

Анонимен

преди 1 година

бсп са крадци и убийци, закривайте тази антибългарска партия.

89

Анонимен

преди 1 година

Не се сещам да има по-добра лъжкиня от Нинова, даже и от мъжете лъже повече. Лошото за нея е че лъжите се разкриват и не могат да минават постоянно.

88

Анонимен

преди 1 година

Всяка партия, която забива поглед в миналото в един момент стига до мумифициране. Светът се променя, а който не иска да се променя си отива.

87

Малко дете

преди 1 година

Вярвате ли, че тази госпожа-другарка не е продала нито един български патрон на Украйна?

86

анонимен

преди 1 година

Не съм фен на БСП, но браво на Нинова! Не им се даде на кликата около Румен Радев и най-вече на този плазмодий и мъчител на котки от рода Кацамунски, т.нар. служебен министър на провосъдието Зарков!

85

Анонимен

преди 1 година

Мислех я Нинова за по прогресивно мислеща. Притеснява се за 3 пол от истанбулската конвенция, а младите хора много добре знаят какво обичат. Никой няма да се събуди утре и да каже искам от днеска да към карамфил. Ако не ме признавате за карамфил ме дискриминирате. А като жена Нинова трябва да иска да се приеме конвенцията защото всяка пета жена е бита в бг.

84

Анонимен

преди 1 година

Същите като ***.

83

Анонимен

преди 1 година

Нинова се мисли за Краля-слънце: "Държавата - това съм аз". Путин в рокля.

82

Д-р Челинджър

преди 1 година

Ако имаше капка достойнство, тази па-ча би признала поредния си вероломен провал на управлението си в коалицията с ПП , и би си направила сепуко. Обаче няма, животното му с животно и ще драпа до последно ..

81

от бузлуджа

преди 1 година

абе нинова , кво стана с намалението на хляба , щото пак си е на същата цена ?

80

Може,може

преди 1 година

Може и да краднем от народа!

79

Анонимен

преди 1 година

На този конгрес мирише на пръст и лекарства. Всеки присъстващ носи малката червена книжка на Мао. ЧЕР-ВЕ-НИ БО-КЛУ-ЦИ!

78

СИНЬОЧЕРВЕНИ

преди 1 година

БСП НЕ МОЖЕ ДА ИЗЧЕЗНЕ - ЩЕ СЕ ПРЕЛЕЕ В ДБ, ПРИ ТЕХНИТЕ СИ ВНУЦИ. РИСТЕ ЛОДКАРЯ ЩЕ ГИ ПРИЕМЕ КАТО ДЕВЕТА ПРИСЪДРУЖНА ПАРТИЙКА ЗА ОБЩАТА КОАЛИЦИЯ СРЕЩУ ГЕРБ!

77

IQ 3.14

преди 1 година

ае, пак ли некой от поддържащите е барал публикациите пиян? вижте си заглавната...читалище сте безобразно, за това как да си форматирате снимките и да спестите от трафик, обаче, ще требва да ви вземам лекторски

76

Анонимен

преди 1 година

нинова, радев и копейкин са вредни за България