72

Анонимен

преди 1 година

В пиесата ако има пушка ,непременно гръмва, по сценарий.Актьорите,да не забравят че са само актьори.Медиите обаче въздействат по странен начин и нервът е скъсен...

71

Alex

преди 1 година

Слушайте момчета. Ако искате пистолет - отивате в служба КОС - подавате си документите и те решават ставаш ли или не ставаш. Да имаш пищов не е някаква извънземна работа - това е право и всеки решава дали иска, а държавата решава дали ще му даден на база някакви критерии. Спрете да се правите на пацифисти и специалисти по всичко. Сеенето на акъл по форумите и под новините много показва нивото на мислене или липсата му.

70

До Лекар

преди 1 година

Повечето не пишат Жалби срещу "Психично страдащи", защото ги е страх от отмъщение, или защото проявяват мъдрост и знаят, че единственият изход да се разбереш с "такъв страдащ" е пълно игнориране.

69

Не пишете

преди 1 година

че бил Бивш полицай. Този е бивш миЛиционер-чиновник от КАТ при БКП, уволнен преди 23 г.., който още се изживява като фактор, не може да приеме, че е никой. Този преход съсипа милиони българи физически и психически.

68

Въпроси

преди 1 година

"Психично страдащ", "Бивш служител на КАТ"-разбирай-чиновник-а не действащ полицай, вероятно бивш комунист на държавна хранилка-а сега евроатлантик, най-вероятно Уволнен от КАТ, и "Законно оръжие", "Шофьорска Книж.Цяло чудо е, че няма повече пострадали хора. Сигурно има и шофьорска книжка, да гази свободно хората..Въпроси: Къде е Попечителят? Защо му е издадено законно оръжие? Защо е уволнен от КАТ-имал ли е предишни прояви на Насилие? Защо не е в лечебна институция? Имал ли е шофьорска книжка

67

ФРЕНОЛОГ

преди 1 година

ДРЕБНАВ,ПОДОЗРИТЕЛЕН,С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ,СКЛОНЕН КЪМ НЕОБОСНОВАНА АГРЕСИЯ !!!

66

Коментатор

преди 1 година

До Анонимен- да като Украйна дето издразни съседа Русия.

65

Сата НАТО

преди 1 година

Гледах интервюто с този Нав, където се ибавъ с човека и го нарича "не у ред" и говори за него в трето лице. Не изглежда адекватно това поведение, камо ли пък за човек с претенции за интелигентност и психолог по образование.

64

Сата НАТО

преди 1 година

Определението на съда не е окончателно и може да бъде обжалвано -----///----- Аз ли живея с грешни представи за света? Някъде бях чел, че "определение на съда" е крайно решение и не се обжалва?

63

Alex

преди 1 година

Не е убит обикновен българин, а американски гражданин. Е тва е цитата на хилядолетието. Янки дудъл звучи рязко и отвсякъде.

62

Alex

преди 1 година

Мъчително е да живееш в държава, в която не отличават Марс от Маркс.

61

Анонимен

преди 1 година

До64 . Правилно. Полицаите и администрацията в Общината са част от престъплението. За бездействието си. Имало е сигнали и нищо . Заплатите вървят.

60

До Анонимен 62

преди 1 година

100% си прав. Нас от години ни тормози една баба, която през соца е била някаква шефка. Успяла да стане такава още докато била сравнително млада, благодарение на произход, а също и на това, че преди 50 години била кръшна, шавлива и прясно разведена. Но това е безвъзвратно отминало. Днес живее сама в прекрасно жилище, но е завъдила едно стадо котки и вечно прави ремонти, като майсторите идват вечер, стържат и думкат до полунощ. Колкото и да се оплакваме, онази все още се мисли за някакво величие

59

Анонимен

преди 1 година

А дремещите полицаи от РПУ-то, които са неглижирали всички сигнали, няма ли да бъдат привлечени за съучастие?

58

До Даааа

преди 1 година

Те повечето ни полицаи са точно такива психари като тоя , за това сме на това дередже .Вместо по престъпници си стрелят по комшиите

57

Анонимен

преди 1 година

Много хора се самозаблуждават, че живеят в елитни столични квартали, а реално са жертви на тормоза или на ненормални хора или изкукали пенсионери. Та сега тези и двамата си намериха майстора, единия с помощта на собствената си майка.

56

Анонимен

преди 1 година

Убил е този лиглю - добре. Но наказанието трябва да бъде за умишлено - 20 до доживот. Така ще премахнем и вторият лиглю. Двама лиглювци по-малко. Това е успех за обществото.

55

Анонимен

преди 1 година

Абе герберчето което уби Милен Цветков какво стана ? Само 9 ГОДИНИ при едно добро поведение и работа ще си излезе от затвора след 4- 5 ГОДИНИ !И този същата работа ще стане .Не ви е виновен Гешев ,а махането на смъртната присъда - който убива да лежи няколко годинки и после да бъде убит ! Око за око .

54

Дано

преди 1 година

Които оправдават убийството лично да разберат,че не са прави...

53

??????????

преди 1 година

НАВ Мекокитковския му псевдоним ли е ? Той ли е активния или приятеля му