30

баба

преди 1 година

И аз нямам зимно дебело яке, и печката ми е само на един реотан, знаете ли

29

и сега?

преди 1 година

И сега? Предприемачите натрупали пачки, глупаците плащали, а ние да им събираме НОВИ дрехи и одеала които тук са турски, от техните фабрики и мощна икономика! ***, гаврите се с българите!

28

доган им даде милион

преди 1 година

Доган им пратил МИЛИОН, за бългаското бедствие - НИЩО !

27

а ние

преди 1 година

Вие, същите, колко пункта организирахте за нас, наводнението също е природно бедствие! Отнесе КАЧЕСТВЕНО строените ни къщи! и всичко, какво направихте за българите, предатели!

26

Анонимен

преди 1 година

а за Сирия Фандъкова , хора по добре през сирийското посолство носете , те нямат нищо и турците не пускат помощите през гр пункт

25

Изградете Пункт

преди 1 година

..и в Младост!

24

българка

преди 1 година

Спасителните екипи от Германия и Австрия са преустановили работата си. Имало е престрелки между местни групировки, местните хора стават агресивни заради липсата на храна, дрехи и вода. Мои близки се върнаха в четвъртък от Турция, носеха помощи. Всичко се събира на стадиони и спортни зали от една единствена организация и от там се разпределя. Никой НЕ ТЕ ПУСКА да отидеш при пострадалите ! От една старана е добре - има мародери и изнудвачи, но пък се забавят доставките и ще има и злоупотреби!

23

тити

преди 1 година

В жк.Младост ,София защо няма нито един пункт , за пострадалите в бедствието !

22

Баба

преди 1 година

Абе хората казаха ЗАПАЗЕНИ ,а тук пише нови одеяла, ако са за хотели ,там има, но тези би трябвало до са полеви

21

Анонимен

преди 1 година

Личи колко *** народ има!Как ще сравняваш карловските села с подобно бедствие.За карловските села се борете с държавата,но проблемът в Турция в момента е къде къде по-важен за нас и го запомнете добре!България никога не е имала ресурса,с който Турция разполага и ако такова нещо се случи у нас,едни от първите които ще дойдат най-подготвени и с много опит са турците!Става дума за добросъседски външни отношения,освен състраданието!Щом съседите са поискали помощ ,наш съседски дълг е да отговорим!

20

баба мара

преди 1 година

стига вече почваме да преиграваме вече хаиде да се връщат вече медиците защотои ние имаме нужда от доктори в истанбул е пълно с частни клиники запознати смес тарифите им към бълг пациенти така че да успокоим топката и да се връщаме вече

19

шопендар

преди 1 година

ВРЕМЕ Е ДА ИЗПРАТИМ И НЕЩО ЗА СИРИЯ,И ТАМ СТРАДАТ ХОРА

18

Анонимен

преди 1 година

Ами отивайте спасители в Сирия какво стоите и пишете безсмислени коментари. В Сирия всеки воюва срещу всеки, кюрди, араби, опозиция, ИД, Алкайда, Хизбула, войските на диктатора. Те държавите щом не пращат там помощи значи си има причини.

17

…..

преди 1 година

Трагедията е огромна, действително. За жалост одеалата няма да върнат загиналите, а за Турция в момента дарява цял свят, да не говориме, че самата Турция е мощна икономика, Ердоган едни 2/3 процента да върне от заграбеното и ще обезпечи всички пострадали. Аз бих дала за Сирия, там нямат нищо, а и почти никой няма да дари за тях заради санкциите към Башар Асад, макар че пострадалите не са виновни и нямат нищо общо с политиката, обикновени крайно бедни хора са, изстрадали от войната.

16

До 16

преди 1 година

Не ставай смешен ,вчера турски граничари не допускат към Сирия доброволци

15

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

Когато Започна Ковид -19 - 2019г. -и в Началото Нямаше Маски- Първата и Единствена Държава която Ни Помогна и ни Изпрати Маски и Лекарства - Беше ТУРЦИЯ, Сега и Газ си Имаме по Тръбите ( но Европа има Недостиг) - Пак ТУРЦИЯ .....- Винаги ще е до Нас - Съседи Сме ..има окол 1 милион -Български Граждани с Турски Произход. НОВИ - Те Ако Ни Бяха Пратили Маски за Ковид - Втора Употреба....Проблема е, че Трябват -Милиони Якета и Стотици Хиляди Генератори - и Не Могат Да се Произведат за 1 ден.

14

Анонимен

преди 1 година

Идеята с новите дрехи, е че не искат някой да си изпраща *** в Турция. Там нямат време да се занимават с чистене на дрехи. А за това че в България българите ходят с дрехи втора употреба и били гладни, Турция не е виновна. Българите да си решават проблемите, а не да искат някой друг да им оправи държавата и да се все недоволни от другите нации, и да чакат едновременно от тях спасение. В другите държави не живеят българи, затова са добре. Това е накратко. Работете за себе си и за България.

13

Анонимен

преди 1 година

В Сирия има война. Затова е много трудно да се помага там, защото никой не може да гарантира животът на спасителните групи.

12

Анонимен

преди 1 година

Жертвите в Турция ще са към 1 млн. Просто е невероятен размерът на трагедията. Ердоган отиде на мястото на трагедията едва на 4-ият ден с огромна охрана и луксозни автомобили, като направи задръстване в и без това срутените градове, и затрудни минаването на линейките. Армията не беше включена веднага да помага на спасителите. Армията се включи едва сега и то само приготвяйки храна и помагайки в носенето на помощите. А трябваше веднага да се включи армията за да се спасяват хора от руините бързо.

11

Анонимен

преди 1 година

Да ме прощавате, ама от тия 6 точки в тоя списък... Вие вярвате ли си, че някой ще замъкне генератор или печка? Ей така си хващаш автобусчето и мъкнеш ПЕЧКА! На газ?!? Без сертификат?!? Нали ако няма сервизно обслужване ще думне и ще има още една дупка и жертви? Айде сега с печката на сервиз, взимаш бележка и после отиваш да я превеждаш на турски език + нотариус. С печката през цялото време. Която после ти я конфискуват на митницата защото е пожароопасен предмет.