35

До Nnnn

преди 1 година

Естествено, че на САЩ не са им нужни нашите оръжия. Те го изнасят след това за нацистка Украйна. Както износа за Полша и Румъния, веднага се отправяше пак за Украйна. На госпожата Нинова е с чисти ръчички.

34

Анонимен

преди 1 година

Това е изключително малка сума, която показва колко сащ е незначителен за България като някакъв "стратегически" партнъор, каквито глупости постоянно ни натрапват. За сметка на това ние се набутахме с милиарди за неизгодни самолети. Който не знае -- това ще бъдат самолети които ще са базирани в България, но те ще обслужват американски стратегически интереси и ние няма да може да ги използваме самостоятелно при всякакви ситуации.

33

Nnnn

преди 1 година

За какво са им на САЩ нашите оръжия? Те нямат ли си ?

32

Анонимен

преди 1 година

Всичкото Мара втасала, накрая и оръжие започнала да изнася, ама иначе не участва с такива похвати в конфликта в Украйна. Бре!

31

Бравооооо!

преди 1 година

За хартиени Ф-ки,за подмазване на господарите,за укри,за турци,купуване на скъп газ през посредници има пари! За заплати,за българските деца,за бедстващите в Карловско и изобщо за българите - нЕма,баце!!! ЕВахти политутките,ЕВахти пр0дажниците!

30

Анонимен

преди 1 година

слаба работа. Като задминат по сума платеното за Фките се обадете! Ама само ако сме им ги продали 2 пъти по-скъпо, отколкото струват / както те на нас *** си/.

29

Анонимен

преди 1 година

жълти стотинки в сравнение с износа ни преди 89 година

28

мисирки

преди 1 година

Един истински разследващ журналист би се потрудил и задълбал още малко. Защото сигурно 90% от оръжията са отишли в един полски град с летище близо до Украйна. Пита се, за какво им е на поляците това оръжие? Иначе пишем, че Украйна не е фигурирала като дестинация за износ и смятаме, че всичко е ок. А това се е правело когато НС реши да не доставя оръжия на Украйна, но Киро и това наруши.

27

Дедо Чочко

преди 1 година

Аз какви разрешения да извадя за поне един танк,или и тях изнесаха-за скраб в Украйна.Ще намеря начин да се сдобия и с разрешителни и с танк,но не от България.До скоро,пред парламента.

26

Анонимен

преди 1 година

Кой плати авансово на долните кравари над 2.5 милиарда от нашия джоб ,уж за самолети модел от 1974г ,които никога не са ни били нужни? Кой?Защо този "кой" не е в списъка на предателите и защо не е на въжето?

25

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков си е прибрал милиони от комисионни от този износ, затова и тия дни е на допълнителен инструктаж в САЩ.

24

ха-ха

преди 1 година

До 22-Верно ли си мислиш че краварите имат калашници ,па нямат патрони за тях?И така за 13.5 милиона долара за 5 месеца спешно за патрони ,мини ,снаряди и т.н. Колко ли подобни краварофили ,укрофили и атлантици има в БГ?

23

до 14

преди 1 година

Държавата е спечелила риск от война. Парите са окрадени от близки до политическите кръгове. Станахме бананова република, управлявана от мафията.

22

Анонимен

преди 1 година

Браво, ще стигне ли за една вноска за "самолетите"?

21

реалист

преди 1 година

Дано този ,който е продал тези оръжия ,да се задави с парите.С тези оръжия са убивани руснаци.А всички почтени българи знаят ,че ако не бяха руснаците ,сега щяхме да сме като кюрдите в Турция.Пфу ,краварски под.логи.Пфу.

20

Стокообмен

преди 1 година

Значи купили щатите но не за украйна, не, оръжия за 13.5 000 000 $ от нас. Обратно нашите политици набутаха в щатските мафиоти /търговци на оръжие/ 12 000 000 000 за хартиени самолети на 50 години. Пресметнете какава "яка" далавера. И за кого.

19

Анонимен

преди 1 година

Някакъв пясък за Сахара не успяхме ли да изнесем.

18

Анонимен

преди 1 година

В щатите имат много калашници и стрелбища най ветоятно са патрони за там

17

Анонимен

преди 1 година

Вониш бе пияницо, изми ли си зъбите

16

Анонимен

преди 1 година

И резултата къв е че не го виждам