47

Анонимен

преди 1 година

Онази анкета Какво каза? Кои са най-добрите десетилетия в България?

46

Радослав

преди 1 година

Комунизма винаги е бил и винаги ще бъде мечтаният начин за управление на всички мързеливи и некадърни индивиди! Той функционира като краде от работливите, тегли кредити за сметка на идните поколения за да може днес мързеливите да живеят добре. Затова толкова много си мечтаят за цоца! Защото им липсва по цял ден да се чешат където не ги сърби и държавата да им гарантира стандард много над техният потенциал. Рай за мързеливите и предателите и ад за работливите, това е цоца!

45

Радослав

преди 1 година

БСП ще търси нови хоризонти където да настани родата на членовете на държавна хранилка! Единствената цел на комунистите винаги е била да уредят зълвата на стринката на вуйната по шуринайкена линия на държавна софра, където без да си надига лицето от пасианса да върви заплата за сметка на данъкоплатеца!

44

ДО 47

преди 1 година

КАТО ТОЛКОВА МНОГО ГО ИСКАШ ТОЯ ХУБАВ ЖИВОТ ПРИ СОЦИАЛИЗМА ВЪРВИ ВЪВ СЕВЕРНА КОРЕЯ НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ СПИРА

43

Анонимен

преди 1 година

Престъпниците наскачаха да бранят капитализма и да плюят по соца.

42

Анонимен

преди 1 година

При соца всички живеехме добре, а сега добре живеят само престъпниците.

41

Анонимен

преди 1 година

Не случайно хората в България казват, че най-хубавите десетилетия са между 1970 и 1989 година.

40

Анонимен

преди 1 година

Партийните секретари наскаха да бранят соца. Верно е, живеехте добре вие, комунистическите активисти.

39

Анонимен

преди 1 година

Целта на БСП трябва да е връщане на хубавия живот при социализма, а не някакви нови хоризонти.

38

Анонимен

преди 1 година

Хайде, хайде, пак ли почнахте с небивалиците колко лошо било при социализма. Изчакайте поне живите свидетели да си отидем от този свят. За виц били вкарвали в затвора, как пък не. Ако беше вярно аз щях да съм десетки години в затвора. Що вицове съм разказвал, а и не само аз.

37

Анонимен

преди 1 година

Спомените ми от соца са най-близо до днешната Северна Корея. Но с по-голям брой партийни величия и с повече извращения. Партийните лидери мъже - всички до един - се целуваха в устите и това е документирано. Може и езици да са си пускали, но сега се правят на високо морални девици-светици.

36

Анонимен

преди 1 година

БСП съсипа лявото умишлено.Синът на лидерката е в Америка, а не в Москва.Давай Корни да се свършва тази партия.Сега е момента да я ликвидираш.

35

Анонимен

преди 1 година

Социализмът правеше от хората роботизирани клонинги. Само малка група хора ползваше благата. Другото беше промити мозъци. Близко до Северна Корея . И при над разстрелваха инакомислещите при "трудова злополука" и вкарваха в затвора за разказан виц. Тия, които реват за соца, са партийните бивши активисти, щото им даваха портокали, без да се редят на безкрайни опашки.

34

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ СЕ ВЪРТИТЕ ВЪРТИТЕ И ПАК ДО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЩЕ ДОПРЕТЕ ДА ГО КРАДЕТЕ, ЩОТО ДРУГАДЕ НЯМА ДА ВИ ТРАЯТ И ДВА ЧАСА.

33

Т. Димов

преди 1 година

На конгреса ще подаряват и кожени палта от Русия. Това е новото на БСП.

32

Анонимен

преди 1 година

Социализмът работеше за хората - нямаше бедни, нямаше и много богати. Сега имаме малко на брой богати и много на брой бедни. Основна заслуга за това има БСП с дясната си политика.

31

Анонимен

преди 1 година

Ако я нямаше фашистката Копейка, щеше да се диша по-леко. БСПто не се брои, само Радев го брои. А сега от възрожденски пръ-дни не се диша. През телевизора даже обгазяват.

30

Реалист

преди 1 година

От 33 години БСП провежда най-дясната политика от всички партии е парламента и съвсем естествено губи подкрепа. Хората искат лява политика, а не дясна като на БСП.

29

Анонимен

преди 1 година

БСП търси хоризонтите хоризонтално и надупено. С кълка в ръка, сърп и чук. Никой от членовете им не ще да е рабочий и колхозница. Искат пак да са ВИПове.

28

Анонимен

преди 1 година

Изритайте Киро сака, Зарков защитника на котки, Витанов - брюкселското зеле, Паскалев мумията, кмета на Перник предателя на боко дупката и ще пребъде!