22

Анонимен

преди 1 година

ПП+ДБ=Шарлатани+Костовици

21

Хахаха

преди 1 година

а и се сетих как борисов се хвалеше,че минавал с 200 финансиращият го и пазещият го вебер...позорно е...просташко

20

ББ

преди 1 година

До опетковопита ви да омаловажавате санкцийте е примитивен и отчаян,ще има още,"администрацията"работи с доказателства и факти не с манипулации като вас,има и по-крайни и вероятно доган-борисов-гешев ще са там...има и Рико...и още има,няма недосегаеми престъпници и крадци,обслужващи убийци като путин!!!САЩ възпитано опита да предупреди самозабравилите се и преяждащи с животите на сънародниците си...САЩ ще ви спре безкомпромисно...няма ЕНП...няма вебер...няма путин!!!

19

ББ

преди 1 година

До опетковуау,уау,отчаяни манипулации по гьобелс,цацата обслужи пеевски с благословията на борисов и ограбиха КТБ!факт,Българите платихме грабежите им!доган и тец Варна,плащаме му студен резерв,грабеж по пладне!фактАЕЦ скрапкупи бочко от путин да го хареса!факт,боко построй руски поток с парите на ЕС и на българите данъци, да направи ЕС и България зависими!факт,отказа азерският евтин за да сме замисими от путин,"евроатлантика"борисов,финансиран и подкрепян от вЕбр и ЕНП!факт,хиляди са фактите

18

опетков

преди 1 година

До sd Кой е престъпник определя съда, а това в САЩ е някаква администрация, чиито решения нямат значение за никого, извън САЩ. Така че нека не се наси* раме от кеф за нещо, което не се е случило и никога няма да се случи.

17

опетков

преди 1 година

До Анонимен 18 Как я виждаш "съдебната реформа? Като връщане на народните съдилища ли? Защото не виждам как по друг начин ще вкараш политик в затвора. А и освен това ще смениш всички прокурори и съдии. Новите "свои хора", както рече простоКиро ще ги докараш от Канада ли? Смехотворно и наивно.

16

Анонимен

преди 1 година

Слабост или не, София и Пловдив вече няма да са на ГЕРБ, а който вземе двата най-големи града, после взима и властта. Дните на ГЕРБ са преброени. Следва съдебна реформа и доста хора ще напълнят затворите. Края на тая анархия.

15

Анонимен

преди 1 година

...щото банкянския голяма сила показа, пуснал пуделите делян деса и тома да лаят срещу промяната, иначе видът му е като на пребито куче..

14

Анонимен

преди 1 година

По-слаби от Вас няма.Свалихте ги и сега народа да не живее по-добре.Приказвате и ги вършите без да мислите за народа..

13

Анонимен

преди 1 година

Като се съберат две нули не правят единица, а - нужник...

12

Анонимен

преди 1 година

И двете партии са за коша, а хората в тях за въжето.

11

Анонимен

преди 1 година

Вие не показвате слабост като се оставяте не кнб пингвина да ви мачка?!?

10

sd

преди 1 година

Герберите сте международно признати престъпници. владито горанов го признаха от сащ. Вие сте престъпна организация и жалко че каскетатурата не иска да ви види. но ще дойде ден за разплата. ще горите в ада. този дето говори врели-некипели какъв щеше да е ако не беше посочен от банкянската тиква?

9

Nexo

преди 1 година

Нещо както вие от ДБ и ПП се правите на разсеяни като излезе скандала с криптопирамидата Nexo.

8

Тия е време

преди 1 година

Да се определят. Едните се пишат десни, колкото е десен Костов, другите откровени леви популисти. Що за коалиция.

7

Ужасно..

преди 1 година

Ще излезе, че Божков не е прал парите на КГБ и ГРУ, а парите на ЦРУ....??....Цветан Василев от КТБ и той от ЦРУ..??........ Скрил се в Сърбия-воювала със САЩ........... Абе вие глави, между ушите си - имате ли..??

6

Буци

преди 1 година

Примката стяга, изгърмяха едни 200 млн., приготвени за изборите! Спокойно, показват и наказват, партньорите атлантически!!! Голи, ще ги съблекат!!!

5

О'НЕРАЗУМНИ

преди 1 година

ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИТЕ ДА СЕ НАРЕЧЕТЕ "ПРОМЯНАТА"..?....... ПОД КАКВО ИМЕ ЩЕ СЕ СКРИЕ ФАЛШИВАТА ПРОМЯНА 2020-2022..??

4

Анонимен

преди 1 година

Кефи как гербаджийте се правят на 6 без 10, сега когато Горанов е включен в закона Магнитски, точно по линията с хазарта. Лека полека ще излезе наяве, че това което е казвал Божков е истина.

3

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, иска ви се на ГЕРБерите другите да да слаби, разединени и малки .Е тов път няма да ви огрее