320

До коментар 3:

преди 1 година

Всички от кабинета на Станишев и Иван Костов, ИЗВЪРШИХА най-големите ПРЕСТЪПЛЕНИЯ в България !! Без увеличения на ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ, БЕЗ обезщетения на българските граждани през тази години !! С мизерните ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ принудиха хората да бягат от страната !! ЗАЩОТО тези политици и МАФИЯТА в България, ОКРАДОХА българите още тогава !!! И НЯМА един ОСЪДЕН ПОЛИТИК за това убийство на българите !!! Всички в ЗАТВОРА и да върнат заграбеното !!!

319

Българин

преди 1 година

Крайно време е всички корумпирани политици, крадци и лъжци да са в ЗАТВОРА !! И всички, които изгониха българите от България !!! Ние българите, заради нашите управляващи сме с най-СМЕШНИТЕ ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ !!! Всички зад решетките !!! Всички до един са виновни !!!

318

Анонимен

преди 1 година

Не се вижда Доган в цялата схема, а отя със Силистара къде е Данчо ментата ли е какъв е. Всичко е прах в очите, а Бокича как не са го забелязали.

317

Пепката

преди 1 година

Тиквата е на косъм и смятам, че няма да му се размине. Само да сменим прокурора, с някой който не е техен човек, го вкарваме.

316

Анонимен

преди 1 година

Администрацията на Байдън се състои от ловци, събирачи и племенни вещици. Нищо чудно, че падат толкова ниско. Впрочем някакви активи замразени ли са и на каква стойност, или всичко е "шпионски балон".

315

Анонимен

преди 1 година

САЩ като имат тежката дума защо не са включили Кирил Петков за сделките с газа чрез посредници, които пак доставяха руски газ?Защо е тази избирателност?

314

Случаен

преди 1 година

ГЕРБ не успяха и това най-накрая стана ясно. Разбягаха се като птици. Няма какво да се обясняват, САЩ имат тежката дума - плюс това се търпяха много.

313

до СтРАНДЖАТА

преди 1 година

защото победителите не ги съдят. Има един виц - немски пилот на пътнически самолет захожда за кацане на летище Франкфурт, обажда се по радиото на кулата на немски - дайте ми свободна писта - по радиото му отвръщат - полет ххх говорете на английски моля, пилотът отвръща: аз съм немски пилот, управлявам немски самолет и кацам на немско летище, защо мамка му трябва да говоря на английски? От съседен самолет по радиото се намесва американски пилот - защото загубихте войната приятелю.

312

Дядо Ви

преди 1 година

Ние като не можем да се оправим, нека поне Щатите да ни оправят. Защото ако и те не успеят накрая идват религиозните и тогава става много зле.

311

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

НАИ ГОЛЯМИЯТ ПРЕСТЪПНИК РАЗДАВА ПРАВОСЪДИЕ?

310

Анонимен

преди 1 година

Баце с два жълти картона и стотици милиони блокирани по офшорките, днес в паника бръщолеви глупости. Висиш на косъм, Бочко!!!

309

Анонимен

преди 1 година

Америка отново посочва кремълските слуги, които грабят и вредят на България!

308

Анонимен

преди 1 година

До Реалист 322 Под колко ника пишеш? Веднъж се пишеш гербер, после се пишеш реалист. Ама се издаде бързо. Типично по герберски, обичаш обидните квалификации. Признак на аргументативна немощ.

307

Анонимен

преди 1 година

До 327 Да, без ГЕРБ сме по- добре. Ако днес ГЕРБ бяха на власт, щяха да замразят доходите. За няколко години. Пенсиите щяха да са 350 лв. МРЗ щеше да е около 650 лв бруто.

306

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

НЕ ЗНАЕХ ЧЕ КРАВАРИТЕ СА ГОСПОДАРИ НА ЗЕМЯТА.ЗАВРЕТЕ СИ ТОЯ ЗАКОН МАГНИТСКИ ЗНАЕТЕ КЪДЕ.УЧЕТЕ РУСКИ ЗАЩОТО ЩЕ ВИ Е НЕОБХОДИМ ЗА В БЪДЕЩЕ.

305

Анонимен

преди 1 година

А Черепчето защо не идва да даде показания срещу Горанов?

304

Анонимен

преди 1 година

Тази санкция е абсолютен китайски балон

303

Анонимен

преди 1 година

така е с всеки който не играе по краваршингтонската *** - еле па овчаров - дето се бори срещу скапаното гориво на уестингхаус дето никой го не иска - компания дето не е построила един реактор - чехите се отказаха от него - а във франция се поскапаха дузина реактори от това гориво - спремо руското гориво е ка то запорожец пред мерцедес- ама българите требе да се доят

302

Анонимен

преди 1 година

След БСП вероятно ГЕРБ ще бъде смачкан.По лесния или по трудния начин но ще стане.И двете фракции изпълниха задълженията си към своите кукловоди.Дали ГЕРБ ще слезе бързо от политическия небосклон зависи българина кой начин предпочита .Лесния или Трудния.Царя с неговото НДСВ бързо се измъкна но явно ГЕРБ се взеха на сериозно.Но всичко с времето си .Лека полека

301

Калеко Алеко

преди 1 година

До Анонимен...ГЕРБ така си отидоха, че пак са 1-ва политическа сила и то по волята на избирателя, що се отнася до кулажите и фотошоповете на кюлчетата, пачките и чекмиджетата те само говорят за нивото на тези които ги употребяват, имаше и вили и острови в Испания и Гърция, но се оказа че вилите са тези на Офшорното ленче в с.Велика, а островите и са Вирджинските, при офшорките и...имаше и "суджуци", "апартаменти", "тераси" и "барбекюта", а сега има NEXO, Джемкорп и комисионни за газта и Украйна