7

Варненец

преди 1 година

Българската полиция е най-безсмисления и невръзвръщаем харч на бългърския данъкоплатец. Една от многото институции каращи хората да бягат от България. Няма друга държава където полицаи да се крият в храсти и зад казани, дебнейки малко след знак 30 на извънградски път. Да спират от движение за изгоряла лампичка на регистрационна табела.. Всичко в българия става отврарително бавно и много по-стресиращо от колкото трябва. Изгонихте хората които искаха да помогнат и ще си останете все същите (:

6

Дърт ерген

преди 1 година

А колко не са "установили" и са минали "метър",а?Кой ще ми каже...

5

Анонимен

преди 1 година

Минаха Ковид статистиките, сега започнаха тези. Принципно съм трърдо против пили и дрогирани зад волана, но на българската полиция и на китайските и тестове не вярвам! Един панадол да пинеш, че те боли зъб и после наркоман цял живот според ушевите!

4

Чик чок

преди 1 година

Проверени 9977, а контрол имало на 11 413 . Кое е вярно последно? Да разбираме ли, че 1436 са минали с едно "Давай, карай".

3

Анонимен

преди 1 година

И тия сега медали ли искат? "АЗ БЯХ НА РАБОТА ДНЕС!" Да си го зачеркенм в календара - на 10.2.2023 трима дебелогъзи-ченгета работиха за около половин час. Кога ще им сменят патрулките с коли за инвалиди, че от тия шкембета нищо не виждат?

2

А

преди 1 година

Колко дрогирани и пияни полицаи днес отново ни пази а никой не казва. Тях преди работа тестват ли ги? Съмнявам се, а действителността показва че трябва.Последно точно полицаи и бивши такива се оказаха сред най големите бандити в държавата за съжаление.

1

?????

преди 1 година

Ден, денонощие, вечер, сабахлен, ко?