20

Анонимен

преди 1 година

Тази година започва голямото подмладяване на нацията-няма плюскане ултра ол на турските курорти, скъпотия на българските и гръцките, няма внос от македонски зеленчуци, инфлация, малки заплати, недостиг на българско производство и голям износ на продукти и ставаме млади кръшни фиданки...планът е готов- следвайте указанията...

19

Анонимен

преди 1 година

Ще преплитате крака по улиците! Стареенето на всеки е генетично заложено. Яжте, пийте и живейте!

18

ПоСъщотоВреме,когато

преди 1 година

възникнал този проблем с брашното за бял хляб, по месторабота всички трудови колективи провели събрания, на които им обяснили колко е вреден белият хляб. И народът веднага реагирал с виц, според който на едно такова събрание изведнъж някъде от задните редове в залата се чул отчаян плач. Попитали този човек защо плаче. Той отговорил, че плаче за нашите най-видни партийни и държавни ръководители, защото много ги обича. "Е, защо плачеш за тях?" "Ами защото те ядат само бял хляб и ще се поболеят!"

17

Минало незабравимо:)

преди 1 година

От баба си знам, че някъде през първата половина на 60-те години в нашата родина имало проблем с бялото брашно и известно време, през студения сезон, бял хляб се намирал само по изключение в някои фурни, където продавали ръчно омесен хляб. По това време във в. "Работническо дело" поместили статия, в която се обяснявало колко е вреден белият хляб.

16

Хе хе хе хееее

преди 1 година

До не много отдавна ни обясняваха какви скъпи чайове да пием, за да сме по-слабички и здрави. Също и да ядем черен шоколад и да имаме плодови дни, като изброяваха скъпи плодове. Сега, когато цените на храните хвръкнаха нагоре, започнаха за ни втълпяват колко полезно е полугладното съществуване, съчетано с периодите на пълно гладуване.

15

Анонимен

преди 1 година

Това леекинко ми прилича на стъпка към принудително ограничаване на количеството калории, които е "позволено" да приема човек. Естествено, от "грижа" за здравето. И регулирано, естествено, с възможностите на "дигиталните валути", които ще се опитат да ни наврат скоро.

14

Анонимен

преди 1 година

И колко навреме го откриха, точно в началото на глобална хранителна криза! А защо не изследват смлените бpъмбаpи, сигурен съм че ще докажат, че от тяхната консумация дори се подмладяваш!

13

ей ща набарам в плд

преди 1 година

До Натовеца . ти си бая дебел обаче, смисъл не дебел-дебел ами слабо-дебел дето е най-гнусното. Хилаво тяло със сланинки навсякъде виснали като някакав млад-старец.

12

Дебел но Гений

преди 1 година

Аз съм гений!!! Винаги вътрешно знаех и чувствасх в себе си, че когато се тъпча и дебелея то е имало смисъл и то някакъв възвишен смисъл. Сега съм на 42 години и всеки се възхищава на младостта ми като ми дават най-много 26 години. Всичко е било с причина и сега виждам това. За това сега след 1 година започвам да отслабвам и така ще забавя стареенето до неознаваемост с минимал глад.

11

Анонимен

преди 1 година

Турците не ядат пръсета и получиха земетресения.

10

шопендар

преди 1 година

и магарето,тъкмо го отучих да яде,и то зе че умре

9

Урсула

преди 1 година

Свиквайте да ядете по-малко и предимно скакалци!

8

мен

преди 1 година

таман се научи да не яде и... умря

7

Русия е най-добре

преди 1 година

Ще си ядат оръжията, бомбите, ракетите.

6

Истината е друга

преди 1 година

Вече няма кой да произвежда храна-млеко, месо, яйца....... Затова няма да се яде

5

Натовеца

преди 1 година

ехей очаквам световният настъпващ глад с нетърпение ,ще младеем всички ,стегнати изпънати ,като струни ще сме !

4

Анонимен

преди 1 година

Да обобщим новините от последната половин година: полезно е да не се къпеш- тялото се самопочиства, полезно е да стоиш на 15 градуса стайна температура, полезно е да ядеш скакалци вместо месо и ще си вечно млад ако периодично гладуваш.

3

д-р Немилова

преди 1 година

В Аушвиц бяха на подобна диета. А в Северна Корея сигурно е пълно със столетници...

2

Хичо

преди 1 година

И какъв е извода?Гладувайте и ще живеете вечно?Това ли е?Като магарето на Хитър Петър?

1

Анонимен

преди 1 година

А ако спрете да ядете съвсем ще спре стареенето!