10

Анонимен

преди 1 година

Мише, ще прекалиш ли с протеините, ако пиеш прекалено много Mannmilch?

9

Анонимен

преди 1 година

Не яжте каквото трябва, а когато и каквото ви се яде, но в малки порции. Тялото ви знае кога и каква храна му трябва според нуждите, възрастта, пола, изразходваната енергия и т.н.

8

Анонимен

преди 1 година

Спокойно, най много протеин има в инсектите, просто не ги яжте, месо и мляко и млечни продукти са полезни, не случайно ги препоръчват на бебета и малки деца.

7

Анонимен

преди 1 година

Много зле. Както е с всяко прекаляване, с каквото и да било. Всички модни диети са си живо самоубийство, проповядвано от неуки хора, насочени обаче към яки печалби на гърба на наивни и още по-неуки хорица. Последните десетина години недоучилите пробваха с високопротеинови и високомазнинни диети. И си навредиха толкова, колкото с високовъглехидратните от преди половин век. Но така е, когато не се учи в училище наука, а се сверяват часовници от нета, форумчета и ФБ.

6

12345

преди 1 година

Може да имаш в. кръвно без висок холестерол.

5

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Черното Джони по принцип е с ниско съдържание на въглехидрати, което го прави полезна и освежителна напитка. Добре е да му се добави и ледец, но с мярка! Така сладко, докато си пишем и получих неудържимо слюноотделяне и възнамерявам да си налея още сега от сутрешната дажба Джони за разтуха. Което ми се връзва осма напитка за деня. Наздраве ви казвам, а вие си легнете.

4

MaйMyнaтa

преди 1 година

Аcaнкe мaoy, къде се беше эагубила,че чак ми домъчне за тебе..

3

От село

преди 1 година

Ние едно време на село си знаехме - една седмица боб, една седмица манджа, леща, качамак и пак наново. Месо само по празници. Ама бяха здрави ората. Къде ти рак на дебелото черво в ония години?! Абсурд!

2

Анонимен

преди 1 година

Протеинът докарва запек, ако не се пие и много вода. За да изградиш мускулна маса трябва ти протеин, и тия фитнесджии ще ви кажат да се тъпчете с много протеин, ама питайте ги какъв запек ги гони. После и хемороиди ще ви цъфнат от напъни

1

Анонимен

преди 1 година

Включете в източниците на протеин и щурчета моля, може пеперуди, колорадски бръмбари, гъсеници, дървеници, мравки, паяци и виненки.