13

Чужденец

преди 1 година

До Българин: Онова не са същите французи бе, както и вие не сте българите от онова време.

12

Българин

преди 1 година

Французите имат опит в революцията, даже и уред за бързо отделяне на главата са измислии , така че правителството им ще се позамисли в/у тези факти.

11

Анонимен

преди 1 година

" Голяма част от мрежата на френските магистрали се състои от платени пътища. Около 2000 километра от тях се управляват от правителството, но по-голямата част (9000 километра) са собственост на частни компании от 2006 г. " ... Излиза, че имат 11000 км платени магистрали и неясни колко км безплатни. Франция е над 6 пъти по голяма от България по територия, значи ние трябва да имаме 1800 км платени магистрали и неясни колко безплатни. Имаме ли ги .... или имама чекмеджета.

10

Мхм

преди 1 година

Още може. Стрижете овчицитееее. Мисля даже че 40% данък е малко. Най-добрата стойност е около 90%, пък може да им давате бонус купони на брашно от щурци.

9

Анонимен

преди 1 година

Магистралите са скъпо нещо. Всяко общество си плаща за тези удобства. От Пролша обаче искат да се возят на гювеч.

8

Някой

преди 1 година

Само за инфо. В Испания също има много платени магистрали, но всяка си има и безплатна алтернатива. Минаваш откъдето решиш. Приблизително е 10 евро на 100 км. Например Валенсия - Барселона, 400 км, 40 евро. Ама ние нали сме тарикати се качваме за малко на магистралата където има задръствания и проблемни селца. На север е по-зле, много баири и нямаш избор.

7

Анонимен

преди 1 година

Вярно е че плащаш здраво! Но паркингите по магистралите....... Това е друго измерение ! Великолепни са !!!!!!

6

Анонимен

преди 1 година

А,що така. Нали побеждаваме?

5

Анонимен

преди 1 година

Всички правителства до кога си въобразяват, че ще вдигат цени и ще мачкат народа, вече прекаляват. Тези във властта и високите етажи дето са с най-високите заплати и ползват какви ли не облаги и имунитети се самозабравиха, ще избие в лоша посока. Света е полудял.

4

Предложение

преди 1 година

Франция е 50 милиона. Ако всеки французин изяжда само по 1 рак по-малко на седмица, то нека да смятаме: 50 милиона по 1 по 52 седмици на година прави 2.6 милиарда. В Шабла в ресторанта раците са по 3 лева единия. Значи, за година французите могат да съберат 7.8 милиарда ей-така, от нищото. Само един рак на седмица по-малко, нищо не е. И тогава няма да им трябва да вдигат никакви цени.

3

До Патриот

преди 1 година

В Москва газ Бол! Даже за крематориумите има отстъпки.

2

Анонимен

преди 1 година

Франция е измислена държава. Измислили са я французите, за да не плащат данъци на Римската империя.

1

Патриот

преди 1 година

Освен това мръзнат от студ и не се къпят, за да пестят газ. А в Москва за всеки гражданин и за всяка гражданка има огромни количества газ.