259

Данчо

преди 1 година

ДБ са национални предатели. Смешно е точно те да говорят за защита на националните интереси.

258

Фарс

преди 1 година

Браво на Радев! Най-накрая някой да постави българския интерес на първо място!

257

Асен

преди 1 година

Демократична България са в предизборна кампания и се чудят как да си докарат гласове!

256

@@@@

преди 1 година

ДБ имат около 3 процента гласоподаватели 186528 това е точната бройка гласувала за тези същества от 6 милиона български граждани имащи право на глас . Защо за бога тези мършояди изобщо бяга в парламента , че и устата си отварят . Докъде стигнахме , влизаш в парламента , ако два софииски квартала гласуват за теб

255

Анонимен

преди 1 година

Рундьо предателя мекеренски - импийчмънт.

254

Анонимен

преди 1 година

Радев не е виновен, акълът му толкоз. Вари го - печи го - овенен! Като адаша си, дето си застреля комшията. Хем е бел, а чи и румен. Само за мартеница става: Рижю и Рунда.

253

Швейк

преди 1 година

Защо ни занимавате с един файтон МУТАНТИ - те са като ХЕРПЕС ГЕНИТАЛИС - ГНУСНИ, ДОСАДНИ . НЕ МОГАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ САМОСТОЯТЕЛНО, А ВИНАГИ ТРЯБВА ГОСТОПРИЕМНИК.

252

Анонимен

преди 1 година

Тези прасета на снимката ако искат да ни налагат американски политики не са познали -- да се изнасят в сащ и там да ги изпълняват.

251

Шрайка

преди 1 година

ДБЛГБТ настояват българският президент да служи на националния интерес. Колкото и да ми е антипатичен, той служи. Иска да има ток за българските граждани. Феновете на ДБЛГБТ как ще си карат електрическите тротинетки, ако няма ток ?

250

фен(бивш)

преди 1 година

XИТЪР ВОЕНЕН,ИЗЛЕЗЕ.С едно вдигнато,юмруче,два мандата,УПРАВЛЯВА.А И ОЩЕ,2ПО2,КЕ НИ,язди.

249

Жиката

преди 1 година

ДБ "десни бо&клуци"

248

Жиката

преди 1 година

ДБ "десни ***"

247

Анонимен

преди 1 година

ДБ са представители на 5% от обществото, Радев е избран с над 50% и рейтинга му остава досатъчно висок за да е неуспорим представител на мнозинството българи. Иванов няма право да се държи като изразител на народната воля а само на волята на генерал-губернатора на Козяк. Той е един г-н Никой, който за да продължи да съществува въобще ще трябва да се присламчи като *** към ПП. Много здраве на патерицата на Мавъра.

246

България по дяволит

преди 1 година

U$A ,ЕС и техните агенти тук ПЕТ ПАРИ не дават за държавата и Българите. Бетер Коминтерновците са. Спират ни ТЕЦовете, спират ни АЕЦа, оставаме без ток ,без промишленост, осветление ,отопление,интернет и медии.Дайте да умрем,само на рАЗИЯ на накривим ушанката.Ако Зелената сделка означава да рупаме зелена тревица и да блеем евроатлантически , НЕ, Но пасаран сеньорини.Я вървете на ...болни мозАци!Кресливи активисти, за бой и още нещо плачете, но няма да стане вашата перверзия.

245

Полезни идиоти

преди 1 година

Тия костовисти са направо отвратителни и невнятни.Именно поради тяхната злоба и връзка с мафията ГЕРБ беше насметен.Да се удоди на глупавите костовисти.Влязоха в съюз с Радев и русофилската БСП.Сега *** като *** колко лош е Радев.Ама да сваляте ГЕРБ сте голяма работа.Сега вече е късно.Един ден ще ви изкарат на нов народен съд и тогава ще се сетите колко глупави сте били начело с Костов.И....и.

244

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе разбрахте ли ,че повече няма да влезете в тоя парламент и че хората не ВИ ИСКАТ?

243

Чоко

преди 1 година

Защо протестирате ? Нали вие си го избрахте за президент. Не си ли спомняте на предизборния дебат, какво отговори на въпроса -на кого е Крим. Сега се сетихте ама е късно. Ако сте партия на място още в деня след конституирането на следващото НС, трябва да потърсите подкрепа от всички в НС и да инициирате ИМПИЙЧМЪНТ на зеления чорап. Най-нелепия президент в историята на България.

242

Между другото..

преди 1 година

От когато ПП станаха адвокати не на кой да е, а на Божков и се мъчеха да го оправдаят през главният европейски прокурор, а ДБ лобираха за Бобокови, Прокопиев и Нексо, вече стана ясно, че са партия на мутрите и бандитите, поставени с цел. Много анализатори смятаха, че приемането на ЕВРОТО е в ущърб на мутри и сенчест бизнес, защото немогат да си изсветлят парите. На никой не му пука, че България трябва да е равноправен член на Европа и така ние ще живеем добре, след расипията от 89г. Бokлyцu ДБ

241

Анонимен

преди 1 година

Не разбрах на тези маргинали кой им иска мнението.

240

Анатема

преди 1 година

Предятелите от ДБ,не работят за интересите на българите,а за американските интереси.Разбирам ги,става въпрос за тлъсти банкови сметки.