9

Ааа

преди 1 година

Опитвайте да откривате доброто и красивото у хората, а не напълно да ги елиминирате и така ще се чувствате най-комфортно.

8

Котка

преди 1 година

До Има пословичен израз Лошо е, ако ти се падне такъв колега и няма как да избягаш. Тогава се налага да развиеш избирателен слух и да не го чуваш (или да смениш работата в името на душевното си здраве).

7

Токсикология

преди 1 година

Четенето на книги с цитати от други книги е признак на повърхностно мислене и956 ниска обща култура.

6

Има пословичен израз

преди 1 година

който не идва от фолклора, а е възникнал в ново време. Той най-точно характеризира така наречените токсични личности. Те винаги търсят някого, когото да могат да използват като "кошче за душевни отпадъци" - ще ти надува главата с часове, опитвайки се да ти втълпи какво не харесва и от какво се възмущава, докато наблюдава околните, а също така ще ти дудне какво не одобрява у теб самия. В резултат се чувстваш изтощен и с развалено настроение. С такива не бива да дружиш, нито да им обръщаш внимание

5

Анонимен

преди 1 година

Приятни сънища

4

Анонимен

преди 1 година

Умно момиче. Винаги те кара да стигаш до края.

3

Анонимен

преди 1 година

Какво общо имат тия мъдрости с токсичните личности и справянето ни с тях? Някой пак пълни каренца с несвързани изречения. ***!

2

Анонимен

преди 1 година

Мише, я не се занимавай, ами дах 15 цитата за секса.

1

Анонимен

преди 1 година

Наистина завистта е признание за малоценност, но точно такива хора вкатиляват живота на ценните. В живота всеки е виждал как две сестри или двама братя са коренно различни и обикновено по добрия е потърпевш от злобата и алчноста на другия.