19

баба мара

преди 1 година

пари не се дават на ръка а се превеждат по банков път смятате ли че парите щестигнат до турция колкото стигнаха до карловските села не се хващаите на тезивъдици

18

Патурко

преди 1 година

На снимките от дрон се вижда че джамията и сградите за богаташи не са мръднали! Всичко що е строено от Ердоган на бързо и с евтини материали за бедните е долу и е леш!

17

Анонимен

преди 1 година

Защо Турция спря туитър я се информирайте

16

Анонимен

преди 1 година

Над 10 милиона вече има дарения общо в пари и хуманитарна помощ , а в турция уж добре било, реват 2 милиарда долара получаиха турците от световната банка, сега реват и дарения им правят, искали ги сега пък само в пари, новини от последния час, ПРЕДИ ГОДИНИ ЕРДОГАН ВЗЕ 7 МИЛИАРДА ЕВРО ДА ПАЗИ ГРАЗИНЦАТА , ОПАЗИ Я, АМА В КАВИЧКИ, СЕГА ПАК ИЗНУДВА, ВСЕ ИСКА , НАЛИ УЖ ДОБРЕ БИЛИ ТУРЦИТЕ

15

Патурко

преди 1 година

Пращай пари бедни Българино, че да ги откраднат *** карабини там! Повече от половината пари при такива акции се крадат по веригата! Доказано през годините! В Украйна са доказани над три милиарда кражби на дарения до сега и тепърва ще се доказват още!

14

Анонимен

преди 1 година

Българският турчин е рядко тъпо същество, не са лоши хора, но *** и ***, даряват хиляди, а живеят в копторииии - тов е факт. Ама и като гледам сградите отз емтресението и вътре покъщнината голяма мизерия и в тез градове в Турция уж милионни Газиантеп и Адана

13

Анонимен

преди 1 година

нали уж Турция е богата страна, нали имала 1 милион армия, къде са те, а в България вече хората са ***, живеят в Кенефииии и копторлъццции ама даряват, особено по турските села в бг- бедни, миризливи, ама гледам стотачки даряват за уж благоденстващата мама Тюркие, СМЯХ

12

Тоши

преди 1 година

Лошо няма да помогнеш но Турция е богата дьржава.Турците поне така казват че са мног по богати от Бьлгарите и мисля че това е работа на Правителството на прехваления Ердоган.А и кьде е Многомилионната Армията не се вижда.

11

E

преди 1 година

На този етап защо? Имат нужда от първа необходимост. Ще почнат да оправят пътища сега? Вчера прочетох и дрехите да са нови. Е, хайде , колко хора и тук не си позволяват. Малко попрекалихте.

10

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че са по-удачни. От тях най-лесно се краде.

9

Анонимен

преди 1 година

Никога на турчин няма да помогна ,НИКОГА !Това е мое лично решение и имам право да го кажа !

8

Талибан ерджолан

преди 1 година

Аз съм пратил хиляди джандари да не мърда тая пап лач от там, те ми разправят да им помагам ! Палатки само за един на десет, да живей партията на справедливостта.!.

7

Сичкото сган в

преди 1 година

Община Белица на помощи от България на Турция ще помагат! Гадната България на тях, те на милата Турция, *** потурнашка !

6

Анонимен

преди 1 година

Турция не е бедна страна.Със стотици хиляди военни и модерна техника,защо не се включиха масово в помощ на своите сънародници?Защо Ердоган не прибра във вътрешността на страната останалите без дом,а ги остави да спят в палатки,по колите и на улицата?Много въпроси и малко отговори.

5

жу

преди 1 година

Финансовите средства са по-лесни за крадене....

4

Анонимен

преди 1 година

А хората знаят ли,тези пари къде ще отидат?Напротив,пострадалите сега имат нужда от дрехи,одеяла,обувки,храна.Това им трябва в момента.Къде ще пазаруват,като всичко около тях е разрушено?

3

Анонимен

преди 1 година

Като знам къде живея не давам пари на никого особено дарения.

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам някой отвънка да е помагал за пострадалите в карловско нищо, че бедствието е в по-малък мащаб...

1

Анонимен

преди 1 година

Мирси. У нас са по-разбити. Опрайхте живота на пострадалите сега вече да им събираме пари и за инфраструктурата. Намалете форцата малко бе и се успокойте.