17

Анонимен свидетел

преди 1 година

Личен реален случай. На стаж в психиатрияВарна сме. В кабинета на психиатъра влизат подред хора, които искат да си извадят разрешение за оръжие. Въпросите....повтарям въпросите са: име, години, семейно положение, работа, пиете ли, употребявате ли наркотици, с каква цел вземате разрешителното. Общо взето така няколко човека заплатили по двайсет лева преминаха кратко интервю. Всичките го искаха за работа като охранител в онзи ден на 2011 година. Нямаше обективни тестове. Само въпроси.

16

Читател

преди 1 година

6. Не е верно, на хора от старото поколение от системата на мвр са им предлагали да станат членове в мвр, но са отказали, дори на единият ни родител, отказ, защото баща й умира на 27 г и е бил от богат род, идвайки от беломорието гърция. Не пият, не пушат, за сведение под N 6,a сме антикомунисти, защото сме репресирани изселвани от режима на живков т е от ссср. Удовлетворява ли ви и въпреки това не съм не са крайни хора, просто не гласуваме за човек краен на бкп, а в някои градове се познаваме.

15

Попокатепетъл

преди 1 година

Да кажат как дадоха КНО - пистолети , законно на ци..ни занимаващи се с джепчийски кражби и защо си затварят очите за имоти за милиони купени с пари от престъпна дейност от същите циг..ани . Това ли е полицията и прокуратурата , срещу лев си затварят очите , че и оръжие им дават да си защитават крадените пари и злато .

14

Психолог

преди 1 година

Оръжията не убиват, хората убиват. Вземи на *** пистолета, и той ще убие комшията с кухненски нож или с тесличка. Друг е въпросът, че с полуавтоматично оръжие можеш да избиеш много хора за кратко време. Но това е проблем по-скоро на американците.

13

аз

преди 1 година

До АнонименНа всеки 5 години

12

Анонимен

преди 1 година

Те въздушните пушки ти искат да ги регистрираш вече

11

Анонимен

преди 1 година

Колко пъти ходиш на психо тест след като си минал първия преди повече от 30години

10

Анонимен

преди 1 година

Не разбрахте ли вече, че сме имитация на държава. Менте държава, фалшива държава или както още си искате да я наречете, няма да сбъркате. Ние живеем в една голяма лъжа. Още по-лошо, ние знаем, че живеем в една голяма лъжа, но нищо не правим по въпроса.

9

Анонимен

преди 1 година

Ножове всички имаме но огнестрелно оръжие не така че ти ела на престрелка с нож па ще видим кои ще надделее

8

Само да питам

преди 1 година

Тоя куку,щом е решил и без пищов щеше да го приключи.Дайте да забраним кухненските ножовете ,защото може някой да се пореже.

7

СТИГА ЛЕГЕНДИ

преди 1 година

ТАКИВА "ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ" НЕ СА ПРАВЕНИ НИКОГА. АКО СА СЪЩЕСТВУВАЛИ НЯКОГА,КЪДЕТО И ДА БИЛО В РОДНАТА БЪЛГАРИЯ,СА БИЛИ САМО С ЕДНА ЦЕЛ ДА СЕ ОТКАЖЕ ЗАВОАЛИРАНО НА КАНДИДАТА ЗА КАКВОТО И ДА БИЛО!!...

6

Анонимен

преди 1 година

За изперкало ченге сега ще правят реформа на реформата. И без това процедурата е много тромава и без свой човек има да си чакаш. А нашият герой - стрелец е бивш полицай и тия бюрокрации не са били за него. Можеше и с пушка-помпа да стреля. И? Законът е такъв, че в какъвто и да е случай ако извадиш законно оръжие вече си виновен. А такива инциденти стават от перчене. И то главно от алкохолизирани бивши служители на МВР.

5

Анонимен

преди 1 година

аха, най - големи противници, на това хората да имат право да носят и съхраняват оръжие за самозащита са тези, на които са им отказали такова право.това е като най - големите антикомунисти станаха тези на които са им отказали да ги приемат в БКП!тук се пишат глупотевини. има психо тест, има проучване, има куп процедури, включително и попълване на обоснована молба за разрешително за закупуване и съхранение на късо нарезно оръжие. не ни дърпайте за езиците, да не дърпаме спусъците...

4

МВР

преди 1 година

Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол е крайно агресивен,ходи пиян на работа и носи оръжие,неадекватен е понякога, супер сме МВР нали!?

3

Анонимен

преди 1 година

Те могат да убият някого и с неогнестрелно непременно оръжие. Пак сте я подхванали отникъде за никъде.

2

Анонимен

преди 1 година

Кой ви каза ,разбирачи?Психотестът е задължителен!

1

Анонимен

преди 1 година

Открихте топлата вода най-сетне как стават нещата у нас за всичко. Сега остава да започвате да откривате и колелото.