291

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 294 А майката вехтошарка е ОК, със син, възпитан така, че да стане убиец.

290

Анонимен

преди 1 година

Подобни екземпляри трябва да бъдат освидетелствани и затваряни принудително в психиатрии. Но държавата ни е абдикирала, няма читави закони, институциите не работят. Жалко за човека, замина зян заради бездействието на властимащите.

289

Анонимен

преди 1 година

Добре де , в тая етажа собственост не се ли зачита Закона на ЕТ . Собственост ,нямат ли си домоуправител, нямат ли надзор от местната община за дейността на домоуправителя, чистачка нямат ли ,касиер. Какъв е тоя страхлив колектив?

288

Анонимен

преди 1 година

Слава на алах че дайбългарското минете е отстреляно

287

Анонимен

преди 1 година

До 298 Ми защо не го шамаросате в тъмното. Една качулка и малко бой. После нека доказва кой е бил

286

Анонимен

преди 1 година

в нашият вход живее същия социопат,юрист по образование,съдил е всеки от входа за каквото и да е,конфликтен,пълни ключалките на входните врати,непрекъснато рови в пощенските ни кутий,сложил камери на балкона и прозорците си,записва събранията и нас,следи ни по улиците,луд.изведнъж изскача зад гърба ти,усещаш му дъха,говори цинизми,обижда съседите.залашва ни.

285

Анонимен

преди 1 година

Когато от качалките могат да носят оръжие, а останалите не могат лесно да изкарат разрешително, така се получава. Навсякъде в кооперации има проблемни съседи. И няма оправия. Трябва да има кооперации само за шапкари да си се тре пят помежду си.

284

Анонимен

преди 1 година

Реакцията на майка му е странна,разказва за одеяла и грес,подтиквала,подклаждала ли е конфликта,съседството е нещо трудно,но е можело и да се потушават нещата,особено когато се е знаело,че има пистолет,а няма помощ от институции.Нужен ли е комшийски героичен курбан?М.се обяснява и оправдава.

283

Анонимен

преди 1 година

Полицията с нищо не може да ви помогне. Когато имате проблеми с агресивни хора, които ви заплашват- незабавно трябва да отидете в прокуратурата и да опишете в писмен вид заплахите. Полицията няма правомощия и процедурата е тромава. Когато потърсите дежурен прокурор и подадете заявлението описващо заплахите, ще ви изслушат незабавно.

282

Alex

преди 1 година

Напрегнати са от стоене в Интернета. Да заминават да свършат нещо смислено и ще им просветне. Да си изчистят къщите примерно. И общите части. Клошарунгели с печки и перални по стълбите. Ай сиктир бе.

281

истина

преди 1 година

Пропуска се най важното - хората са безкрайно изнервени и напрегнати. Това е резултат на всичко което се случва около нас. Обществото ни е много болно. Хората са притиснати до стената от живота. Никои не е застрахован от това в един момент напрежението да го събори и да изперка. Само преди месец в Италия съсед застреля хора на събрание на блока.

280

емигрант

преди 1 година

върнете се в България за да ви убият, егати и "държавата"

279

Анонимен

преди 1 година

Роднините да си поискат от университета в Хамериката парите за обучението му обратно, щото тая психология, дето я е учил, хич никаква работа не му е свършила!

278

Анонимен

преди 1 година

Интересно, от какво са се жалвали този полицай и неговата родителка, когато са давали в РПУ жалби срещу семейството на психолога? От какво са се оплаквали?

277

Анонимен

преди 1 година

сега роднините да осъдят държавата за бездействие!!!

276

Alex

преди 1 година

Аре още един пацифист в кавички. Ми може да ходи на стрелбището. Спорт е стрелбата.

275

Unknown

преди 1 година

Ами така става като не са го наиграли навреме тоя 6 волтов кукер ...

274

Анонимен

преди 1 година

Сега ще му пазят тишина в затвора.

273

НО

преди 1 година

За любителите да правят забележки, що не отидат в Тексас да направят на някой забележка. Още преди да е завършил със забележката и ще е при свети Петър. В щатите където е разрешено оръжието всички са много любезни един с друг. А в щатите където е забранено оръжието всички си правят забележки, карат се, викат -сеири големи.

272

НО

преди 1 година

Ако в жалбата напишеш съседа събира кашони във входа, естествено че ще ти се изсмеят. Ако напишеш съседа ме заплашва с убийство и има пистолет -работата е съвсем различна. Само че трябва и да обясните защо точно вас заплашва. А явно това е проблема.