12

Анонимен

преди 1 година

Много интересно как ще стане това. Хем да се вижда номера на бюлетината /т.е и надписите от машинното гласуване/, хем да се виждат и хората които броят, и хората, които подават бюлетините, за да сме сигурни, че идват от урните.

11

34368

преди 1 година

наистина ни мислят за ***

10

Анонимен

преди 1 година

Като се има предвид, че всички партии са едни и същи, а различна от тях е само Възраждане, струва си да се гласува само за нея! Другите ще продължат антибългарската си политика, вече са го показали на практика.

9

1

преди 1 година

5 сезон на новият Български сериал Парламентът

8

Анонимен

преди 1 година

Малее, *** само с една камера ли ще се снима, а не може ли да пуснат и няколко дрона да облитат около комисията и да снимат!? И кой ша плаща и колко за всичките щуротии!?

7

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Как така нали вотът беше таен, касирайте веднага изборите за нарушение на правата. ХА ХА. Колкото до клиповете, това е за замазване на очите на народа.

6

Лайвстрийм

преди 1 година

на урните. Прекъсне ли стрийма - нелегитимни избори!

5

Анонимен

преди 1 година

А Костинбродската печатница работи ли?

4

Анонимен

преди 1 година

Добра идея.Лошото е,че камерите са далече от преброителите и не се знае какво може да се види.

3

Ще показват ли

преди 1 година

всяка бюлетина една по една,за да се види, че е валидна? А ще има ли видео наблюдение на купуването на гласове,изнудванията,заплахите на Греб-ДъПъСъ над хората в малките населени места? А видео наблюдение на самото гласуване и как се зацапват бюлетини за да станат невалидни? А видео наблюдение в една Южна съседна държава,как се извършват предизборни кампании на не-български език и как им се дават точни указания за кое число да гласуват? Въпросите са риторични,бай дъ уей...

2

NoirFire

преди 1 година

Няма какво да ги публикува ясна е ситуацията патова, без кабинет , и нови избори , ново харчене на пари, пародия без край.

1

Предположение

преди 1 година

Трябват и видеа от печатниците, колко бюлетини реално са напечатани, защото се сменят чувалите бързо. Броенето...няма значение реално, смяната на чувалите, най- вероятно е преди броенето.