24

Анонимен

преди 1 година

Къде може да се дари за Сирия

23

Анонимен

преди 1 година

Западно лицемерие - не само че не помагат на пострадалите в Сирия, но и пречат на другите да помагат, като блокират сметките и крадат парите на Сирия. Засега май само Русия помага и на Сирия, освен че помага и на Турция.

22

Анонимен

преди 1 година

Западно ли е ефир - не само че не помагат на пострадалите в Сирия, но и пречат на другите да помагат, като блокират сметките и крадат парите на Сирия.

21

1

преди 1 година

Русия като е съюзник на Сирия защо не и помага?

20

Да не стане

преди 1 година

с помощите за пострадалите от земетресението в Турция и Сирия, като с капачките дето събирахме, където кой знае как парите се озоваха при паразитиращите Урки!!! Нещо много вероятно ми се вижда пак така да стане!!!

19

До пиянката

преди 1 година

Живеят на запад, защото бяха прогонени от войната започната от САЩ. Преди САЩ да се намесят, там нямаше ИДИЛ, нямаше бунтовници, а държавата беше прекрасно уредена и туристическа дестинация. Ходил съм, за това го казвам. Никой и на акъл не му идваше тогава да емигрира, а нашите граници бяха спокойни.

18

Независим

преди 1 година

Прочетох всички коментари дотук и останах приятно изненадан, въпреки трудното време в България, народа ни не е забравил що е то съпричастност, съчувствие.

17

Махнете санкциите,

преди 1 година

краварски колонизатори!!! Хората ясно казаха: "Ние,сирийците сме горд народ и не искаме подаяния! Отменете санкциите,за да може нашите богати сирийски сънародници в чужбина да помогнат! Те искат да изпратят пари и помощи,но е невъзможно заради санкциите..." Поредното лицемерие на запада в действие - юруш да се помага на едната пострадала държава,щото им е по-симпатична,а другата не им е любима, няма да се махат санкциите и ще ги оставят на произвола!

16

Факт

преди 1 година

Запада наложи санкции на Сирия ,защото не можа да я покори и ограби както Ирак и Либия.

15

Анонимен

преди 1 година

При такова бедствие изобщо не трябва да се намесва политика

14

Анонимен

преди 1 година

До 14:Не си в час...при такова бедствие говориш за русофили?!

13

Анонимен

преди 1 година

Ето възможност, нашите русофили да дарят нещо и да докажат, че не са оперирани от елементарни човешки чувства, като съпричастност и съчувствие.

12

Анонимен

преди 1 година

До 11:Е,не ги искат.Ще вдигат и стени по границата.Като не ги искат да им спират войната,а не да въоражават главорези.Обезглавяват човешки същества в името на Бог,а той се сърди,защото това не иска.

11

Анонимен

преди 1 година

"Не, северната част на провинция Алепо, както и цялата провинция Идлиб е под контрола на Турция. Но самият град Алепо е под контрола на сирийското правителство в Дамаск" - ахаааа разбирам благодаря за разяснението. Е, в такъв случай няма за какво да се притесняваме. За късмет на местните Ассад, Русия и Иран ще се погрижат за тях.

10

Анонимен

преди 1 година

"Взимат им петрола,продават им оръжие,сринаха им държавата,а никъде по света не искат бягащите от войната там." - ние също сме част от НАТО и не мисля, че имаме проблем със сирийците. Запознах се с двама по случайност. Готини хора. Не мисля, че не ги искаме. Ние още от 80те имаме не малка сирийска общност и както се вижда и от коментарите българския народ подкрепя сирийците.

9

Кой контролира Алепо

преди 1 година

До Анонимен 3: Не, северната част на провинция Алепо, както и цялата провинция Идлиб е под контрола на Турция. Но самият град Алепо е под контрола на сирийското правителство в Дамаск.

8

До 3

преди 1 година

Алепо днес е изцяло под контрола на режима на Асад, както и почти цяла Сирия с изключение на северните райони, които са контролирани от бунтовници подкрепяни от Ердоган, а на северозапад са кюрдите подкрепяни от САЩ.

7

Анонимен

преди 1 година

"Ще помогнем с каквото можем, въпреки "демократичните" санкции!" - в тази част не мисля, че има санкции. Алепо е под НАТОвски контрол. Както пише в статията летището в Алепо приема полети докато силно се съмнявам Ассад да допуска такива. Санкции би трябвало да има там където управлява Ассад, а не там където управлява НАТО. Така, че не се притеснявай от санкциите според мен няма проблеми да пращаш помощ на тамошните групировки.

6

Анонимен

преди 1 година

Не само трябва да махнат санкциите на Сирия,а и да спрат войната.Онези главорези,които подкрепя ФАЩ не са никакви демократи.На нищо не прилича това!Взимат им петрола,продават им оръжие,сринаха им държавата,а никъде по света не искат бягащите от войната там.

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Докато има кой да се връзва на санкции, ембарго, вето и пр., светът няма да се оправи.Ако всички спрат да да се съобразяват с лакомниците, ламтящи за още пари и мечтаещи за власт над другите земята щеше да е райско кътче.