20

Анонимен

преди 1 година

Правят си ги диви и щастливи

19

Перде кириз

преди 1 година

От НАТО, половината въобще не могат да вдигнат самолета вече, и да наблюдават и да не наблюдават.

18

Бай Ментор

преди 1 година

Да не се притесняват , ще дойде и техния ред , но един по един , до един!Не трябваше да се захващат с Русия , когато е въоръжена с по-модерни оръжия, голяма глупост на Байдън!

17

Анонимен

преди 1 година

$40000 струва един летателен час, а аз постоянно чувам рева на реактивните им двигатели над главата. $40000 за един летателен час са хвърлени на вятъра или се лепят на zaдника на всеки български гражданин чрез цените на хранителните продукти?

16

Христо Христов

преди 1 година

А натовска българия е вдигала краката....

15

Анонимен

преди 1 година

и какво като са ги наблюдавали? нещо видяли ли са или само Вова им е показал през прозорчето средния. $40000 струва един летателен час, вие си правете сметката колко пари са хвърлени на вятъра.

14

до Хасан Барбикян

преди 1 година

Крайно време е Русия и Китай да довършат военните си бази в Куба.... Ако само излезе такива новина, ще станат две неща, или гражданска война в Куба, което е на границата на сащ или войната в украйна ще свърши същата седмица ... ПОНЯЛ!

13

българина

преди 1 година

самолета е най безсмисленото оръжие в днешно време. изстрелва 8 ракети макс и се връща...8 Солнцепека ги стреля на всеки 15 м. самолета беше нужен когато сащ нападаха арабите... които нямаха.... е сега всички имат пво....

12

Почти точно:

преди 1 година

Дигани да наблюдават и тия руски самолети дето са били на руските летища и не са летели! Ето тка правят краварите! А кто им прати някой балонче хвърковато - игрят световна драма !!

11

До 10

преди 1 година

На 18 км височина беше, недей писа лъжи. Ти хабер имаш ли си 40 км колко са?

10

Анонимен

преди 1 година

До OZZYДа бяха те извикали теб да го свалиш. Този балон лети на над 40км височина - доста над самолетите от авиацията, *** много ти разбира главата - той ако е лесен за сваляне изобщо няма да го изпратят там. Само ще ти кажа, че преди да го свалят руски авиатори обясняваха, че не може изобщо да бъде свален от самолет.

9

Анонимен

преди 1 година

До"България плаща за тях. А си говорим за "зелена сделка". Дайте сведения колко авиационно гориви са употребили НАТО за тези патрули!!!!!" - И ти, милият, нямаш, какво да папкаш ли? Можеха на теб да ти дадат тези пари ли? Естествено, че ще плащаме за собствената си сигурност.

8

Хасан Бабикян

преди 1 година

За всички *** коментиращи глупости. Това че НАТО е алианс от много държави, означава, че самолетите на всяка една от тези държави лети на "своя територия" в рамките на съюза. Съгласно договора, самолети на САЩ си летят свободно над Европа, както и примерно самолети на Българските ВВС могат да летят свободно. Крайно време е НАТО да започне да нанася воени удари по Руска инфраструктура и това ще се случи. Арогантна Русия трябва да бъде смачакана, като мишка.

7

Русия

преди 1 година

И ръждясаа

6

OZZY

преди 1 година

А за китайски балони колко пъти са вдигани?Голям майтап беше свалянето на балона над Щатите - два изтребителя,от втория път!

5

Анонимен

преди 1 година

Летели в международното въздушно пространство? И какъв е проблема, американците да не би да си мислят, че това пространство е тяхно?

4

Анонимен

преди 1 година

Великобритания има военна база в Кипър. Оттам непрекъснато, денем и нощем излитат и патрулират в Средиземноморския басейн самолети. България плаща за тях. А си говорим за "зелена сделка". Дайте сведения колко авиационно гориви са употребили НАТО за тези патрули!!!!! Какъв е ефектът върху атмосферата. Цинично в това е и фактът, че както в България, така и в Германия например, т. нар. "ЗЕЛЕНИ" стимулират, подкрипят, поощряват повсякакъв начин вонните действия, с това отровите във въздуха, земята и

3

бай Пешо

преди 1 година

па да си де вдигат - не пречат на никого... Керванът (денацификацирането) си върви, самолетите си реват...

2

Анонимен

преди 1 година

Гориво, ресурси...убава работа...много пари

1

Шоу

преди 1 година

Крадеца вика дръжте Крадеца....