293

Анонимен

преди 1 година

Изкуфел козел!

292

Ангеларий

преди 1 година

Роджър е велик!

291

Анонимен

преди 1 година

Роджър е мухъл

290

Иван Лостов

преди 1 година

Руснаците от няма нищо се палят. .. някакви типове, дето официално са обявили държавата им за първостепенен враг, смятат да разположат до дyпeTo им оръжия и военна инфраструктура, дето ще остави от страната им само пепел за няма и 8 минути, а братущките веднага скачат. .. разбира се, че всеки цивилизовян човек ще осъди поведението им. ..

289

тя

преди 1 година

Добре е ,че вече се чуват и такива гласове ! Крайно време е да се каже истината за тая война !

288

Gogo

преди 1 година

Киселец равно на вълна

287

Gogo

преди 1 година

Kiseletz I vulva sinonimi

286

R.A.T.M

преди 1 година

Историята не е учителка, която те учи на нещо, а е надзирател и те наказва ако не си научил урока си. Сега ще видим всичките му демократи как ще приберат мечката. Само в един език думата свят и мир са една и съща дума. И ако сестра ти я бие мъжа и и тя те покани на гости и след поредната агресия му пренаредиш керемидите не ти си агресора, а той вероятно е знаел, че ще яде пердах и е провокирал събитията.

285

Анонимен

преди 1 година

Голям човек и музикант и безспорно изразява мнението на повече от 4 милиарда от нас. Но ако съм на мястото на гл. редактор, ако изобщо има такъв, ще се отърва от Н.Х., какви фуражи (fodder), какво избелване (whitewashing). Срамна работа!

284

Лилипут лай, нянен

преди 1 година

Скоро ще го поканим да строим нова стена в Германия, защото аз ще я унищожа пак като дядо ми от сс!

283

Анонимен

преди 1 година

До 317 И тия заплахи за СССР 2 от ЦИПСО ли ги научи.

282

Стоичков

преди 1 година

Всичките главочи не бяха възмутени когато бяга нападнити без причина Ирак, Либия, Сирия, Йемен, защото някакви страни на другия край на света.

281

Трудолюбец

преди 1 година

Оше през 2015 година украинците си знаехе ,че този момент ще дойде. Работя с украинци и лично те са споделяли ,че американците ги подкукоросват да се заяждат с руснаците. Така,че няма какво да говорят за руска дезинформация и да се правят на разсеяни.

280

Анонимен

преди 1 година

Да кажеш, че Гилмор не е артист и няма идеи ... Нещо не е наред, пък дори и да се казваш Роджър Уотърс

279

АНОНИМЕН

преди 1 година

ТАЗИ ВОЙНА Е СЪЗДАДОХА ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА ОРЪЖИЯ ОТ САЩ,,ОТ ТАЗИ ВОЙНА ТЕ СПЕЧЕЛИХА НАД 20 МИЛИАРДА И С ЕДНА СТОТНА ОТ ТОВА КУПУВАТ ВСИЧКИ ГЕНЕРАЛИ И ДЕПУТАТИ ОТ УКРАЙНА И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ЕВРОПА,ЖАЛКО МНОГО ЖАЛКО ЗА УКРАЙНСКИЯТ НАРОД И ЗА РУСКИЯТ НАРОД,ДАНО СЕ ПОЯВЯТ МИЛИОНИ КАТО ТОЗИ ПЕВЕЦ

278

Анонимен

преди 1 година

Напротив - той каза, че е незаконна, но провокирана. ----///---- Естествено, това е модерната руска опорка.

277

Анонимен

преди 1 година

разширяването на НАТО на изток, милитаризирането на източна Европа и грубата, агресивна западна реторика ----///----- Абсолютно никога не е имало груба и агресивна западна риторика, както и сега няма такава. Агресивността беше изцяло от страна на Москва в стил "можем повторить", заплахи за СССР 2, деца в бебешки колички-танкове, убийства в чужбина и прочие. Сега ноеата опорка е - да, незаконно действахме, но от страх.

276

Анонимен

преди 1 година

Истината боли!!!

275

Банкеръ

преди 1 година

Руския цар ще си прибере това,което е запланувал по един или друг начин.Да с надяваме ,че ще миряса с възстановяването на СССР,като граници.Ако трябва Германците да строят стената отново ще е забавно.В южно направление може би ще пусне Ердоган да сбъдне мечтата си.И в двата сценария не ни чакат добри работи.Единственото хубаво е,че Елита ще бъде сменен.

274

Анонимен

преди 1 година

До 313. Точно такава, откровено расистка реторика срещу руския народ от страна на инфантилните западни "политици" доведе до добрия резултат в Украйна.