9

Анонимен

преди 1 година

.... Онова момиче било дъщеря на рускиня, омъжена за българин. Повече не го потърсила, нито отговорила на негови обаждания.

8

Анонимен

преди 1 година

Личен въпрос

7

Продължението -

преди 1 година

Тя го изслушала спокойно и дала вид, че го разбира и приема аргументите му. После той предложил за влязат в басейна да поплуват. Тя му казала той да влиза, а тя ще дойде след малко. Само че не отишла в басейна. Когато излязъл от водата, той видял, че момичето си е тръгнало, нямало я нейната хавлия, нито плажната й чанта. Неговото сакче си било там, но се оказало, че от него липсват панталоните и боксерките му. Прибрал се по тениска и мокър бански, залепнал на 4-буквието му. Онова момиче било....

6

Смешна случка

преди 1 година

Преди време един приятел беше решил цивилизовано да разкара момиче, към което не изпитваше чувства, но си мислеше, че тя приема отношенията им като сериозна връзка. Беше я поканил да прекарат неделния ден на един от градските плажове. Почерпил я там и после й казал онова, което преди това бил премислил внимателно. Говорил на тема, че той има още много неща да постигне, че все още не може да издържа семейство и ще е готов чак след години, а тя заслужава нещо по-добро от него. /Ще продължа/

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Съчувствам ти. Може би си е мислила, че й дължиш обезщетение за времето, прекарано с теб, защото при жените това е много болезнена тема. Съзнават, че с всяка изминала година намалява броят на мъжете, в очите на които са желани и привлекателни.

4

Анонимен

преди 1 година

Дори при такава раздяла, заради която ме е яд, винаги в съзнанието ми изплува констатацията, че сега ме очаква нещо ново и сигурно ще е по-хубаво и вълнуващо в сравнение с разпадналата се връзка. Мисля, че това е нагласа на мисленето и светоусещането, когато човек все още не е женен и не е ангажиран с деца. Има ли деца, става много по-сложно и тежко.

3

Анонимен

преди 1 година

До Фюрерът - Моята ме остави, щото не схвана, че как може да ми харесва ...

2

Анонимен

преди 1 година

Гледам, да не ме окраде, като си изнася партакешите. Една *** ми отмъкна лаптопа и таблета ... Ама оууу - 6 бона са тея даботи, мa оууу!

1

Фюрерът

преди 1 година

Хващаш тоя дето те е изоставил. После го закачаш на една от ония куки, големите, на които окачват цели телета. Пъхаш острото на куката близо до таза, прекарваш я покрай целия гръбначен стълб и вадиш края до шийните прешлени. Повдигащ изоставащия с куката и го оставяш да се гърчи. Снимаш всичко и го пускаш по кинопрегледите, че да го видят всички.