11

Алоо

преди 1 година

Всички заводи са на депутати с посредници .нищо не става ,мафията е държавата.

10

Анонимен

преди 1 година

Има има назначават на 74 години в малките градове на работа за сметка на младите

9

Анонимен

преди 1 година

Хахаха, знаете ли колко частника си имат свои хора които ги предупреждават за тези проверки. Вече никой не се притеснява от инспекции, те на 10 г. я проверят я не. Поредния прах в очите. Това трябва да е ежедневие навсякъде, частниците прекалиха, искат да цедят и държавата и хората. В повечето случаи на документи всичко е нагласено, а действителността е друга.

8

Факт

преди 1 година

Ей,какво от това като няма резултат?

7

Анонимен старец

преди 1 година

Че някой очаква ли нещо друго от родните бизнесмени??? Никой не му пука!!! 49 хил. нарушения ще бъдат обжалвани, ще намерят връзки ще ги потулят. Да не говорим че нарушенията са 100 пъти повече - никой вече няма респект към институциите, защото знае, че с малко връзки и пари ще се оправи всяко нарушение...

6

Къде си Велев!

преди 1 година

Разкажи ни отново приказката за добрия и честен капиталист от индустриалния сектор. След това ни обясни, че българските работници са мързеливи, а производителността на труда е ниска. Накрая ни баламосай как приемането на еврото е много важно и че тогава ще станем Швейцария на Балканите. Ама никой не ти се връзва вече.

5

Пр

преди 1 година

До ?Порограмистите ти купуваме имота, а ти правиш като вятъра и ЕВЕНТУАЛНО, АКО ТИ СТИГНАТ ПАРИТЕ си купуваш панелка "на Софията", за да бачакш за 1500 лв. селянино. Защото харесваш чалга и те е срам да си обработваш земята и да се уповаваш на ФАМИЛИЯТА СИ!

4

An

преди 1 година

При недостиг на работна ръка, работата на черно, подбива цената на труда, лишава ви от достойна пенсия и води до свръх забогатяване на работодателите.

3

Мин. работна заплата

преди 1 година

Поради что се срамите да давате 1200,00 нето на служителите си?

2

Qwerty

преди 1 година

А спазване на работно време, работно облекло, условия на труд... Нещо? Или с дреболии не се занимават от Агенцията по труда?

1

Анонимен

преди 1 година

Че тук имали работно място което да не е с някакво нарушение ? Особено работното време !