70

Бай Иван

преди 1 година

В Украйна по заповед на злобното джудже, рашистите сринаха десетки хиляди сгради и заводи, ликвидираха стотици хиляди жени, деца и старци, но нашите комуняци реват за турците и сирийците, защото джуджето така им е наредило. За *** безплатни спасители и помощи, а на православните украинци им продаваме бомби, за да печелим от тяхното нещастие. СРАМ СРАМ ама огромен СРАМ, за народа ни. Защото хиляди украинци са загинали за освобождението ни, и нито един турчен или сириец.

69

ЦОЦААЛИЛСТ ПАРАЗИТ

преди 1 година

Жените девици ли да са, или може и втора употреба.

68

Ти да видиш?!

преди 1 година

Нахално поганци!Не стига,че ви плащаме и до сега данък АНГАРИЯ,ами и нови дрехи.Погебват ви голи,няма защо да ви пременуват с нови дрешки...

67

Анонимен

преди 1 година

Пеевски да им напазарува нови дрешки, народа е беден и няма как.

66

Анонимен

преди 1 година

Че и с претенции.

65

Дядо Стефчо

преди 1 година

Нови, може би трябва и касова бележка, че са купувани от Милано... а трябва ли да са от последните колекции есен/зима? Най-смешното бе, че за *** трябва да са нови пък за Сирия може и употребявани.

64

Анонимен

преди 1 година

Засрамете се бе, не коментирайте като няма какво смислено да кажете.

63

Анонимен

преди 1 година

Срамата! Ще ги продавате в магазините си ли тия дрехи и обувки, че ги искате нови? Хората са на пътя в студа! Знаете ли колко ги интересуват етикети? Имам чувството, че организаторите са готови да крадат и да продават! Затова държат на тая групост. Напълно достатъчно е да чисти и запазени.

62

Бее

преди 1 година

Че и нови,утре дрехите ще са на капакът Чарши,и нашите като отидат там ще установят, че са техни дрехи дадени им за помощ.тарикати,нови дрехи да ги пуснат на пазара.

61

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо да се помогне, но и в България си имаме немалко проблеми. Аз се чудя защо толкова помагаме на другите народи при условие че едва можем да помогнем на себе си. Каква е логиката?

60

123

преди 1 година

Ееее, те няма да се цапат от неверниците, затова.

59

Анонимен

преди 1 година

Аз си мислех че е достатъчно дрехите да са чисти и изпрани един вид втора употреба както българите си ги купуват ит секънхед Когато нямаш дреха на гърба си за да се стоплиш ще искаш ли да е нова или просто да те стопли

58

123

преди 1 година

А защо така бързо не се помогна на бедстващи в България?На пенсионери,домове за сираци?Чалмарите ли са ни най-приоритетни?Може би защото сме много прокопсали?

57

Анонимен

преди 1 година

До 66 Стига си спасил *** халюцинациите си

56

преди 1 година

Помите ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 5.4 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

55

преди 1 година

Не знам за теб, но Аз си живея тук в Сидни добре. И съм много щастлив от живота ми. И здравето ми е добре. И всички около мен са щастливи и здрави. Абе колкото по далеч от Панелистаан толкова по хубав става живота, не знам що ама факт. Не събирам капачки. Няма война по пътищата. Не чистя БГ за 1 ден и др. мал0умщини да ме облъчват. Не дишам гуми и дрехи. Не си прекарвам живота в задръствания. Никога не съм виждал винетка наживо, само по телевизията. Не ми крадът данъците, пенсията, бъдещето

54

преди 1 година

А кръвен данък може ли да даряваме?

53

Анонимен

преди 1 година

Някой може и да са на помощи,но си живеят екстра,други правят много пари ,тебе кво те бърка,има ли значение кой какъв е и как живее???Тук сме за да прочетем къде да даряваме и от какво имат нужда хората!А ТИ ЗАЩО СИ ТУК???КАКВА РАБОТА ИМАШ ТУК??? ТУК ЧЕТЕМ ТЕЗИ ,КОИТО ЩЕ ПОМАГАМЕ!

52

Анонимен

преди 1 година

Защото турската държава така е преценила,обади се в турското посолство и питай.Когато дарявах дрехи за деца на дом за сираци в София казаха същото или нови или химическо чистене!Колко пъти сте дарявали до сега???

51

преди 1 година

Да им дариме малко украинци, без тях за къде