201

Анонимен

преди 1 година

Спаднете малко, защото никой няма да ви даде такива суми за грозни панелки. Хората вече сами си строят къщички...Има и палатки...

200

Гост

преди 1 година

Надойдоха нови "софиянци". Купуват апартаменти по 300 евра и си оставят обувките пред вратата! ***!

199

Кирчо

преди 1 година

Начело на държавата е един тлъст измамник и крадец, Делян Пеевски. Държава на крадците и лъжците. Институциите са мъртви. Държавата оцелява сега с крадени пари ама те ще свършат и после какво? Познайте от три пъти.

198

Спасов

преди 1 година

Харесва ли ви в какво бунище се превърна София и България? 1 милион за квадрат в квартали без пътища и канализация? Кой ще живее във вашите жилища като нямате наследници? Бежанци от Близкия изток?

197

АБСУРДИСТАН

преди 1 година

РАЗБИРАМ И КАКВО ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛОЯЛНИЯТ ФАНДЪКИСТ С АРГУМЕНТИ ЗА УДОБНАТА ВЪЗГЛАВНИЦА И БОЖИЯТ ПРОИЗВОЛ... НО ДАЛИ,АХ ДАЛИ!...ИНАЧЕ ИМАТ Copyright !!!

196

АБСУРДИСТАН

преди 1 година

ВЕЛИКАТА СОФИЙСКА ОБЩИНА - ИЗДАВАНЕ НА КОПИЕ ОТ НИВЕЛЕТЕН ПРОЕКТ ИЛИ НАДРЪЖЕН ПРОФИЛ - ЗА 1 КВ.ДМ.: ТАКСА (моя бел. ЦЕНА) НА УСЛУГАТА: ОБИКНОВЕНА(7ДНИ)- 2 ЛВ НО НЕ ПО-МАЛКО ОТ 10; БЪРЗА(2ДНИ)- 3ЛВ НО НЕ ПО-МАЛКО ОТ 15ЛВ; ЕКСПРЕСНА(1ДЕН)- 4ЛВ НО НЕ ПО-МАЛКО ОТ 20ЛВ. АПЛОДИСМЕНТИ LADIES and GENTLEMEN,СМЯХ В ЗАЛАТА, КАКТО СЕ КАЗВА "РАСТЕ И НЕ СТАРЕЕ" И НЕ ПОМЪДРЯВА !!! ПРОСТО ВЪПРОС- АКО ЦЕНАТА Е Хлв, НО НЕ ПО-МАЛКО ОТ Улв, НЕ Е ЛИ РАВНА НА Улв??!!! РАЗБИРАМ И КАКВО ЩЕ МИ ОТГОВОРИ ЛОЯЛНИЯ

195

Анонимен

преди 1 година

да бе,да разходите по покупка,ремонт толкова високи, 1 кг.кашкавал 35лв.апартаментът щял да поевтинее,латекса на двойна цена,трудът и той ,ама целият апартамент очаквате да поевтинее...сигурно.парите в жилища,я има евро,я не.преди 5 г.купих в Кьолн за 150 000евро,сега е 260000евро,без дори да го боядисам.

194

Симо

преди 1 година

Имот е едно дом е друго.В *** се строят само имоти

193

Митака

преди 1 година

Много шизофренни коментари тука :)И да има спад на цените ще е в рамките на 10-20 процента най-много.Погледнете цените в Румъния и Сърбия. Държави съпоставими с нас като доходи. Сравними са с нашите цени.Спрямо доходите ни, цените на имотите се движат нормално.И да има балон е малък.

192

Анонимен

преди 1 година

"ако 50% от социалната среда около теб мизерства и е нещастна то няма как и да си истински щаслив. " - Има, ако си психопатче, неото се кефи, *** другите са зле. И а, ако съществува култура на материализъм, хедонизъм и егоизъм.

191

Анонимен

преди 1 година

"Имаме повече земя от колкото Дания,Холандия и Белгия взети заедно." - Имаме и много оланини на тази земя, обаче. Данияни Холандия са равни полета, дето я има някое хълче по 40 метра над морското равнише, я не ...

190

Анонимен

преди 1 година

Гледката на снимката е прекрасна. От най-красивият и развит квартал в Столицата, прекрасна инфраструктура, тротоари, детски площадки, паркове за разходка, елитни училища и детски градини, абе направо си е Барселона на Балканите. Туристие от летището пърово Младост идват да разгледат и тогава продължават визитата си в страната ни!

189

ВАНЯ ОТ КИЕВ

преди 1 година

ЗАКУПИХ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!!? СПАСИХ СИ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!!! СЛЕД КАТО ПАДНАХА БОЮБИТЕ ПРИТЕЖАВАМ СГЛОБЯЕМА КЪЩА !!!!

188

МЕЙМЕД ОТ ИСКЕНДЕРУН

преди 1 година

ЗАКУПИХ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ СПЕСТЯВАНИЯТА ДА НЕ ГИ ЯДЕ ИНФЛАЦИЯТА !!!! А СЕГА ПРИТЕЖАВАМ СГЛОБЯЕМА КЪЩА !!!

187

МЮМЮН ОТ ГАЗИАНТЕП

преди 1 година

ЗАКУПИХ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ СИ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! А СЕГА СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ИМАМ СГЛОБЯЕМ КЪЩА !!!!

186

БАЙ АСАН ОТ АДАНА

преди 1 година

КУПИХ МЕЧТАНИЯТ ДОМ !!! СПАСИХ ПАРИТЕ ОТ ИНФЛАЦИЯТА !!! СЕГА СЛЕД ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ИМАМ СГЛОБЯЕМ КЪЩА !!!!

185

БОМБИ НАД СОФИЯ

преди 1 година

КАТО ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ БОМБИТЕ ОТ ТИЯ КОПТОРИ НЯМА ДА ОСТАНЕ НИЩО !!!!

184

СГРАДИТЕ ЩЕ ПАДНАТ

преди 1 година

ЦЕНИТЕ ЩЕ СЕ ВДИГАТ, А КАТО УДАРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО ЩЕ ПАДАТ ЦЕЛИ СГРАДИ КАКТО В ТУРЦИЯ !!!!

183

Анонимен

преди 1 година

Спад ще има точно на 35-ти май 2035-та.

182

Анонимен

преди 1 година

Имаме 7 апартамента в София! Кредити нямаме, под сегашните цени не падам. Ако трябва да си стоят под наем или празни до следващото увеличение! Авантаджии, стойте и чакайте някой да ви подари, просто строителите ще спрат да строят!