140

Украинка от Донбас

преди 1 година

До 147, Асен. А аз постоянно се питам, защо има такива като теб, които вярват на украински лъжи и американска пропаганда, толкова податливи хора и им промиват мозъци, нямаш ли собствено мнение, толкова глупав ли си?

139

Русия с любов

преди 1 година

Днес Украйна Не Ви ли срам да пишете фейкове? Само Нациския режим Киевски подпомаган и създаден от ФАЩ ли Ви интересува?Защо не пишете за Карлово за България, за българския народ? Кой му помага?ФашистиАмерикански ***

138

Лястачка

преди 1 година

Тоя (***) е казахстанец.(пак)не е руснак.

137

Уфф

преди 1 година

До 147Забрави за Донбас,защо тогава мълчеше,там също убиваха хора...русофоб...

136

Аман от подлогите

преди 1 година

Що за фейк ,не ви ли е срам?Стига с тази пропаганда!То бива,бива,но чак до там..

135

АНДРЕШКО

преди 1 година

100% лъжа. Руските войници биват разстрелвани от ВСУ. В последната сводка ВСУ са подали имената на точно 323 човека в списъците за обмен. В насрещният списък ВС на РФ са подали имената на над 13 000 украински войници.

134

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно фалшива укро новина. То това им остана на фашизираните укри само фалшиви новини а скоро и те ще престанат

133

Асен

преди 1 година

До коментар 143 "един от многото "Човече, ако си един от многото, дето възхваляват Русия, то жалко за теб!Не зная доколко статията отговаря на истината (то по време на война се лъже най-много), но самият факт,че се радваш на страданието на една нападната суверенна държава, и на жертвите, които дава, говори ясно що за човек си!!Непрекъснато се питам: Защо вие,уважаеми русофили, се радвате на тази агресия???

132

Русия

преди 1 година

Стига лъжи и украинска наглостНацизъм.Днес. БГ да не сте Днес. Укр?

131

Мхм

преди 1 година

"Това заяви заместник-постоянният представител на Украйна" .... ммм да значи е "истина"

130

Един от многото

преди 1 година

Лъжи, лъжи и пак лъжи. Закривайте, не ставате за журналисти. Всеки ден плямпате колко зле е Русия и как Украйна побеждава. 20% окупирана територия и над 200 000 ликвидирани украински войници. Унищожена индустрия и инфраструктура. Постоянна просия от страна на лидера им из цяла Европа, че и отвъд нея. Ако така изглежда победата на Украйна за вас, спешно се прегледайте.

129

Анонимен

преди 1 година

Е това обаче украинците го твърдят.Според израелците загубите на Украйна са 157000,а на руснаците малко над 18000.

128

Сталин

преди 1 година

не е руснак, а грузинец. Той винаги е мразил руснаците и е искал да ги унищожи. ВСВ му дава този великолепен шанс, а след това приключва и с най-голямата заплаха за Него - руската интелигенция и учените. По тази причина Русия е ненормална държава. Нещо подобно е станало в България под ръководството на Гошо Тарабата, Антон Югов и Вълко Червенков.

127

Руска подлога

преди 1 година

Да, бе! Що тъй? Възхваляваме Магучая, а все към гнилий Запад ни влече, даже дечурлигата изпратийме там да се мъчат и чакат края на капитализъма. Рот фронт.

126

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Полетата с гъсто наредени къртичини са видни и трудно могат да се скрият дори след забраната да се слагат знамена.

125

.!.

преди 1 година

Ми нормално! както е световно известно руската армия от над 200г насам не се интересува от живота на войника! дори другаря сталин е имал едни специални полит комисари които са чакали отстъпващите руски ойници в тила и са ги изтребвали с картечница! Така, че даже путинарите тука а именно тия които ПРОДАВАТ българия за жилти купеики на пост и те така ще направят! директно ще се предадът! Казвам това щото тия тука само лаят а не отиват в ... рая на земята-рашистан да го пазят на фронта! Що така!?

124

Аз също се предавам

преди 1 година

Ей тия око оставят сайта още една седмица - цялата световна армия ще се предаде, барабар с украинската.

123

Анонимен

преди 1 година

"Това заяви заместник-постоянният представител на Украйна в международните организации във Виена Наталия Костенко". Мхм, ясно, няма начин това не е истина. Все пак може да се вярва на WEF, EU, CDC, WHO и световната либерастия. На 100%.

122

Анонимен

преди 1 година

Вайййййййййй. Нали щяха да ги пребият за 3 дена бре?

121

Хахаха

преди 1 година

малко са,ама било фейк викат робите на путин,гледате с очите си по тв как бягат руски от мобилизацията на джуджето,нормално е,да умреш за убиец и престъпник рушащ държавата ти...животите на хората които обичаш,убиващ всичко в което си вярвал...и да умираш за него...е това го могат от дпс-гроб-бсп-*** и залезлите ограбили милиони от Народа ни,дай им мъниста-копейки...ще са най-богатите в..гробището..и резидентО...винаги има Видов ден...и ще има!!!