61

Alex Clochard склад

преди 1 година

Това трябва да си рядко луд да имаш 6 имота в София. Имотът е за да ти служи, а не да му робуваш. Пари припечелени от наем на апартаменти е пълна загуба на ресурс, освен ако не са ти подарък. Къща в близост до сф, работа като склададжия и един имот по в центъра е оптимално за мен. Не ангажирам никого с мнението си.

60

Чичо

преди 1 година

До ония дон с далеч над 6-те апартамента. Пази си ги за бежанци и ***. Щото тоя който дере кожата на брата си, добро няма да види - това е казал народът. Ако не ти, децата ти ще го отнесат... Или викаш кучета ги яли, аз да съм добре да ям и да пия, другите да ***... И ти си мислиш, че живот живееш, нещастно човече?

59

Alex clocharde beaut

преди 1 година

Лежа си тука в клошарската къща в Горна баня, нямам шофьор, детето кашля и се чудя как да си подредя склада. Мъка. Обаче не обяснявам на другите колко съм велик, умен и красив.

58

Банкеръ

преди 1 година

Мдаа ще е трудно някой да ме убеди да си купя жилище в 16 етажен блок с 465 съседи,без паркомясто и хиляда подобрения.Интересно на какво са собствениците на падналите или негодни за обитаване апартаменти.В бетонните панелни гета пък е съвсем изтървана работата.200хиляди за 12 панела с изолация от горящ стиропор е супер оферта.Все пак балами не липсват.

57

Мен

преди 1 година

На чиченцата с паричките като им вдигнат лихвата и резко ще вземе да им става лошо, а и едно малко сравнение с цените на имотите в доста по приятни места от софия не е никак лошо да направят, за да не си мислят че са хванали началника за шнура.

56

Анонимен

преди 1 година

До 57 Ааааахахах, появи се шегаджията със склададжийската заплата 3К. Сега трябва да се изцепиш и с обичайното "аз не познавам хора със заплати под 10-15К". Тукашният форум е еквивалент на гъckите от бг мама, но в мъжки вариант. Забавно.

55

до 56

преди 1 година

Живей, живей. Аз имах 3 наследствени подобни имота в сърцето на града и ги продадох, че тая кооперацийка един трус над 6 и е чао. Няма лошо- и аз харесвам централния начин на живот и съм запазил 1 подобен апартамент- разкош е. С вътрешен двор, само още 1 семейство в къщата, паметник на културата, на 5мин от Ректората пеша. Под наем е. Харесвам квартали с къщи или комплекси с къщи. Да беше къща в центъра- разбирам. Айде и твоето не е лошо, признавам- там израстнах.

54

до 55

преди 1 година

Всъщност, доста хора използват услугите на професионален шофьор. А, ако се съберат няколко семейства, е съвсем евтино. Има сума оферти да ти карат децата насам-натам по цял ден On demand. Сега, непонятно е за бачкери, като тебе (клoшapи) с по 2-3к заплати на склададжии, ама все пак да кажем.

53

Анонимен

преди 1 година

До 51 Тук пак се наредиха милионери и космополити :))) Като си живял по цял свят, дали изобщо стигна до Париж и Лондон? Има ли сравнение между цените в 16-ти район или в Найтсбридж с гетата в покрайнините? А феновете на къща на село явно си обичат пасторалния живот. Аз се изнервям от повече от 1 ден в такава обстановка. Живея в малка кооперация в центъра (4 семейства) с китен вътрешен двор и не заменям това за съмнителните достойнства на някоя селска къща.

52

Alex

преди 1 година

Тоя пЪ клошар чак шофьор имал :)

51

до 51

преди 1 година

Ами, нека си пита човекът- няма лошо. Всичките ми съседи кореняци софиянци като нас дали имотите под наем или продали и избягали от града. То не се трае вече. Дори в Симеоново не се диша от тия твърди горива. Горе сме на течение, до гората- кристален въздух. Горим камини за кеф и уют иначе термопомпи масово и фотоволтаици. Който дойде на гости, не иска да си тръгва и само търси да купи нещо наоколо, ама вече няма.

50

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да си чешете езиците, най-добре е човек да има къща в близост до града, както и имот в града. Завиждам на всеки, който живее някъде около София. Ама къщите там от 400к евро нагоре смислените. А това да си пееш как само в града можело, са приказки на ограничен човек.

49

брокери

преди 1 година

Стига с тез експерти, тез брокери, където единия взима комисонна от продавача, а другия от купувача и големи експерти са. Изкуствено и те вдигат цените.

48

DO 49

преди 1 година

Леко ми ставаш досаден вече. Стига мрънка, стига. Обяснява ти човекът, ти все за нещо да скочиш да се заядеш. Пфуу, ама че работа. Живял съм по цял свят и най-скъпите квартали (освен идеалния център в даден град) са покрайнините му. Там живеят богаташите. Разходи се в LA например и виж къде е най-скъпото място около него. Аман вече от мрънкала. Тикай се в гетото и толкоз.

47

до 49

преди 1 година

Много те моля, малко по-сериозно. Има градски транспорт на 15 минути. Да не говорим, че имаме и шофьор (няколко съседи сме го наели да кара децата насам-натам, ако се наложи). Не се бутай при батковците с парите, отново казвам. Не знаеш какво говориш, никога в живота си не си живял в къща в общност със заможни съседи, но от сърце ти го пожелавам. Сигурно и Симеоново, и Драгалевци, и Бояна и те са за пенсионер. Прочее- 2те ми къщи там са наети от хора с по 3 дечица.

46

Мен

преди 1 година

До do 42В момента в който децата ти станат на възраст да са достатъчно самостоятелни, за да ходят сами при приятели/допълнителни занимания/спортове/разходки и всичко останало, като каране на колело ще разбереш, че къщата е само за пенсионерски начин на живот и то само ако си си здрав. В околоностите на софия никъде няма нормална инфраструктура да не говорим за транспорт, паркове, кина, театри и ресторанти.

45

до 44

преди 1 година

Има няколко типа хора. За едни животът е панелката, кръчмата пред нея, калта, колата, паркирана под балкона. За други живот е на село. За трети- лукс в града. Напълно подкрепям идеята за къща до града. Ние обичаме луксозния живот и в 85% от времето сме в луксозна къща на 40км от града. Тихо, спокойно, чист въздух, кеф. Идва гост след гост. Имаме и апартамент луксозен в града, обаче, както и къща, но не сме щастливи там. Искаме свобода, природа, голям двор, басейн, чистота, готини хора наоколо.

44

Хахахаха

преди 1 година

Аман от пишман експерДи :)

43

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТези заеми трябва и да се връщат , и както се разбра винаги могат да пипнат лихвата , а срока е поне 20-25 години , голямо заробване е това !

42

Анонимен

преди 1 година

Перат парите от наркотици в ЕС в имоти и цените ще растат.