108

Анонимен

преди 1 година

Да внимаваме там са разположени военните на Русия,нали са в Сирия защо не помагат.

107

Анонимен

преди 1 година

Русия помага на Сирия, а САЩ крадат петрола.

106

Анонимен

преди 1 година

До 109. Така е, защото крадат от нас.

105

Баба Ванга.. 1972...

преди 1 година

Още навремето им каза, че няма да остане камък върху камък в Сирия.

104

преди 1 година

Не знам за теб, но Аз си живея тук в Сидни добре. И съм много щастлив от живота ми. И здравето ми е добре. И всички около мен са щастливи и здрави. Абе колкото по далеч от Панелистаан толкова по хубав става живота, не знам що ама факт. Не събирам капачки. Няма война по пътищата. Не чистя БГ за 1 ден и др. мал0умщини да ме облъчват. Не дишам гуми и дрехи. Не си прекарвам живота в задръствания. Никога не съм виждал винетка наживо, само по телевизията. Не ми крадът данъците, пенсията, бъдещето

103

Диоген

преди 1 година

Позор е за Азия! Сирия е в азиатския континент! Къде са великите икономики на Китай и Индия? Саудитска Арабия и Емирствата са една религия със Сирия, нали са от най-богатите? Ами Иран? Ами Русия? Иначе Европа била загнивала, а когато има зор - Позор!

102

Анонимен

преди 1 година

До 104 Да бе, почти няма петрол, само 80 000 барела дневно! Ако нямаше, американците нямаше да я съдипят! Дето стъпят, все е заради ресурсите! 66000 барела дневно са за тях, затова финансират брадатите главорези.

101

Анонимен

преди 1 година

Ужас в Сирия, камък върху камък не остана. Война, земетресение...кошмар.

100

Анонимен

преди 1 година

До Деди- много си ***.т бе Деди. В Сирия петрол почти няма. Бъркаш с Ирак. Вземи се образовай малко. А иначе Асад държи по-голямата част от Сирия,а него го подкрепят руснаците

99

Анонимен

преди 1 година

аве не разбрахте ли още че западните страни са двуличници във всичко

98

Деди

преди 1 година

До АнонименМного просто бе Аноним, нали там (зоната на бедствие) помагат ФАЩ и Евролелката. Толкова петрол черпят от тия места, но за помощ не се сещат; А за Укрите дават дупе и *** за да помагат. Евоатлантически ценности! Аман ...

97

Анонимен

преди 1 година

КОЛКО МУСУЛМАНИ ПОМАГАТ НА УКРАИНСКИТЕ ГРАДОВЕ,ПРЕВЪРНАТИ В РУИНИ ОТ ПУТИН?

96

Ми,права е!

преди 1 година

ЕС лицемерието и безочието са безгранични, видяхме го многократно!

95

Анонимен

преди 1 година

Нали си имат червен полумесец подобна организация на червения кръст. Да им помагат. Не може европееца да огрява навсякъде. А арабите с бентлитата дето се правят на гоемите мюсюлмани и са бъкани с пари да не помагат на тези с тяхната вяра. Това е срамота. Иначе са много набожни. По 30 пъти могат да се молят на ден,но като трябва да дават пари на нуждаещи се са по-големи скъперници от евреите.

94

Анонимен

преди 1 година

"Човещината" ни стига само докъдето позволят от Козяк. Срам.

93

Анонимен

преди 1 година

*** да им помагат, нали се правеха на интересни там.

92

Анонимен

преди 1 година

Да искат помощ от кремълските фашисти.Нали се подкрепят взаимно диктаторите.

91

до Не е вярно

преди 1 година

Този район се контролира от САЩ. Да направят организация и да карат помощи. Да *** те не са там да помагат а да рушат. Рушат повече от земетръс.

90

Не е вярно

преди 1 година

Просто в Сирия в момента няма единно управление, и не може да има координация в разпределянето на помощите, а точно обратното - страната е разделена на три воюващи помежду си региони, пратките се спират по границите, в очакване официалното правителство да решава накъде да отиват, а то тия дни дори използва трагедията, за да нападне територии, владени от бунтовниците, и също засегнати от земетресението ! Някак си това ми напомня на България през 14-ти век, преди превземането й от отоманците !

89

Анонимен

преди 1 година

Забравихте да споменета, че една трета от Сирия е окупирана от сащ... оон и разните лицрмерни нarлеци мълчат като мyтkи.