36

+++

преди 1 година

Хора смирете се.Стига с тази омраза и политика.Като не желаеш да помагаш, замълчи,не пиши глупости.Хората под отломките се борят за глътка въздух и капчица вода,майки търсят децата си,не ви ли е срам.Поставете се на тяхно място/да не дава Бог/какво значение има религията и на кого са електорат.Когато ти преливат кръв не питаш от кого е кръвта,от ром,турчин или индиец,а се хващаш за капчицата кръв която ще спаси жалкия ти живот.Помагай те не пишете глупости.Имайте стах от Бога.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен България е сърцето на славянската култура ............... кви славяни бе цървyл, тук са живели траки и прабългари.

34

Мюезина

преди 1 година

Къде ще видиш турчин да помага ! Армията, полиция, бош лаф, те са там за да мачкат стадото не да му помагат ! Неверниците да дават! Каурите да работят, тъй е според Корана!

33

Космонавт

преди 1 година

До 26 Прабългари, тюрки, славяни - голяма каша е в главата ти.

32

Ербап боязлия

преди 1 година

Да си бе в *** седяло, не би земетресенир видяло

31

Анонимен

преди 1 година

До 33 Австралия е тоталитарна полицейска дyпкa.

30

преди 1 година

Помите ли 2010-2012. Първо Турция, стотици загинаха. Скоро след това мина през БГ. В София друсна 5.4 в полунощ. Цяла нощ седяхме в колите. По късно удари Италия, имаше стари сгради рухнали, 15 загинали. Предава се по разлома на плочата. Чакайте го в БГ, а после Италия. Скоро Рихтерчо ще оправи проблема с презастрояването. Аз сега вече съм далеч от земетресения, защото живея в Сидни Ав$тралияя, зимам 5 цифри долари месечно. А вие къде сте още? На заплатка? Не сте мръднали?

29

Анонимен

преди 1 година

До 27 Ти няма ли да се радваш, когато врагът ти е отслабен?

28

Анонимен

преди 1 година

Те тези не са българи.

27

Анонимен

преди 1 година

отиде им електората на ДПС....

26

Анонимен

преди 1 година

До Много лоши коментари Ти не говори кой каква кръв има. Тая теория с тюрките не е вярна. България е сърцето на славянската култура, дали сме писменост на сума ти народ, а тука някакво мекотело разправя че сме били някакви други чужди аре у лево бе.

25

Анонимен

преди 1 година

До 26 Много сте ми смешни с този детински и наивен начин на мислене. Много ясно, че ще ти се мазнят и ще ти викат комшу, като си отишъл в някой техен курорт и им плащаш за това. Я ги питай тези, които бленуват за нео османска империя, в която присъстват части от България,колко си им комшу на тях.

24

Dil

преди 1 година

Чета и ме е срам. Хора умират, страдат, а някои се радват...

23

Много лоши коментари

преди 1 година

Ходил съм в Турция и това са предимно много добри хора. Прабългарите са били и от част тюркски племена, така че в нашите вени тече и тюркска кръв , а на Балканите се обединяваме със седем славянски племена. Трябва да сме добри и ние към турците, както те винаги са усмихнати към нас и ни казват комшу.

22

Възраждане

преди 1 година

Жителите на Каравелово питат колко милиона дари почетния председател на ДПС на пострадалите от природното бедствие български граждани?

21

Анонимен

преди 1 година

трябва да се забрани гласуването от турция.докога тези нискоинтелигентни индивиди ще ни определят бъдещето в нашата страна?

20

Анонимен

преди 1 година

Хидро енджинера доктор агент Сава сега станал и дарител. Дарил си част от приходите събирани от концесия Росенец. :-))))

19

Анонимен

преди 1 година

Това е златен шанс за България сега на изборите. Да се съберем и да гласуваме докато електората на дпс е зает с бедствието и веднъж завинаги да ги изритаме от парламента. Врагът с3 атакува докато е слаб

18

Анонимен

преди 1 година

Какво общо имат тези страдащи хора с Ахмет Доган,та толкова злоба изсипват?Ходете и него го оправете,не тука със съскането.

17

Анонимен

преди 1 година

Айдее, уиде им илектуратъ на депесету.