25

Доган каза..

преди 1 година

Саудитите и другите муслимански държави ще пратят помощи повече от всички нас, но нека сме съпричастни с молитвите си към невинните жертви и семействата им..

24

Доган каза..

преди 1 година

Ердоган продължава бомбардировките въпреки земетресението по територии където живеят кюрди? Тоя съвсем си е загубил честа.

23

Анонимен

преди 1 година

Eй хора, защо няма турски мачове в програмата за залаганията? Какво хубаво бях почнал да ги познавам, даже и на точен резултат и изведнъж ги спряха. Хубави пари бях почнал да печеля. Някой знае ли защо ги спряха тези мачове?

22

Анонимен

преди 1 година

Вече са над 15 000 дали фира САМО в Турция до момента. Опреснете си данните, че тази статия е от 6 часа сутринта!

21

Трезвен

преди 1 година

Ако колко са жертвите на турското "присъствие". По-голямо бедствие от тия дето ни повлачиха 500 години назад нема. Малко им е.

20

Анонимен

преди 1 година

Защо никой не задава въпроси за това как в един град с толкова останали здрави сгради редом има сгради все едно са прекарани през сито. Бая строителни фирми в Турция ще влезат по затворите, така ми се струва.

19

Анонимен

преди 1 година

И кво като ? Те турците и без това са повече от китайците и се плодят , като лебарки !

18

Анонимен

преди 1 година

Безсилни сме пред природата и затова трябва да си помагаме.Войните могат да се спрат от хората,а земетресенията не могат...Вместо да наливат пари в Черната дупка Украйна по-добре да се дават на тези хора в Турция и Сирия.-------------------------------------------------Ало лицемер, земетресенията не може да ги предотвратим и ще помагаме на Турция и Сирия, но защо беше нужно идолът ти Путин да разпалва война и да погуби безсмислено стотици хиляди животи в Украйна???

17

Талибан ерджолан

преди 1 година

Това са бонусите на алахата ! В тайните на земетресението има хиляди спасители и десетки хиляди полицаи с автомати, които не си мърдат пръста да помагат ! Защо ли ? Сещайте се ! Пострадалите не бива да забравят, че са роби на исляма, тоест мои ! Извънредното положение - моята най - голяма радост в живота!

16

от 13

преди 1 година

до 14 Добре, извинявам се за израза "дали фира". Какво ще кажеш за "гушнали букета" или "хвърлили топа"? Така по-бива, нали?

15

бг изселник

преди 1 година

Ердоган дава по 10 000 лири на семейство - подигравка 500 долара, при средно 6 членно семейство в тези области по 80 долара на човек еднократна помощ, ЕДНОКРАТНА, гаври се с нас изселниците по 140 евро пенсии, а имаме 30 години стаж в Турция,заплатите в тези региони по 250 долара и събота се бачка по 6 дни , ГАВРА, надника на деен излиза 10-12 долара

14

Анонимен

преди 1 година

има сринати до основни сгради, а до тях сгради без един счупен прозорец, дето даже не са напукани, поголовно престъпно строителство в Турция, такова е почти всичко там за съжаление, и сумати българи дават по 100 000 евро по 120 000 евро и ги връщат всички в ковчег, за 2 дни турците им взема 200 бона и ги връщат да ги погребат, това е за съжаление, велика Турция.Аз съм бг турчин бачкам високотехнологична работа в Холандия, но почивам в Бг и Гърция и Испания. Няма да стъпя в турция

13

Анонимен

преди 1 година

допреди 7-8 години симпатизирах на Турция, но вече - не, жалко за хората, но и те са виновни - гласуват за един *** Ердоган, който когато осъдиха геноцидите на Турция псоледния век скача обижда САЩ, Израел, Франция, вместод а се смири и замисли, ама той е глупавввв и неграмотен. Почти всичко в Турция е менте - раници купих на деца 1 месец и се накъсаха, дрехите оттам трагедия, храните също пълни с пестициди и канцерогени, сторителството е трагедия, вижте изцяло сринати блоковее нови

12

Анонимен

преди 1 година

Безсилни сме пред природата и затова трябва да си помагаме.Войните могат да се спрат от хората,а земетресенията не могат...Вместо да наливат пари в Черната дупка Украйна по-добре да се дават на тези хора в Турция и Сирия.Вместо да мислите как да разпалвате световни войни по-добре мислете дали утре ще оцелеем ако стане нещо подобно.По принцип пророчествата са,че не всичко,което сега е земя все ще бъде земя.

11

Анонимен

преди 1 година

"Дал фира" е акълът ти, приятелю. Има и други думи в българския език които можеш да използваш. Сигурно вееш трикольора по профилните снимки

10

Анонимен

преди 1 година

12 500 са дали фира в Турция до момента. Изглежда ще бъде счупен турския рекорд от 1999-та когато хвърлиха топа 17 000

9

Анонимен

преди 1 година

Турция се урбанизира силно през последните 30 - 40 г. Качеството на градското строителство обаче е ниско и затова жертвите са много. При тия ниски температури и да има живи под развалините ще загинат от студ. Трагедията е огромна, но през 1999 г. при Измит имаше също голямо земетресение и умряха близо 20 000 души. Но като гледам качеството на сторителството не се променило особено.

8

Анонимен

преди 1 година

"Защо Юесей не изпрати никакви помощи за Турция и Сирия ?" - тя и 150 милионна Русия със всичките ресурси на света прати по-малко помощ от колкото една България. Нека не говорим за псевдо империите в такива статии, политиката няма място тук. А ако искаш да говорим за политика - правителствата на САЩ и Русия са пълен смях и само *** може да им се възхищава.

7

Анализатор

преди 1 година

Някога САЩ приеха Турция в НАТО,даваха им Милиарди всяка година като съюзник срещу Нас-Комунистическите държави-и сега Турция им казва-Гледайте си работата-ние сме с Русия-ето затова САЩ разбра каква е Турция.

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

До Анонимен НЕ се казвам АСАН или АСАНКА в ГРЕШКА СТЕ