62

Хахаха

преди 1 година

спирам да ви слушам,или е сляп или е платен,понеже руснаците са на териториата на Украйна и убиват жени и деца там и децата го виждат...е платен...путин умее да плаща с животите на Народите на Русия!жалко е да се опозориш на тези години!!!

61

Чочо

преди 1 година

Пинк Флойд са върха.А войната е провокира сина на Байдън

60

Анонимен

преди 1 година

Каквито и слюнки да пръскат по Роджър Уотърс той си е по-велик от цялата клика на Зеленски и неговите покровители.А това което е казал го знае всяко хлапе от Днепър до Мисисипи.

59

Анонимен

преди 1 година

Грантаджиите са на амбразурата да задушат всяко мнение в подкрепа на Роджър Уотърс. На драго сърце ще го включат в нацисткия им списък миротворец

58

Анонимен

преди 1 година

Петелът пее за тези които го чуват. Останалите нека си спят, тях вълната ще ги залее.

57

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли, че има подкрепа за Русия в ООН? А, видяхте ли? Е непълна, провокирана, но все пак незаконна им била инвазията.

56

Кина

преди 1 година

Истината е че Украйна се изплъзна на Путин през 2013 г. защото искаше богат европейски живот, а не беден руски. Путин не иска да признае че е лузър и праща "зелените човечета" в Крим и Донбас абсолютно незаконно. Уж да се борят за "свободата" на някакви измислени нови републики Донецка и Луганска. Путин съсипа Украйна но съсипа и Русия. Въобще руснаците ги бива само в разрушението и затова са изостанали с 3-4 века от останалия свят.

55

Анонимен

преди 1 година

И едните и другите са маскари и се борят за световна доминация, но е факт, че при текущото морално ниво на човечеството капитализма и САЩ предоставят по добри възможности за живот на обикновените хора и по малко диктатура. Комунизма прилаган по "руски" си е варварска диктатура и там са добре само ограничен кръг приближени на режима, а както виждаме дори и те доста пушат и падат по стълбите.

54

Знае се

преди 1 година

Никога не е късно да станеш за резил...Това е все едно ..да подкрепяш Хитлер,като повториш любимата му теза...че Германия е за мир,но е предизвикана,...всъщност дори и в нацизма...руснаците са жалки имитатори,..как не могат да измислят нещо ново,направо им се чудя....

53

1234

преди 1 година

Прав е Роджър,ама на вас мозъците ви са промити и сте платени.Путин ясно заяви,че няма да допусне руски граждани да бъдат малтретирани и убивани,без значение къде живеят по света.Вместо това Украйна започна да се ежи и да подрънква с оръжие по границата.Е,каквото търси си намери,с любезното съдействие на атлантическите военнолюбци.Русия няма военни бази по целия свят.САЩ имат хиляди.Русия не е предизвиквала войни и не е налагала своята си "демокрация" никому.А САЩ колко държави вече сринаха?

52

Стамат

преди 1 година

С война или без война населението на Русия изчезва до 20-30 години. Остават само едни старци. Докато крадеше Русия Путин забрави за хората. Мислеше само как да *** територии и чужди пари.

51

Донев

преди 1 година

Платили са му руснаците добри пари за да им спаси загиналата репутация. Русия стана като Северна Корея само че по-голяма. От 200 държави в ООН само 3-4 я подкрепят - разни африкански държави на които Путин е дал 5-6 банана подкуп и те така.

50

Мето

преди 1 година

Ако беше чичко Ади жив, Уотърс щеше и него да защити: че е вегетарианец, обича децата и чистотата. Е, сега случайно нападнал Полша и заграбил половин Европа ама той от добро сърце го е направил, за да "защити" света от комунизма. И как го защитава - като му натрапва фашизма. Ха ха!

49

АнонимеН

преди 1 година

РАЗБИРА СЕ , ЧЕ Е ПРОВОКИРАНА САМО , ЧЕ ОТ КОМУНДЕЛИСТАН КОЙТО НАРУШИ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ СЪС ИНСЦЕНИРОВКИ ЗА ДА ОКУПИРА ЦЯЛА УКРАЙНА АМА НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ!

48

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 година

Не е важно какво мислят безродниците и англо-краварските под лоз/г/и,като безродника- антихрист Сулюйман Пастито.Вагжното е Русия да победи киевските фашаги и след време да се справи и със световните терористи -ФАЩ и Англия, като прокара протока"Сталин".

47

Полезен идиот

преди 1 година

В това се превърна Роджър! А какъв фен му бях! На 5 концерта съм му бил! Той живее в Америка и заема страната на авторитарни режими като Китай и Русия където би бил в затвора отдавна Жената на Гилмор много добре го определи

46

Пена

преди 1 година

Имало провокация ама не казва нищо конкретно. Позицията му издиша. Уотърс е явен путинофил и даже мрази евреите. Ама не може сега да каже: мразя украинците и евреите и всички останали. Ако му следите творчеството ще разберете че освен Путин, харесва тайно и Адолф.

45

noFreeman

преди 1 година

Уотърс от 40 години създава текстове против войната... има песни срещу Виетнам, Корея, Първата и Втората световна, срещу Ирак, Либия и Сирия... този човек взима страната на хората на планетата, не го интересува идеология и строй... този е с голямо Ч-човек... И никъде в речта му не се казва незаконно...

44

Байдън

преди 1 година

Удавника се хваща за сламката . Вън от Крим и Донбас и тогава може да спрем санкциите , но ще помислим за срока от кога да спрът да действат.

43

Ддд

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ щом кара краварчетата да бръмчат .