47

Анонимен

преди 1 година

защо хора като управляващите в Иран считат запада лош а пък те които колят, убиват миродерстват са добри? Защо на такива хора се дава гласност медиите. Това не е плурализъм а призив към повече насилие от тяхна страна и повече престъпления. Защо този които е написал тази статия не отиде в Иран и не застане под комадването на аятоласите и не започне да извървшва зверства. Тая статия на това се равнява. Това не плурарализъм.

46

Анонимен

преди 1 година

защо такива статии и мнение които са явна манипулация и целят да объркат хората и солидарността с нормалните хора се публикуват, Показва солидарност с агресора над Украйна ли? Да се публикува такава статия се равнява според мен все едно тук да се пуснат речите на Хитлер.

45

Чудя се

преди 1 година

Абе как така Западът е "черен" само в очите и в празните глави на лидерите на сатрапски, ретроградни, милитаристични, тоталитарни режими и диктатури. Най-жалкото е, че са подкрепяни частично и от лум Пен И от "Белия свят", което всъщност е изключение потвърждаващо своеобразното правило. Хайде лилипутинисти, проирански индивиди, кимченунисти и вся остальная св ОЛо ч, бегайте на манифестация у техеран, москалская и пйонгянг.

44

Точно казано!

преди 1 година

Само нашите умновресливи жълтопаветни розови понита с тротинетки се давят от ярост и омраза,развяват жълтосини парZZали и пищят и се тръшкат, ако някой каже истината:ФАЩ воюва с Русия до последния покраинец и до пълното унищожение на ЕС!

43

Анонимен

преди 1 година

Това е ясно за всеки, притежаващ повече от две мозъчни клетки, още от преди началото на войната!

42

Анонимен

преди 1 година

Сащ и нато са най големите терористични организации и държава в света...Украйна е фашистка държава факт неоспорим...азов...запада е пак с фашисти те, този път украинци...преди германци...защо ли. Искат единствено богатствата на Русия и другите държави факт неоспорим..доказан от историята. Всичко и всички говорят за война а не за мир...Русия е велика страна и винаги ще бъде така..Украйна е измислена държава още от Ленин..като тук ,сега Македония и още измислени държави, факт неоспорим исторически

41

Анонимен

преди 1 година

ИРАН - меката на човешките права и свободи подкрепя раша - земния рай ! Бахахаххаахх ! Идете се скрийте някъде !

40

Анонимен

преди 1 година

А какво правят НАТО в Босна? СВО или война.

39

Ами

преди 1 година

Всяка една жена не става личност със съответните морални ценности, когато роди. Тя е или е била стойностен човек преди това, или не. Да очаквате емпатия и висок морал от някаква си, само защото била родила 3 деца е, като да очаквате Айшето, дето ги е родила цели 11 броя да ни стане духовен водач.Персите са древен и мъдър народ. Най-голямата империя, създавана някога е именно Персийската. Персийски гени носят много от българите, италианците, гърците, испанците, сърбите, хърватите.

38

Анонимен

преди 1 година

Не е достатъчна констатация за деструктивната политика на САЩ, трябва да бъдат победени.

37

Анонимен

преди 1 година

Бушона може би си ти.

36

Анонимен

преди 1 година

Ако ти забия шамар, ходи да се караш на комшията. Америка виновна за комплексите на тези бушмени

35

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЦЯЛ СВЯТ ВИЖДА ЧЕ ЗАД ВСИЧКИ ВОИНИ И КОНФЛИКТИ СТОИ САТАНАТА С.А.Щ. САМО В Е.С. СА СЛЕПИ ЗА ТОЯ ФАКТ.

34

....

преди 1 година

Това са наистина древни цивилизации, за които времето е само понятие.По много причини мисленето им е неразбираемо за нас европейците.Но по логиката да приемаме различните, това не трябва да е проблем.

33

Анонимен

преди 1 година

Защо в този сайт се дава трибуна на терористи.

32

Рабо Карабекян

преди 1 година

Ислямски завоеватели, опустошили великите стари цивилизации, се оплакват от ,,лошия Запад".Дребен диктатор, мечтаещ да възстанови Руската империя, плаче в същия страдален хор.Там са и червените китайски мандарини, и твърде хуманните средноазиатски ,,републики".Въобще, цветът на човешката култура и върхът на цивилизацията.А тук им пригласят борците за свобода и демокрация по путински, обещавайки на евроатлантическите ,,джендърчета" най-различни екстремни еротични преживявания...Кого си избрахте?

31

птица

преди 1 година

До Анонимен 34 "лекарка" или мед. сестра (гинеколожка) с купена диплома, к оято не е упражнявала професията. Също каго кОрвата Меркел (която ибра себеподобната), която правела дисертация и така я направила, че развела женения си научен ръководител с 2 деца, а тя си повредила инструмента за раждане. И двете са палави фашистки дружки.

30

птица

преди 1 година

До Анонимен 39 Защото са много"хуманни". Защото нямат интерес. Всичката им "помощ" е печалба поне 3 и повече пъти от "помощта".

29

Анонимен

преди 1 година

Не се пише "више" а висше образование първо това не знаеш сорросе егати.

28

Анонимен

преди 1 година

До " Га започнат ". Сериозно ли говориш на "га" всъщност очевидно е ... Когато научиш български език и не говориш и не пишеш на диалект тогава може да имаш мнение до тогава мнението ти не струва пукната пара дори !