9

Анонимен

преди 1 година

Какво са Ви направили загиналите гда Съдии,Прокурори и полицаи,че се държите по този начин?

8

Бай Иван

преди 1 година

На ви демокрация, на ви права и свободи, сега и този ще се измъкне и следващия път ще гази вас или близките ви, това време искахте, това дойде ;) !!!!

7

Мафията МВР

преди 1 година

Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол директно убива хора и не му държат сметка, от прокуратурата казват, че е нормално, бил изнервен!

6

Анонимен

преди 1 година

И този мрънкащ бил полицай, пък дори и бивш. Ни помни, не казал. Разбира се, че е подкован от адвоката си. А за стълбата нещо? Или този не е от носещите я? Пък може и това да не помни. Няма смисъл от такава полиция. Поне да се знае, че я няма и всеки си прави золуми как си иска.

5

Анонимен

преди 1 година

Аман вече от това наше смешно правосъдие. Какво толкова разпитват. Този е отнел два човешки живота, това е достатъчно за да лежи до живот. Сега ще се мотаят, ще търсят начин с какви ли не хватки да го измъкнат. Онзи дето уби Милен Цветков, колко версии и глупости изговориха, това е тупане на топката. Нямаме правосъдие, това е.

4

ПроСоТо

преди 1 година

и защо тоя полицай е "БИВШ" ?!...Защо е уволнен ?..С какво е прегрешил,та са го отстранили?...Мисля,че всеки с поне две мозъчни гънки ще се досети:..-Защото е ОПАСЕН СВИДЕТЕЛ на трагедията!..И понеже с въпроснияИЗМЕТ "Семерджиев" ЯВНО са свързани "Фактори от висшето ръководство на полицията",за това ТРЯБВА да му запушат некакси устата...Разбира се,въпросния е съвсем наясно че с насочен към главата ти патлак просто не можеш да дискутираш,за това е и "оттеглил" показанията си..

3

Анонимен

преди 1 година

Ушевите ще помогнат да му се размине на наркомана Семерджиев, нищо ново.

2

МВР е корумпирано

преди 1 година

Цялата полиция е съставена от мъжлета правещи се на мутри шефовете им са зависими от Румен Николов-Пашата(парите му) , нещо друго за МВР интересува ли ви, за изтезанията, убийства, гаври, подкупи, политически поръчки......!?

1

Анонимен

преди 1 година

Каква изненада