42

Анонимен

преди 1 година

Ама коя е тази "Европа, която подкрепя..." поредния т ъп из ъм на брюкселските охранени бюрократи - тези марионетки на САЩ? Няма такава Европа, те са си присвоили името на континента, защото си мислят, че единствените, които имат правото да го направят са те самите. А то е, защото никой не може да им попречи да грабят всичко, което лежи на пътя им.

41

Анонимен

преди 1 година

До Да уточня... По-интересното е, че не само Руските медии цензурират. Цензурират всеки източник на информация, който не е под техен контрол или ако не повтаря безпрекословно фейк нюз, които САЩ и сие всекидневно разпращат на поробените западни медии за разпространение. И така едновременно навсякъде излизат едни уж различни статии, а всичките с един и същи пропаганден текст. Пример - Германия нито една статия в издание по-голямо от селски вестник, не излиза без одобрение от USA посолството!

40

боби

преди 1 година

до 46 Русия най - накрая и трябва да победи в 100 годишната война която водят срещу нея англо саксите ! Каква ли не беше,... гражданска , световна , идеологическа , студена , икономическа, и все в името на лошата Русия ! По време на война демокрация НЯМА ! Едва когато победи там ше настъпи демокрация , но това няма да е скоро ,след като има такива лешояди !

39

Анонимен

преди 1 година

А руските ТВ кога ще пуснете?А EU говорят за сбода на медийте.

38

Анонимен

преди 1 година

Русия има огромна нужда от денацификация, демилитаризация и денукреризация. Ако само едно от тия три неща не се направи светът отново ще бъде изправен пред война с агресивна Русия през следващите 10-15 години.

37

Ром"с

преди 1 година

еми да,щом затвориха руската RT на запад,канал 1 на руската ТВ у нас..защо де не пуснат Сободна Русия..която ще е честна и с истинска журналистика без да смесва политически погледи на Вашингтон и ЛОНДОН..

36

Анонимен

преди 1 година

Забраняват медии , ама ще праеят Свободна русия медия хаха, много ще е свободна

35

Анонимен

преди 1 година

Не трябваше изобщо да се закриват радиостанциите Свободна Европа, Гласът на Америка и Дойче Веле на руски език. Заради една недалновидна постъпка сега се налага Европа да плаща войната срещу и3рода руски фашизъм. Европа и Северна Америка много бързо решиха че Русия е станала демократична държава и сега ще плащат за наивността си.

34

Анонимен

преди 1 година

Абе я първо я вижте демокрацията в Европа че нещо хич я няма горката напоследък пък в русия с демокрацията да се оправят руснаците!

33

Анонимен

преди 1 година

Супер, подкрепям това! Защото си спомням с какво вълнение слушахме р. Свободна Европа преди 1989 г и всъщност техните предавания провокираха смяната на режима в България! Истината трябва да се казва на обикновените руснаци от свободни медии, на техния език!

32

анонимен келеш

преди 1 година

До35:):):)Дядка,първо ше депутинизираме България от такива като тебе и после може и до Украйна да отидеме да изтрепеме някой руснак:):):)Що да не?:):):)Но първо тук в България такива като тебе ще изчистим:):):)

31

Анонимен

преди 1 година

Тогава и свободна бг и свободна македония и свободна тракия се реши македонския и тракийския въпрос.

30

Полит-демагогии

преди 1 година

Бе то и комунизмът бе рай, ама при демокрацията и свободата направо си станахме божества!

29

Щерю

преди 1 година

ЕС първо да даде дефиниция за "свободна" - угодна на САЩ и Израел ли, що ли?

28

Анонимен

преди 1 година

вероятно учителите ще подпитват школьниките за това дали родителите им слушат радио у дома

27

анонимен келеш

преди 1 година

Специално тук в България сме твърдо против русия и путин:):):)Нищо не им искаме вече.Нито газ,нито дизел нито нищо:):):)Произвеждаме бомби и снаряди за ВСУ,гоним руски шпиони и алеята пред руското посолство я именувахме"Героите на Украйна":):):)В България останаха шепа русофилчета от електората на БКП и Възраждане къде сме ги свили в ъгъла дотам,че да могат само да пискат безпомощно из интернета:):):)

26

Анонимен

преди 1 година

Некво фентази радио с приказни истории за големи.

25

Анонимен

преди 1 година

Да, пуснете винилови плочи с речи на Непрания!

24

Анонимен

преди 1 година

И по цял ден ще слушате менталните напъни и излияния на зеления...

23

Анонимен

преди 1 година

Звучи като "италианска пица", ама в Макдоналдс