8

Анонимен

преди 1 година

Май те сватосва вече. Обработил е някой.

7

Анонимен

преди 1 година

До Женс Само внимавай да не попаднеш на хитруша-лицемерка, която бързо си прави наум сметката докато смирено гледа в земята. Докато приключиш твоето патетично слово на мъж повелител, тя вече ти е скроила шапката и е намислила какво да измъкне от теб за пореден път - подарък, услуга, съгласие за пореден път да постъпиш така, както на нея й е угодно и т.н.Същевременно, покорно ще те уверява, че твоята дума е закон за нея и ловко ще ти се умилква.

6

Анонимен

преди 1 година

Ако все още не сте семейни и нямате общи деца, а се налага да посещавате семеен консултант или терапевт, за да спасите връзката, значи напразно си губите времето един на друг. Разделете се по живо, по здраво без да си късате нервите и да се намразвате до степен да станете врагове. После всеки да си потърси подходящ(а).

5

Селянин

преди 1 година

Слушайте Михаела, тя е имала много много връзки и е опитна ;)

4

Кризисен пр

преди 1 година

Днешното бг семейство - мъжа хойка по колежки, вкъщи обаче е по-нисък от тревичката, а жената поства щастливи фотоси в социалките, докато го заплашва ежедневно с развод и го ползва предимно като атм. Любов, емпатия, секс липсват тотално. Разбира се, има изключения, но описаното е 90% от браковете. Можете да има малко щастливи небракувани двойки. Останалото е от гореописаното.

3

Анонимен

преди 1 година

Не се оставяйте да ви изнудват един с друг.

2

Женс

преди 1 година

Когато мъжът говори, жената до него гледа в земята, седи смирена и послушна. Не се поддава на емоции. Само тогава може да има любов и стабилна връзка.

1

Анонимен

преди 1 година

Slyshai skadunavskite yblytdki u ste imma vzaimotnoseniya nema steasno