8

Анонимен

преди 1 година

Аз одавна не ходя на ресторант.Не само заради скъпотията,а и заради некачествената храна и хигиената.Вчера,в Черешката на тортата по Нова,един готвач,спечелил Хелскичън режеше лука направо с найлончето както е вързан,без да го мие.Същото направи и с магданоза.От сергията,направо в тенджерата.И тоя имал ресторант.Е как да ходиш на ресторант?

7

Анонимен

преди 1 година

Сега ще се появи някои евроориентиран "бизнесмен" да обяснява, че това е нормално, защото в цената влизат материали, труд, ток, наеми, транспорт, заплати, данъци, осуговки, бакшиш за проверяващите от хеи и т.н. и ние кво искаме, да ни я подаряват ли!...

6

Перниканец

преди 1 година

Трябва да се направи сайт, който ежедневно да съобщава на българите за кои стоки с колко точно са мамени. Така, ще могат да си коригират потребителската кошница и да го сложат четвъртит на спекулантите и мутрите.

5

Чик чок

преди 1 година

А ц*цата колко поскъпнала?

4

реалист

преди 1 година

Еми то кашкавала в БГ вече е златен,съответно се отразява и на пицата.Лошото е,че геноцида продължава

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖАЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШАЙКАТА МУ...ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

2

Баба Генка

преди 1 година

Едно време какви евтини пици имаше!

1

Анонимен

преди 1 година

Правете си я сами.Какъв ви е проблема?