103

Анонимен

преди 1 година

До 118 "Империя на три континента, занесла култура, вяра и език на десетки народи." - Турция не е била империя от 150 години, ве момпее! И ква култура и вяра му викаш на техния ерес?

102

Анонимен

преди 1 година

"Империя на три континента, занесла култура, вяра и език на десетки народи." Туесия не е била имоерия от 150 години вемомпе. Па и ква култура и ква "вяра" е ереса?

101

Анонимен

преди 1 година

На хората от наводненията дадоха смешни пари и живот във фургони, но пък депутатите си вдигнаха заплатите за нула време, че се била повишила средната заплата в София и минаха над 10000 лв.. Как тези изедници ще разберат какво е да получаваш смешна пенсия или смешна заплата и да можеш с този доход да си възстановиш къщата. По тошово време депутатите работеха наровно с другите и когато трябваше отиваха в парламента. Тия мързеливци сега само дремят в НС, а и никаква работа не вършат.

100

Tek yurek, tek bilek

преди 1 година

Турция е силна държава. Империя на три континента, занесла култура, вяра и език на десетки народи. И с това ще се справи, и турската държава ще пребъде във вековете.

99

дедо Ташунко

преди 1 година

Татко ще ми купи колело, но не сега, а някой друг път. Трай коньо за зелена трева.

98

Анонимен

преди 1 година

При нас няколко къщи дето пострадаха от наводнения им дадоха по 300 лв. и приключиха, няма държава и политици. Защо не се строят блокове за социално слаби, млади семейства и хора в неравностойно положение на приемливи цени, а не тези печалбарските по 2000 евро квадрата. Семейство с 2 деца и нисък доход нямат шанс за жилище, държавата къде е, те не искат затворен комплекс, искат дом.

97

Българин

преди 1 година

Наистина му вярвам, но на тукашните управляващи-не.Време е да ги махнем.Чекмеджиев и Продъжаващите същото крадене киро и кокоро да си ходят.Тук са вредни.Не се наядоха,не се накрадоха.За Окрайната милеят и за собствения си джоб,не за България.За урка с джипка- 1 200 лв. ол инклузив плюскане на корем,недовлни от храната,ток също не плащат,а аз си го плащам.Работя,но парите пак не стигат.Писна ми вече,не се трае!!!

96

Анонимен

преди 1 година

Е, това се казва държава, а при нас ако се случи нещо такова като там България ще бъде затрита

95

ПроСоТо

преди 1 година

До Василев...во истина е така..Но си пропуснал "Кръвния данък"..Както и да е!..Просто не са били толкова проо сти ОСМАНЛИИТЕ /не написах "турците" !!!/ и не са искали да унищожат уфсети,които доят и стрижат..За разлика от сега ..

94

ПроСоТо

преди 1 година

хм !...Целта беше да "Избодят очи" на Ердоганеца,но Природата,или Съдбата му отреди да "ИЗПИШЕ собствените си вежди"..Както и да е,веселба да пада!..За съжаление,НА ГЪРБА НА ХИЛЯДИТЕ ЖЕРТВИ "..Но,точно това е "политиката"-ГРУБ СТРЕМЕЖ за запазване на кокала..Важи НЕ само за Ердо !!!!..Дано наистина се справи с трагедията!...Все пак става въпрос за насилстмена смърт на много човешки същества !..А те са такива!.."Религиозната им принадлежност" тук НЯМА никакво значение!

93

Анонимен

преди 1 година

1 г. е нищо. Дотогава ще спат по улиците и горите.

92

Анонимен

преди 1 година

Да бе да , "че питам Къна" kak тюркието била цоциална дъжава, па как пa не!

91

Българин

преди 1 година

За мен България е ПО-ВАЖНА от Окрайната.1 200 ля. на мен никой не ми ги дава,ама за укрите-може?!?ДОКОГА???

90

до 82

преди 1 година

туркопитек, в Япония имаше 2015 г. земетръс 8,5 по Рихтер без нито една жертва, провери и ще видиш, олигофренннннннннн

89

Анонимен

преди 1 година

от години разправям че почти всичко в Турция е менте - от храните и лекарствата, до строителните материали, текстила и дрехи, ама Ганяяяяяяя казва "одих у турция на почивка и раната пирфектна, плюскахми на курем", ей това е Велика Тюркие, и това даже не е в топ 30 на най-големите земетресение , но ще е в топ 7 с най-много жертви

88

Анонимен

преди 1 година

В Турция виждаме как се строи. Ако ще и по цял небостъргач да "построят" за седмица - едно друсване и "пясъчната" им кула рухва. Ето така се строи от години в Турция. Уроците от 1999 не са научени.

87

Анонимен

преди 1 година

и за седем секунди се срива до основи...

86

Анонимен

преди 1 година

Май ще извадите късмет българи! Като бъдеща част от състава на новата империя, може би ще имате по-добър живот и по-малко ще ви крадат.. В неделя се връщам на Острова. Тук ви съдират по десет кожи!!

85

Анонимен

преди 1 година

Също като в България. Оправиха хората от наводнените карловски села, построиха им се домове, също както и в Стражица покриха и обезщетиха хората там. България мисли за населението и хората. Съболезнования за жертвите и кураж на живите и Турция!

84

Анонимен

преди 1 година

Голям държавник е Ердоган. Факт.