44

Анонимен

преди 1 година

Разбрахме. В СК е изключителсно прекрасно, ама западната пропаганда, сорос и джендърите са виновни, че копейкаджиите не щат да ходят на туризъм натам.

43

Анонимен

преди 1 година

До Българин Кажи ти лично колко пъти си бил в СК?

42

Анонимен

преди 1 година

Сега русофилите ще идат на туризъм в СК и толкова много ще им хареса, че няма да се върнат.

41

Анонимен

преди 1 година

До ОКО ДА ВИДИ Отиди провери. Какъв е проблемът?

40

ОКО ДА ВИДИ

преди 1 година

Ръка да пипне! CNN не иска да харесаме туристическата дестинация ли? След като туристите проверят няма да има нужда западните медии да се хабята да формират мнение! Нали така?

39

Българин

преди 1 година

Всичко свързано с КНДР по западните медии (и васалите им тук) минава през филтъра на пропагандната машина. Познавам хора, които са ходили там лично. Наистина трудолюбива и сплотена нация. А колкото до това, че е била откъсната от света - може би е откъсната от западния свят. Но с Китай имат отлични отношения и големите градове по нищо не отстъпват на технологии на тези в Китай. Разбира се западните "журналисти" винаги ще отидат в някое малко село и ще намерят някой, който оре на полето на ръка.

38

И КОЕ Е ПРОПАГАНДАТА

преди 1 година

Кво лошо да отидеш и да видиш? Ще е доста евтино така или иначе. Тая статия мирише на страх! - Нещо не е наред със западните 'истини'!

37

до 44ия умник

преди 1 година

"там населението расте, за разлика от тукашния демократичен чалгистан" - и в Африка расте, и в Банладеш ...

36

Анонимен

преди 1 година

американски васали прекратете с пропагандите ние знаем как се живей при комунизма подобре от саца нема

35

Анонимен

преди 1 година

В КНДР съм бил 2 пъти. За хора с амеркиански паспорт е лесно. Каквото съм видял в youtube, това се вижда и там. Подставени лица как уж купуват автомобили (там автомобили карат само партийците), отрупани витрини на магазини с макети и така нататък. Втория път бях на ски. Отново същите подставени лица уж карат ски и се забавляват. Има оферти в интернет- можете да идете свободно там. Интересно е да видите една диктатура. Около 200 години назад от Куба и Никарагуа, в които съм бил. Потрес е КНДР.

34

до 45

преди 1 година

Ти си текезесар, нормално е да те е страх да пътуваш, като не си излизал цял живот от селото.

33

Случаен

преди 1 година

Не знам, мен ме е страх до Сърбия да отида, все пак са други хора, ама има всякакви туристи. Възможно е да мине гладко една обиколка, ама какво да им гледам.

32

Анонимен

преди 1 година

Аз на краварски "медии" вече не вярвам. Северна корея може да са всякакви, но там населението расте, за разлика от тукашния демократичен чалгистан

31

Анонимен

преди 1 година

Те си живеят екологично и според догмите на Грета.

30

Анонимен

преди 1 година

Колкото фъксините за кромида а безопасни...

29

пришълеца

преди 1 година

Чуми:)))

28

Анонимен

преди 1 година

От Позитано организират екскурзия до Северна Корея с автобуси. На желаещите им се предоставя право да получат и постоянно пребиваване там.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34 - Ти сигурен ли си че си "роден" , а не си от яйце , защото ако съдя от коментара ти не си много убеден ?!

26

Чик чок

преди 1 година

До КосмонавтТе са цензурирали думата "еди", само че замести е-то с "и". Не знаеш ли, че в тоя ясайт работят някакви , хванати от кол и въже? От няколко месеца му казвам на тЪипия адмЮн(и тая дума е цензурирана), че колко и да ме трие и забранява, аз пак ще дойда и ще си напиша това, което съм написал, тоя не разбира от дума. Ама и не му се получава де.

25

Анонимен

преди 1 година

Слава богу, нямаме общо с нито една социалистическа "сила". Боже, бъди благословен, че не съм роден в Северна Корея или Русия! Батхи шанса.